- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
-
Amin amın kim gönülden istiyorsa Allah hak eden layıkıyla kim annelik yapacaksa rabbim onlara nasip etsin sana da tez zamanda rabbim nasip etsin inşallahCok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz Allah kucagizini tez zamanda saglikli sihhatli hayirli bir evlatla dolduruversin
Amin insallah tum isteyen mumin kullarina Rabbim nasip etsinAmin amın kim gönülden istiyorsa Allah hak eden layıkıyla kim annelik yapacaksa rabbim onlara nasip etsin sana da tez zamanda rabbim nasip etsin inşallah
Yok kız öyle diye diye aylar geçtiAnladim canm belkide beklerken oluverir bellimi olur
Yok kız öyle diye diye aylar geçtiartık kendimi kandırmak
İnsallah en kisa zamanda kavusursunuz meleginizeYok kız öyle diye diye aylar geçtiartık kendimi kandırmak istemiyorum
İnşallah canım inşallahİnsallah en kisa zamanda kavusursunuz meleginize
Bu üç seneyi doldurmak şartı sigortalılar için mi geçerli bnm eşim çalışmıyor yesilkartliyiz adiyamanliyiz bizde Antep'e gelip tüp bebek merkezleriyle görüşeceğiz nereler var bana da yardımcı olur musunuz bir de bnm amh değerim düşuk olduğu icin Ankara Hacettepe direk tüp bebek dedi de orda kalacak yerimiz yoktu yani ünv hastanesi de direk tüp bebek der ama kapaliymis ne yapmalıyım çok cikmazdayiz Allah yardım etsin hepimizeUc seneyi dolduruncaya kadar iki kez asilamayi ust uste hallederim o zaman
900 iş günü primi olması lazım canımBu üç seneyi doldurmak şartı sigortalılar için mi geçerli bnm eşim çalışmıyor yesilkartliyiz adiyamanliyiz bizde Antep'e gelip tüp bebek merkezleriyle görüşeceğiz nereler var bana da yardımcı olur musunuz bir de bnm amh değerim düşuk olduğu icin Ankara Hacettepe direk tüp bebek dedi de orda kalacak yerimiz yoktu yani ünv hastanesi de direk tüp bebek der ama kapaliymis ne yapmalıyım çok cikmazdayiz Allah yardım etsin hepimize
Umay tüp bebekte yaptırdım Hakan Kıran hocaya doktor gerçekten iyi Bi doktorArkadaşlar lütfen bana Gaziantep de iyi güvenilir, temiz işini iyi yapan bir tüp bebek merkezi ve doktoru önerebilir misiniz?
Ümay tüp bebek merkezinde yengem 5 senenin sonunda ikizlerine kavuştu ama ahmet çupurbaş önce ilaç tedavisi uyguladı ilkinde de tuttu hemen :)Arkadaşlar lütfen bana Gaziantep de iyi güvenilir, temiz işini iyi yapan bir tüp bebek merkezi ve doktoru önerebilir misiniz?
Hayırlı olsun çok sevindim. aynı dediğin gibi tutunca çok iyi herkes arıyor şu doktora git falanca gitti bebeği oldu kimse kimsenin derdini bilmiyor ama konuşuyor herkesin sorunları başkaMerhaba hanımlar biraz geç olucak ama faydası olursa.
Ben tüp bebeğimi Op.Dr. İbrahim Halil Özdurak yaptırdım kendisinin özel muayenesi var ilk denemem olumsuz sonuçlandı 2.denememde pozitif sonucu aldım çok şükür. Kendisi çok naif ve işine odaklı bir doktor. Şunu belirtmek istiyorum hanımlar bebek tutunca doktor iyi tutmayınca kötü doktor oluyor kulaktan duymayla karar vermeyin gerçekten araştırın o sürece girmeden doktoru tanımanız imkansız. Birde Abdullah Göymeni iyi duydum Sevgiler..
Maşallah ya ne güzel olumlu denemeleri duyunca çok hoşuma gidiyorÜmay tüp bebek merkezinde yengem 5 senenin sonunda ikizlerine kavuştu ama ahmet çupurbaş önce ilaç tedavisi uyguladı ilkinde de tuttu hemen :)
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahHayırlı olsun çok sevindim. aynı dediğin gibi tutunca çok iyi herkes arıyor şu doktora git falanca gitti bebeği oldu kimse kimsenin derdini bilmiyor ama konuşuyor herkesin sorunları başka
İnşallah canım sorununuz neydi peki özel olmazsaMerhaba hanımlar biraz geç olucak ama faydası olursa.
Ben tüp bebeğimi Op.Dr. İbrahim Halil Özdurak yaptırdım kendisinin özel muayenesi var ilk denemem olumsuz sonuçlandı 2.denememde pozitif sonucu aldım çok şükür. Kendisi çok naif ve işine odaklı bir doktor. Şunu belirtmek istiyorum hanımlar bebek tutunca doktor iyi tutmayınca kötü doktor oluyor kulaktan duymayla karar vermeyin gerçekten araştırın o sürece girmeden doktoru tanımanız imkansız. Birde Abdullah Göymeni iyi duydum Sevgiler
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahkimseye Kulak asmamak lazım bu zorlu süreçte moral çok önemli ve Allah isterse kimse engel koyamaz.
Sebebi bilinmeyen inferlite teşhisi konuldu ama eşimde sperm hareketi yavaştı ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum tabi öncelik Allahın takdiri.İnşallah canım sorununuz neydi peki özel olmazsa
Bana da nasip etsin rabbim isteeyen herkese nasip etsin :)Maşallah ya ne güzel olumlu denemeleri duyunca çok hoşuma gidiyor
Tez zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah bekletmeden yormadan sabrımız taşmadanBana da nasip etsin rabbim isteeyen herkese nasip etsin :)
Bizimki de sebepsiz infertilite valla çok sevindim senin adına elbette bir sebep vardır ama doktorlar bulamıyorSebebi bilinmeyen inferlite teşhisi konuldu ama eşimde sperm hareketi yavaştı ben bundan dolayı olduğunu düşünüyorum tabi öncelik Allahın takdiri.
Yaaa maşallah hayırlı olsun Umay için bende iyi şeyler duydum hatta orada yaptırdım. Ahmet hocayı da biliyorum ama ben hakan kıran da yaptırdım o da çok iyidir ilk denememdi ama kimyasal la sonuçlandı şimdi 2. Transfere hazırlanıyorumÜmay tüp bebek merkezinde yengem 5 senenin sonunda ikizlerine kavuştu ama ahmet çupurbaş önce ilaç tedavisi uyguladı ilkinde de tuttu hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?