Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm. Senin sorunun neydi kacinci gun embriosu ve kalitesi nasil di anlatirmisin canim.hikayenibende Murat Keskin'le , ilk tedavide tek embriyo transferle hamileyim çok şükür ..
İnşallah senin de hiç sorunsuz olur. İyi haberlerini bekliyoruz...Allah tamamini erdirsin insallah nw kadar guzel hamile kalmissin bensde bugun basladim tedaviye dondurulmuslarimj transfer edicekler.dr.gurkan arikana gidiorum insallah bu sefer olur 3.gun embriosu orta kalite 2 tane transfer edicekler
Ü
onun pahalı hatta bir hastası yapmış gereksiz çok tahlil yaptırmış
Merhaba canım ben burda 2 tane yaptırdım. Ilk doktorum murat keskindi. Şimdi Gurkan Arıkana gidiyorum. Transferinin 3. Günü Allaha kısmet ederse iyi haberler alıcam. Allah sanada nasip etsin. HerkezeGaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracaklar varmı???
Amin cnm hayırlısı olsun inşş pozitif görürsünMerhaba canım ben burda 2 tane yaptırdım. Ilk doktorum murat keskindi. Şimdi Gurkan Arıkana gidiyorum. Transferinin 3. Günü Allaha kısmet ederse iyi haberler alıcam. Allah sanada nasip etsin. Herkeze
Amin cnm hayırlısı olsun inşş pozitif görürsün
Bnde volkan Turan'a gittim Allah'ın izniyle tüp bebek tedavisine başlıcam regl olmayı bekliyorum sperm azlığı var bizde de hepimize Allah yardım etsin inşallah bisey sorucam yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor
Bende çok seviyorum hocayı Doçent oldu artık çok bir insanVolkan beyi çok duydum kafam karıştı ya Amin allah yardımcımız olsun canım iki haftayı buluyormuş transfer ilk denemeler düşündüyor hep hep bi umutsuzum
Bende çok seviyorum hocayı Doçent oldu artık çok bir insanVolkan beyi çok duydum kafam karıştı ya Amin allah yardımcımız olsun canım iki haftayı buluyormuş transfer ilk denemeler düşündüyor hep hep bi umutsuzum
senem mrb tedavin ne durumda olumlu sonuçlar aldinmiBnde volkan Turan'a gittim Allah'ın izniyle tüp bebek tedavisine başlıcam regl olmayı bekliyorum sperm azlığı var bizde de hepimize Allah yardım etsin inşallah bisey sorucam yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor
var sizde basladinizmi tedaviyeHala bu haatanede tedavi gören var mı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?