- 19 Ocak 2022
- 51
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Saks mavisi
-
Ozkan leylek ve ilgin hanim sonradan bide hakan yaz buldum kararsizimHangi doktorları araştırdınız
Ben ılgın hanım da karar verdim hayırlısı artıkOzkan leylek ve ilgin hanim sonradan bide hakan yaz buldum kararsizim
Amin insallah bana sonucu bildirir misiniz?Ben ılgın hanım da karar verdim hayırlısı artık
Rabbim kuracağınızı bos bırakmasınBen ılgın hanım da karar verdim hayırlısı artık
Süreci yazarım inşallah pozitif sonuçlanırAmin insallah bana sonucu bildirir misiniz?
Cok memnun olurum bu ay karar verip başlıcam bendeDünde kendisine muayene oldum çok
Süreci yazarım inşallah pozitif sonuçlanır
Ben 1 kere çatlatma iğnesi oldum tutmadı Cumartesi tekrar çatlatma iğmesi olacağım galiba olamaz sa aşılama oda olmazsa tüp bebeğe geçiyorlar. Ama hemen geçmeyi düşünmüyorum ben kolay şeyler değilHayırlı olsun. Siz tedavinin hangi aşamasındasınız? Biraz durumunuzdan bahsedebilir misiniz?
Hayırlısı olsun hakkında. Ben de 1 kere aşılama yaptım tutmadı, sonra tüp bebeğe geçtim.Ben 1 kere çatlatma iğnesi oldum tutmadı Cumartesi tekrar çatlatma iğmesi olacağım galiba olamaz sa aşılama oda olmazsa tüp bebeğe geçiyorlar. Ama hemen geçmeyi düşünmüyorum ben kolay şeyler değil
Aşılama yaparken ağrı hissettiniz mi ne kadar sürdü işlemHayırlısı olsun hakkında. Ben de 1 kere aşılama yaptım tutmadı, sonra tüp bebeğe geçtim.
Jinekolojik muayene gibi ben çok ağrı hissetmedim zaten çok kısa süren bir işlem aşılama işleminden sonra yarım saat yatırıyorlar sonra normal hayatınıza geri dönebiliyorsunuzAşılama yaparken ağrı hissettiniz mi ne kadar sürdü işlem
Teşekkür ederimJinekolojik muayene gibi ben çok ağrı hissetmedim zaten çok kısa süren bir işlem aşılama işleminden sonra yarım saat yatırıyorlar sonra normal hayatınıza geri dönebiliyorsunuz
Çok kısa sürüyor. Hemşire çatala alıyor, alet takıyorlar, doktor da gelip enjekte ediyor bu kadar. Doğru kelimelerle ifade edebildim mi bilmiyorumAşılama yaparken ağrı hissettiniz mi ne kadar sürdü işlem
İnşallah aminArkadaşlar sabah opu olacağımAllahım inşallah kalitesi bol yumurtalar nasip eder
Nasıl geçti bende opuyu çok merak ediyorum sonrasında ağrı oluyor mu kaç dk sürüyorArkadaşlar sabah opu olacağımAllahım inşallah kalitesi bol yumurtalar nasip eder
Güzel geçti. Hiç korkulacak bir şey yok. Seni odaya alıyorlar, bütün kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giyiyorsun. Damar yolu açılıyor, çatala çıkıyorsun. Doktor geliyor hal hatır doruyır, Narkoz veriyorlar, sonra Bi uyanıyorsun olmuş bitmiş. 15 - 20 dakika falan sürüyor. Sonrasında pek Bi ağrı olmuyor. En azından benim öyle oldu. Birkaç saat hafif hafif, damla damla kan geliyor o kadarNasıl geçti bende opuyu çok merak ediyorum sonrasında ağrı oluyor mu kaç dk sürüyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende bi regli olabilsem başlayacağım hayırlısı ileGüzel geçti. Hiç korkulacak bir şey yok. Seni odaya alıyorlar, bütün kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giyiyorsun. Damar yolu açılıyor, çatala çıkıyorsun. Doktor geliyor hal hatır doruyır, Narkoz veriyorlar, sonra Bi uyanıyorsun olmuş bitmiş. 15 - 20 dakika falan sürüyor. Sonrasında pek Bi ağrı olmuyor. En azından benim öyle oldu. Birkaç saat hafif hafif, damla damla kan geliyor o kadar
Kaç yumurta toplandığını hemen söylüyorlar mı Bi de ben internetten opu video izledim birazda o yüzden korktumGüzel geçti. Hiç korkulacak bir şey yok. Seni odaya alıyorlar, bütün kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giyiyorsun. Damar yolu açılıyor, çatala çıkıyorsun. Doktor geliyor hal hatır doruyır, Narkoz veriyorlar, sonra Bi uyanıyorsun olmuş bitmiş. 15 - 20 dakika falan sürüyor. Sonrasında pek Bi ağrı olmuyor. En azından benim öyle oldu. Birkaç saat hafif hafif, damla damla kan geliyor o kadar
Hiç korkmana gerek yok canım, çünkü biz genel anestezi almış oluyoruzKaç yumurta toplandığını hemen söylüyorlar mı Bi de ben internetten opu video izledim birazda o yüzden korktum
İnşallah kaliteli emriyolarınız oluşur ve size tutunurHiç korkmana gerek yok canım, çünkü biz genel anestezi almış oluyoruzopudan sonra, kendine gelince doktor söylüyor kaç yumurta topladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?