- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi lou salome
-
Antep ramazan icin hos bir secenek degil bence. Ama derseniz gun boyu otelde otururuz yer icer takiliriz,iftardan sonra o dediginiz yerler cok guzel olur. Sahura kadar gezersiniz. Ama bir hatay rahatligi ve modernitesi yoktur gun icindeKızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
Hmm o zaman restoranlar açık olmali. Madem farkli kültürlere alışkınlar..Yok canım su içiyorsun diye linç ederler. Orası turistik bir yer farklı kültürlere alışık eminim ki sizin gibi geri kafalı bir insandan daha bilgililer. İnsanları sınıflandırmayın.
Bilerek yapıyo zaten birazdan seyreyle cümbüşüMesajınız ne kadar tahrik edici ifadelerle dolu. Cidden rahatsız edici.
Belli bir kesimi hedef tahtasına koymak, onları rencide etmek çirkin bir tarz.
Teşekkür ederim cevap icin :) evet hatay gercekten moderndiAntep ramazan icin hos bir secenek degil bence. Ama derseniz gun boyu otelde otururuz yer icer takiliriz,iftardan sonra o dediginiz yerler cok guzel olur. Sahura kadar gezersiniz. Ama bir hatay rahatligi ve modernitesi yoktur gun icinde
hayat rahatlığı ve modernliği mevcuttu en son en zaman geldiniz bilmiyorum ama ramazanda günlük hayat devam ediyor erzurum değil burasıAntep ramazan icin hos bir secenek degil bence. Ama derseniz gun boyu otelde otururuz yer icer takiliriz,iftardan sonra o dediginiz yerler cok guzel olur. Sahura kadar gezersiniz. Ama bir hatay rahatligi ve modernitesi yoktur gun icinde
Derdinizi daha uygun bir dille ifade edebilirdiniz isterseniz yazdiginkz konuyu bi daha bastan sona okuyunHer yeri görmek istiyorum..evde kukumav kuşu gibi oturmayi sevmiyorum. Gezmek şahane bir şey..size de tavsiye ederim
Ulkemde ayak basmadik yer birakmamaya çalışıyorum.
Yani imam cagdas acik mi gündüz.hayat rahatlığı ve modernliği mevcuttu en son en zaman geldiniz bilmiyorum ama ramazanda günlük hayat devam ediyor erzurum değil burası
Yinede daha usluplu bir sekilde soyleyebilirdi konuyu daha uygun bi dille anlatabilirdi istersem bsnlanayim ama ben bu uyenin artik bu konulari cokta masumane niyetlerle acmadigini dusunuyorumBence arkadas yobaz var midir derken oruc tutan var midir demedi. Oruc tutan elbette vardir ama oruc tutmayana saldiran var midir diye sordu. Siz yanlis anladiniz
senin için özel aradım açıklar hiç sıkıntı yok her yer açıkYani imam cagdas acik mi gündüz.
Katmerciler acik mi.
Recm etmesin bunlar da...Tek arzum gezmek...
özel mesajlarına bakarmısınYani imam cagdas acik mi gündüz.
Katmerciler acik mi.
yok şekerim
her yer açık tahmiste açık çarşıda açık hatta 40 derece şuan
hiç sıkıntı yaşamazsınız
özel sorun varsa mesaj atabilirsin
özel mesajlarına bakarmısın
özel mesajta attım ama görmedi galiba.Bu hanimin msjini gormuyor musun konu sahibi? Hala yeme icme yerleri acik midir diye baskalarina soruyorsun.
Ben ramazanda gittim Antep' e 3 yil once, evet acik oluyor heryer.
Ben yobaz deyince farkli bir seyler anliyorum,oruc tutani degil. Fikrimiz neyse zikrimiz odur.İcimizde ne duygu varsa disa da onu veriyoruz. Bu uyemizden ters ve abuksubuk bir sey hic duymadim bilemeyecegim.Yinede daha usluplu bir sekilde soyleyebilirdi konuyu daha uygun bi dille anlatabilirdi istersem bsnlanayim ama ben bu uyenin artik bu konulari cokta masumane niyetlerle acmadigini dusunuyorum
Evet yobaz diyede nitelendiriliyorsa ayni dusuncede bir cok uye burdada var
evet soru varsa alabilirimSiz antepte misiniz şuanda?
evet soru varsa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?