- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Saks mavisi
-
Merhaba ben nova fertil de yaptırdım 2.denemede pozitif sonucu aldım.Yalnız sıra çok geç geliyor çok bekliyorsunuz ve doktora en fazla birkaç saniyeliğine görüyorsunuz uzun konuşamıyorsunuz açıklama yok.Gaziantep de tüp bebek yaptıran yok mu
Ben varım. Başka Bi başlık var, Gaziantep ile ilgili oraya yazdım bu akşamSanırım gaziantep de tüp bebek tedavisi yaptıran yok
Ben o başlığı görmedim eski mi güncel miBen varım. Başka Bi başlık var, Gaziantep ile ilgili oraya yazdım bu akşam
Ama ben daha tedavi aşamasındayım. Gerçekten yaptırıp da pozitif alanlar yazsın ya biz de bilgilenelşm birazSanırım gaziantep de tüp bebek tedavisi yaptıran yok
Siz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuzBen varım. Başka Bi başlık var, Gaziantep ile ilgili oraya yazdım bu akşam
Aynen ben de tedaviye başlayacağım deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim ama cevaplayan yokAma ben daha tedavi aşamasındayım. Gerçekten yaptırıp da pozitif alanlar yazsın ya biz de bilgilenelşm biraz
Umay tüp merkezinde başladım ben. Doktorum hakan kıran. İnanın sadece İnternet üzerinden biraz okıduklarımla ve doktor ile ilgili bir kaç iyi yorum üzerine direk adetin 2. Günü geldim ve başladım. Yarın kontrolüm var, pazartesi de Opu olur büyük ihtimal. Doktor dondurulmuş istiyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey çok güzel olur.Aynen ben de tedaviye başlayacağım deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim ama cevaplayan yok
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur bende sanko da başlayacağım aynen dediğiniz gibi internetten araştırdım bendeUmay tüp merkezinde başladım ben. Doktorum hakan kıran. İnanın sadece İnternet üzerinden biraz okıduklarımla ve doktor ile ilgili bir kaç iyi yorum üzerine direk adetin 2. Günü geldim ve başladım. Yarın kontrolüm var, pazartesi de Opu olur büyük ihtimal. Doktor dondurulmuş istiyor. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek, yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey çok güzel olur.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Siz ne zaman başlayacaksınızİnşallah her şey istediğiniz gibi olur bende sanko da başlayacağım aynen dediğiniz gibi internetten araştırdım bende
Merhabalar bende umayda tedavi görüyorum doktorum Ali hoca iyi sonuç alırsam yazarımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Siz ne zaman başlayacaksınız
Hayırlı olsun. Siz tedavinin hangi aşamasındasınız? Biraz durumunuzdan bahsedebilir misiniz?Merhabalar bende umayda tedavi görüyorum doktorum Ali hoca iyi sonuç alırsam yazarım
Bende adet olmayı bekliyorum olamadığım için doktor ilaç verdi hayırlısıyla bu ay başlıyorum ilk denemem olacakHakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Siz ne zaman başlayacaksınız
Hangi doktorları araştırdınızbende yaptirmayi dusunuyorum ama dr kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?