Tüp Bebek Merkezleri Gaziantep'e en iyi tüp bebek merkezi

Canim ben universite hastanesinde yaptirmak istiyorum ben ozellere guvenmiyorum para odakli olduklari icin. Zaten asilamayi devlette yaptirmak gerekiyor diye biliyorum
Canım o zaman randevu al hemen aşılamalara başla zaten su an devletin tüp bebek merkezi kapalı o zamana kadar sende raporunu çıkartır Gaziantep tesin dimi

Canım o zaman randevu al hemen aşılamalara başla zaten su an devletin tüp bebek merkezi kapalı o zamana kadar sende raporunu çıkartır Gaziantep tesin dimi
Hayir canm ben antalyadayim asilama raporu ile ilgili gorunce yazismalari size danismak istedim. Akdenizde suan hepsi acik . İlaclar tuzlu biraz devlet destegi alabilirim degilmi

Ay kusura bakma canm yanlis okumusum. Ya gercekten sorunun olmamasi iyimi kotumu anlayamiyorum etrafimda yumurta rezervleri alarm veren fshlari 25 olmus arkadaslarim bebeklerini kucaklarina aldi ben hala duruyorum o kadar sinirlerim bozukki.
Ay sus sus yaramı deşmevalla kimler ne sorunlarla hamile kaldı da ben herşey tıkırındayken hamile kalamadım eşim diyor ki ben doğal yoldan ümidimi kestim bizim kesin bi sorunumuz var ama bulunamıyor merkez açılsın hemen tüp bebek yaptıracağım diyor

Gercekten o haldeyiz yaptirip kurtulalim su dertten hayirlisiyla nasipse diyoruzda ah bide okuyorum sebepsizler kac kere tup denemisler tutmamis. İste o zaman yikilirim

Sen tup bebek tedavisine basladin canm degilmi yanlis anlamadiysam

Sen tup bebek tedavisine basladin canm degilmi yanlis anlamadiysam
Yok canım işte merkez covid den dolayı kapalı aşılama yapılan hastane farklı tüp bebek yapılan hastane farklı canım burda aşılama üniversite hastanesinde yapıldı orada hala tüm işlemler devam ediyor ama tüp bebek yapılmıyor işte o attı bi hastanede

Anladim canm belkide beklerken oluverir bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…