gaziantepte ramazan

Antep ramazan icin hos bir secenek degil bence. Ama derseniz gun boyu otelde otururuz yer icer takiliriz,iftardan sonra o dediginiz yerler cok guzel olur. Sahura kadar gezersiniz. Ama bir hatay rahatligi ve modernitesi yoktur gun icinde

Yok canım su içiyorsun diye linç ederler. Orası turistik bir yer farklı kültürlere alışık eminim ki sizin gibi geri kafalı bir insandan daha bilgililer. İnsanları sınıflandırmayın.
Hmm o zaman restoranlar açık olmali. Madem farkli kültürlere alışkınlar..

Antep ramazan icin hos bir secenek degil bence. Ama derseniz gun boyu otelde otururuz yer icer takiliriz,iftardan sonra o dediginiz yerler cok guzel olur. Sahura kadar gezersiniz. Ama bir hatay rahatligi ve modernitesi yoktur gun icinde
Teşekkür ederim cevap icin :) evet hatay gercekten moderndi

benim anlamadığım herkes tutmak zorunda değil. herkes müslüman değil. olsa bile hastası var, hamilesi var ne bileyim hassasiyetleri olmayanlar var. e tutan tutmayana saygı gösteriyor mu da tutmayan tutana göstermek için sokakta su bile içemesin.

valla çalıştığım halde oruç tutuyorum bi kere bile şu kafada olmadım. banane yahu su içmiş içmemiş. bu benim nefsimle alakalı. karşınızdaki su içiyo diye deliriyosanız zaten orucun anlamından uzaklaşmışsınız demektir.

hayat rahatlığı ve modernliği mevcuttu en son en zaman geldiniz bilmiyorum ama ramazanda günlük hayat devam ediyor erzurum değil burası

Her yeri görmek istiyorum..evde kukumav kuşu gibi oturmayi sevmiyorum. Gezmek şahane bir şey..size de tavsiye ederim

Ulkemde ayak basmadik yer birakmamaya çalışıyorum.
Derdinizi daha uygun bir dille ifade edebilirdiniz isterseniz yazdiginkz konuyu bi daha bastan sona okuyun

Oruc tutmak sizin meseleniz ama keske disardaki oruclulara sayhi gostermeyi becerebilseniz

Hatta mevzu sadecd muslumanlikla alakali degil ulkemizde bircok dinden insan var ve keske muslumanlarda basks dindeki insanlarin oruc zamsnlarinda bu hassasiyeti gosterebilseler

Gezdiginiz topraklaein insanini daha gormeden yobaz diye nitelendiriyorsunuz unutmayin ki bi memleketi guzellestiren herseyden once insanidir

Bence arkadas yobaz var midir derken oruc tutan var midir demedi. Oruc tutan elbette vardir ama oruc tutmayana saldiran var midir diye sordu. Siz yanlis anladiniz
Yinede daha usluplu bir sekilde soyleyebilirdi konuyu daha uygun bi dille anlatabilirdi istersem bsnlanayim ama ben bu uyenin artik bu konulari cokta masumane niyetlerle acmadigini dusunuyorum

Evet yobaz diyede nitelendiriliyorsa ayni dusuncede bir cok uye burdada var

yok şekerim
her yer açık tahmiste açık çarşıda açık hatta 40 derece şuan
hiç sıkıntı yaşamazsınız
özel sorun varsa mesaj atabilirsin

Bu hanimin msjini gormuyor musun konu sahibi? Hala yeme icme yerleri acik midir diye baskalarina soruyorsun.
Ben ramazanda gittim Antep' e 3 yil once, evet acik oluyor heryer.

Bu hanimin msjini gormuyor musun konu sahibi? Hala yeme icme yerleri acik midir diye baskalarina soruyorsun.
Ben ramazanda gittim Antep' e 3 yil once, evet acik oluyor heryer.
özel mesajta attım ama görmedi galiba.
hiç sıkıntı yok her yer açık ama hava sıcak ona göre gelinmelı

Ben yobaz deyince farkli bir seyler anliyorum,oruc tutani degil. Fikrimiz neyse zikrimiz odur.İcimizde ne duygu varsa disa da onu veriyoruz. Bu uyemizden ters ve abuksubuk bir sey hic duymadim bilemeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…