- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi lou salome
-
Bu hanimin msjini gormuyor musun konu sahibi? Hala yeme icme yerleri acik midir diye baskalarina soruyorsun.
Ben ramazanda gittim Antep' e 3 yil once, evet acik oluyor heryer.
Kuzenim su anda gorev sebebiyle orada, otelde oturuyor bir sey yapabildigi yok,dun bir cafede cay iciyor diye sacmasapan sorulara maruz kalmis. Gaziantep benim memleketim hanimefendi, objektif olarak bakabiliyorum olaya.su anda da bursada yasiyorum mesela burada da o rahatlik yok,her gun bir olay yasaniyor goruyoruzhayat rahatlığı ve modernliği mevcuttu en son en zaman geldiniz bilmiyorum ama ramazanda günlük hayat devam ediyor erzurum değil burası
Yani imam cagdas acik mi gündüz.
Katmerciler acik mi.
24 saat cafeler açık kim ne sormuş merak ettim.Kuzenim su anda gorev sebebiyle orada, otelde oturuyor bir sey yapabildigi yok,dun bir cafede cay iciyor diye sacmasapan sorulara maruz kalmis. Gaziantep benim memleketim hanimefendi, objektif olarak bakabiliyorum olaya.su anda da bursada yasiyorum mesela burada da o rahatlik yok,her gun bir olay yasaniyor goruyoruz
aradım sordum ki zaten açık olduklarını biliyordum yazdım görmedi galibanetten telefonlarını bulup sorabilirsiniz ramazanda açıkmısınız diye..
Kuzenim su anda gorev sebebiyle orada, otelde oturuyor bir sey yapabildigi yok,dun bir cafede cay iciyor diye sacmasapan sorulara maruz kalmis. Gaziantep benim memleketim hanimefendi, objektif olarak bakabiliyorum olaya.su anda da bursada yasiyorum mesela burada da o rahatlik yok,her gun bir olay yasaniyor goruyoruz
Yahu ben tutanlara napiyorum da saygi gostermiyorum? Agizlarina zorla yemek ve su mu sokuyorum?Derdinizi daha uygun bir dille ifade edebilirdiniz isterseniz yazdiginkz konuyu bi daha bastan sona okuyun
Oruc tutmak sizin meseleniz ama keske disardaki oruclulara sayhi gostermeyi becerebilseniz
Hatta mevzu sadecd muslumanlikla alakali degil ulkemizde bircok dinden insan var ve keske muslumanlarda basks dindeki insanlarin oruc zamsnlarinda bu hassasiyeti gosterebilseler
Gezdiginiz topraklaein insanini daha gormeden yobaz diye nitelendiriyorsunuz unutmayin ki bi memleketi guzellestiren herseyden once insanidir
"En modern üye" gibi bir rütbe varsa verseler de, biz de kurtulsakve yine tartışma için açtıgınız bir konu
her konunuzda bir ayrıştırma
sürekli bir ben en modernim anadolu mu ıyy pis yobazlar havasında yazıyorsunuz
aşağılık kompleksi var sizde
aradım sordum ki zaten açık olduklarını biliyordum yazdım görmedi galiba
Evet cafeler acik. Ama bakislar pek hos degil onu anlatmaya calisiyorum. Konu sahibi de rahatsiz olabilir. Bursa da ayni sekilde. Tvde izlemis olabilirsiniz bu sene ramazanin ilk dayagi bursadan geldi maalesef.24 saat cafeler açık kim ne sormuş merak ettim.
otelde oturmasın gelsin beraber oturalım
ben bursaya tam ramazanda gittim evet haklısınız ama burada hiç bir sorun yok
Degil mi ne guzel rahat ederimburaya gel bebeğim
Evet cafeler acik. Ama bakislar pek hos degil onu anlatmaya calisiyorum. Konu sahibi de rahatsiz olabilir. Bursa da ayni sekilde. Tvde izlemis olabilirsiniz bu sene ramazanin ilk dayagi bursadan geldi maalesef.
Konu sahibi canim,acik her yer ama sorun yasayabilirsin. Benim kuzenim dun bir muvekkiliyle gorusmeye gitti, hamile oldugu halde bir cafede cay iciyor diye garip garip sorular sormus garsonlar ,ama iftardan sahira kadar cok renkli olur antep istedigin gibi gezer yer icersin
Siz içenlere duyuyor musunuz peki?İnsanların kültürü farklı diye yobaz olmuyorlar canım. Sadece örf adetleri farklı şahsen büyük şehirde oturuyorum ama ramazan da yolda su içen birini görsem garipser bakarım çünkü mübarek bir aydayız insanlara saygı duyulmalı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?