- 21 Ocak 2020
- 34
- 12
- 18
- 33
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
-
Canim ben universite hastanesinde yaptirmak istiyorum ben ozellere guvenmiyorum para odakli olduklari icin. Zaten asilamayi devlette yaptirmak gerekiyor diye biliyorumSen tüp bebeği özelde mi yaptırmak istiyorsun yoksa devlette mi canım rapor mu almak istiyorsun
Asilamalari ve tup bebegide universitede yaptirmak istiyorum. İlk olarak asilama icin rapor cikartmak istiyorum sartlarini arastiriyorumCanim ben universite hastanesinde yaptirmak istiyorum ben ozellere guvenmiyorum para odakli olduklari icin. Zaten asilamayi devlette yaptirmak gerekiyor diye biliyorum
Asilama icin rapor cikartmak istiyorum canm evet . Asilamalar tutmazsada tup bebek icin rapor cikartmak istiyorumSen tüp bebeği özelde mi yaptırmak istiyorsun yoksa devlette mi canım rapor mu almak istiyorsun
Canım o zaman randevu al hemen aşılamalara başla zaten su an devletin tüp bebek merkezi kapalı o zamana kadar sende raporunu çıkartır Gaziantep tesin dimiCanim ben universite hastanesinde yaptirmak istiyorum ben ozellere guvenmiyorum para odakli olduklari icin. Zaten asilamayi devlette yaptirmak gerekiyor diye biliyorum
Zaten aşılama yaptıracağım deyince raporu kendileri çıkartıyor canım gittiğinde yine yaz bana detayları yine anlatır yönlendiririm seniAsilama icin rapor cikartmak istiyorum canm evet . Asilamalar tutmazsada tup bebek icin rapor cikartmak istiyorum
Hayir canm ben antalyadayim asilama raporu ile ilgili gorunce yazismalari size danismak istedim. Akdenizde suan hepsi acik . İlaclar tuzlu biraz devlet destegi alabilirim degilmiCanım o zaman randevu al hemen aşılamalara başla zaten su an devletin tüp bebek merkezi kapalı o zamana kadar sende raporunu çıkartır Gaziantep tesin dimi
Cok tesekkur ederim araligin basinda gidecektim sonra dedim subatta gideyim . Ama ertelemeyim o zaman araligin basinda gideyimZaten aşılama yaptıracağım deyince raporu kendileri çıkartıyor canım gittiğinde yine yaz bana detayları yine anlatır yönlendiririm seni
Ay sus sus yaramı deşmeAy kusura bakma canm yanlis okumusum. Ya gercekten sorunun olmamasi iyimi kotumu anlayamiyorum etrafimda yumurta rezervleri alarm veren fshlari 25 olmus arkadaslarim bebeklerini kucaklarina aldi ben hala duruyorum o kadar sinirlerim bozukki.
O zaman hiç bekleme bi an evvel aşılama işini hallet ben gonal f 400 tl ye aldım raporlaHayir canm ben antalyadayim asilama raporu ile ilgili gorunce yazismalari size danismak istedim. Akdenizde suan hepsi acik . İlaclar tuzlu biraz devlet destegi alabilirim degilmi
Gercekten o haldeyiz yaptirip kurtulalim su dertten hayirlisiyla nasipse diyoruzda ah bide okuyorum sebepsizler kac kere tup denemisler tutmamis. İste o zaman yikilirimAy sus sus yaramı deşmevalla kimler ne sorunlarla hamile kaldı da ben herşey tıkırındayken hamile kalamadım eşim diyor ki ben doğal yoldan ümidimi kestim bizim kesin bi sorunumuz var ama bulunamıyor merkez açılsın hemen tüp bebek yaptıracağım diyor
Uc seneyi dolduruncaya kadar iki kez asilamayi ust uste hallederim o zamanO zaman hiç bekleme bi an evvel aşılama işini hallet ben gonal f 400 tl ye aldım raporla
Adet inin. Günü hemen git canım en azından prosedürü öğrenCok tesekkur ederim araligin basinda gidecektim sonra dedim subatta gideyim . Ama ertelemeyim o zaman araligin basinda gideyim
Sen tup bebek tedavisine basladin canm degilmi yanlis anlamadiysamAy sus sus yaramı deşmevalla kimler ne sorunlarla hamile kaldı da ben herşey tıkırındayken hamile kalamadım eşim diyor ki ben doğal yoldan ümidimi kestim bizim kesin bi sorunumuz var ama bulunamıyor merkez açılsın hemen tüp bebek yaptıracağım diyor
Allah herşeyin sabrını veriyor canım zamanla hepsine alışıyoruzGercekten o haldeyiz yaptirip kurtulalim su dertten hayirlisiyla nasipse diyoruzda ah bide okuyorum sebepsizler kac kere tup denemisler tutmamis. İste o zaman yikilirim
Ard arda yaptırabilirsiniz sıkıntı olmazUc seneyi dolduruncaya kadar iki kez asilamayi ust uste hallederim o zaman
Cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz Allah kucagizini tez zamanda saglikli sihhatli hayirli bir evlatla dolduruversinArd arda yaptırabilirsiniz sıkıntı olmaz
Bence de yaptırmayın ben yaptırdım pişman oldumCanim ben universite hastanesinde yaptirmak istiyorum ben ozellere guvenmiyorum para odakli olduklari icin. Zaten asilamayi devlette yaptirmak gerekiyor diye biliyorum
Yok canım işte merkez covid den dolayı kapalı aşılama yapılan hastane farklı tüp bebek yapılan hastane farklı canım burda aşılama üniversite hastanesinde yapıldı orada hala tüm işlemler devam ediyor ama tüp bebek yapılmıyor işte o attı bi hastanedeSen tup bebek tedavisine basladin canm degilmi yanlis anlamadiysam
Yok canım işte merkez covid den dolayı kapalı aşılama yapılan hastane farklı tüp bebek yapılan hastane farklı canım burda aşılama üniversite hastanesinde yapıldı orada hala tüm işlemler devam ediyor ama tüp bebek yapılmıyor işte o attı bi
Anladim canm belkide beklerken oluverir bellimi olurYok canım işte merkez covid den dolayı kapalı aşılama yapılan hastane farklı tüp bebek yapılan hastane farklı canım burda aşılama üniversite hastanesinde yapıldı orada hala tüm işlemler devam ediyor ama tüp bebek yapılmıyor işte o attı bi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?