gaziantepte ramazan

Bu hanimin msjini gormuyor musun konu sahibi? Hala yeme icme yerleri acik midir diye baskalarina soruyorsun.
Ben ramazanda gittim Antep' e 3 yil once, evet acik oluyor heryer.

çünkü amaç tartışma yaratmak
sorunun ne oolduğu önemli değil
o yüzden asıl cevaplar yerine muhalefet cevaplara cevap verecek belli

hayat rahatlığı ve modernliği mevcuttu en son en zaman geldiniz bilmiyorum ama ramazanda günlük hayat devam ediyor erzurum değil burası
Kuzenim su anda gorev sebebiyle orada, otelde oturuyor bir sey yapabildigi yok,dun bir cafede cay iciyor diye sacmasapan sorulara maruz kalmis. Gaziantep benim memleketim hanimefendi, objektif olarak bakabiliyorum olaya.su anda da bursada yasiyorum mesela burada da o rahatlik yok,her gun bir olay yasaniyor goruyoruz

24 saat cafeler açık kim ne sormuş merak ettim.
otelde oturmasın gelsin beraber oturalım
ben bursaya tam ramazanda gittim evet haklısınız ama burada hiç bir sorun yok

buraya gel bebeğim

Senin dış görünüşünden dolayı zaten Türk olmadığını düşünüp kimse oruç tutmamani garipsemez diye düşünüyorum. Ama seksiligin orada da başına dert acabilir ona garanti veremem

Yahu ben tutanlara napiyorum da saygi gostermiyorum? Agizlarina zorla yemek ve su mu sokuyorum?

Ama ben bi köşede su icerken de kimse bana saldirmasin mumkunse.

Hangisi saygisizlik??

24 saat cafeler açık kim ne sormuş merak ettim.
otelde oturmasın gelsin beraber oturalım
ben bursaya tam ramazanda gittim evet haklısınız ama burada hiç bir sorun yok
Evet cafeler acik. Ama bakislar pek hos degil onu anlatmaya calisiyorum. Konu sahibi de rahatsiz olabilir. Bursa da ayni sekilde. Tvde izlemis olabilirsiniz bu sene ramazanin ilk dayagi bursadan geldi maalesef.
Konu sahibi canim,acik her yer ama sorun yasayabilirsin. Benim kuzenim dun bir muvekkiliyle gorusmeye gitti, hamile oldugu halde bir cafede cay iciyor diye garip garip sorular sormus garsonlar ,ama iftardan sahira kadar cok renkli olur antep istedigin gibi gezer yer icersin

Ben oruc tutmadigim halde sizin su konunuzdan rahatsiz oldum.
Kasıtlı actiginiz o kadar belli ki.

Bu nasil ifadeler bu ne cirkin cümleler.
Gidin sokagin ortasinda sofranizi kurun yiyin icin ne yapmak isterseniz yapin.

Ben o bahsettiginiz insanlardan degil de esas sizden rahatsiz oldum.

konu sahibesine ek sandaletlerini tıkırdatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…