Gaziantep de tüp bebek tedavisi olup pozitif sonuç alanlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Hayırlı olsun. Siz tedavinin hangi aşamasındasınız? Biraz durumunuzdan bahsedebilir misiniz?
Ben 1 kere çatlatma iğnesi oldum tutmadı Cumartesi tekrar çatlatma iğmesi olacağım galiba olamaz sa aşılama oda olmazsa tüp bebeğe geçiyorlar. Ama hemen geçmeyi düşünmüyorum ben kolay şeyler değil

Hayırlısı olsun hakkında. Ben de 1 kere aşılama yaptım tutmadı, sonra tüp bebeğe geçtim.

Aşılama yaparken ağrı hissettiniz mi ne kadar sürdü işlem
Jinekolojik muayene gibi ben çok ağrı hissetmedim zaten çok kısa süren bir işlem aşılama işleminden sonra yarım saat yatırıyorlar sonra normal hayatınıza geri dönebiliyorsunuz

Nasıl geçti bende opuyu çok merak ediyorum sonrasında ağrı oluyor mu kaç dk sürüyor
Güzel geçti. Hiç korkulacak bir şey yok. Seni odaya alıyorlar, bütün kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giyiyorsun. Damar yolu açılıyor, çatala çıkıyorsun. Doktor geliyor hal hatır doruyır, Narkoz veriyorlar, sonra Bi uyanıyorsun olmuş bitmiş. 15 - 20 dakika falan sürüyor. Sonrasında pek Bi ağrı olmuyor. En azından benim öyle oldu. Birkaç saat hafif hafif, damla damla kan geliyor o kadar

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende bi regli olabilsem başlayacağım hayırlısı ile

Kaç yumurta toplandığını hemen söylüyorlar mı Bi de ben internetten opu video izledim birazda o yüzden korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…