- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
- Konu Sahibi Lotuscicegi1
-
Anneniz kaç yaşında, hangi dr gidiyor acaba bilgi verirseniz sevinirimValla benim annem de hamile kaldı o doktorun trdavisi ile düşük yaptı şuan da tekrar antepte annem tedaviye gitti inşalllah tutar bu sefer sizin bebeişiniz
İnşallah tedavin pozitif sonuçlanır canım sonucunu buraya da yazMerhaba bayanlar. Ben de 5 gündür Umay’da başladım tedaviye Prof. Dr. Hakan Kıran ile.doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Şimdilik gayet ilgili. Her sorduğum soruyu kibarca cevaplıyor ama olumlu veya olumsuz bir yorum yapmam için çok erken sanırım
Güzel dileklerin için teşekkürler. Benim de eşimin de hiç sorunu yok ama yaşım 38. Bir tek ondan korkuyorumİnşallah tedavin pozitif sonuçlanır canım sonucunu buraya da yaz
Olacagı varsa rabbim nasip eder kalbini ferah tut inşallah olacakGüzel dileklerin için teşekkürler. Benim de eşimin de hiç sorunu yok ama yaşım 38. Bir tek ondan korkuyorum
Hayırlı olsun canım ben de hakan hocanın hastasıyım ben doktordan memnunum daha bugün geldim doktordan muayene vardı 2. Transfer hazırlığındayımMerhaba bayanlar. Ben de 5 gündür Umay’da başladım tedaviye Prof. Dr. Hakan Kıran ile.doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. Şimdilik gayet ilgili. Her sorduğum soruyu kibarca cevaplıyor ama olumlu veya olumsuz bir yorum yapmam için çok erken sanırım
Sana da hayırlı olsun canım.inşallah pozitifle sonuçlanır transferin. Ben de şimdi gidiyorum kontrole. Benim ilk olacak. Hem korku, hem heyecan bakalım ne olacakHayırlı olsun canım ben de hakan hocanın hastasıyım ben doktordan memnunum daha bugün geldim doktordan muayene vardı 2. Transfer hazırlığındayım
Sağolasın canım inşallah pozitif görürsün. Ben d eilkini Kasım ayında oldum ama kimyasal oluştu şimdi 2. Ye gidiyorum inşallah bu sefer olur sonucunu falan yaz bana daSana da hayırlı olsun canım.inşallah pozitifle sonuçlanır transferin. Ben de şimdi gidiyorum kontrole. Benim ilk olacak. Hem korku, hem heyecan bakalım ne olacak
Pazartesi yumurta toplama yapılacak. Tabi ki yazarım. Sen de yaz mutlakaSağolasın canım inşallah pozitif görürsün. Ben d eilkini Kasım ayında oldum ama kimyasal oluştu şimdi 2. Ye gidiyorum inşallah bu sefer olur sonucunu falan yaz bana da
Hadi bakalım inşallah güzel güzel embriyoların olurPazartesi yumurta toplama yapılacak. Tabi ki yazarım. Sen de yaz mutlaka
Evet Çağlar Yazıcıoğlu gelmiş. Ben de gideceğim adetim gelince.Mrblar Sanko tüp bebek merkezine yeni hoca gelmiş diyorlar giden var mı sankotup bebek merkezine acaba masraflar ne kadar tutuyor
Canım sen daha adet olmadın mı ben doktora gittin sandımArkadaşlar transfer sonrası ikinci adetinizi ne zaman oldunuz
Hayır hala adet olmadım cnm gidemedim bir türlüCanım sen daha adet olmadın mı ben doktora gittin sandım
55 gün oldu ama ilk adet abaya uzun sürmüştü belki ondan olabilir diye düşünüyorumCanım sen daha adet olmadın mı ben doktora gittin sandım
İstersen bir doktora git canım prolaktin falan yükselmiş olabilir üniversiteye gidecektin normal poliklinikten randevu al git en azından söktürücü verir adet olunca yine gel der yine gidersin55 gün oldu ama ilk adet abaya uzun sürmüştü belki ondan olabilir diye düşünüyorum
Novafertil de Ruşen Atmaca var başarılıArkadaşlar lütfen bana Gaziantep de iyi güvenilir, temiz işini iyi yapan bir tüp bebek merkezi ve doktoru önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?