Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah çok sevindim.darisi bizim.basimiza insallah

Merhabalar.Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Ben başka bir merkezde 2 başarısız tup bebek denemesinden sonra tavsiye uzerine volkan turan hocaya gittim. Amerikada kutluk oktay hocanin yaninda yetismis olduğunu duymustum. Sayesinde ilk seferde gebe kaldım su anda sagsalim devam ediyoruz.guleryuzlulugu anlayışı ilgisi bu zor yolda yardımcım oldu.allah razi olsun.

Allah tamamini erdirsin insallah nw kadar guzel hamile kalmissin bensde bugun basladim tedaviye dondurulmuslarimj transfer edicekler.dr.gurkan arikana gidiorum insallah bu sefer olur 3.gun embriosu orta kalite 2 tane transfer edicekler

Allah tamamini erdirsin insallah nw kadar guzel hamile kalmissin bensde bugun basladim tedaviye dondurulmuslarimj transfer edicekler.dr.gurkan arikana gidiorum insallah bu sefer olur 3.gun embriosu orta kalite 2 tane transfer edicekler
İnşallah senin de hiç sorunsuz olur. İyi haberlerini bekliyoruz...

Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl hastanesi tüp bebek yaptıranlar yada yaptıracaklar varmı???
Merhaba canım ben burda 2 tane yaptırdım. Ilk doktorum murat keskindi. Şimdi Gurkan Arıkana gidiyorum. Transferinin 3. Günü Allaha kısmet ederse iyi haberler alıcam. Allah sanada nasip etsin. Herkeze

Merhaba canım ben burda 2 tane yaptırdım. Ilk doktorum murat keskindi. Şimdi Gurkan Arıkana gidiyorum. Transferinin 3. Günü Allaha kısmet ederse iyi haberler alıcam. Allah sanada nasip etsin. Herkeze
Amin cnm hayırlısı olsun inşş pozitif görürsün

Kızlar sonuçlarınz nedir benim 10.gunum dün idrar testi yaptm cok.silik 2.cizgi cikti ama.umutszm.karnim.agrio ara ara

Allah dewamini getirsin canim ne cikti değerin benim bugun 15.günü 790.80 cikti bende gurkan hocada tedavi gördüm

Bende murat beyle görüşme yaptım şubatt tüp bebek ama çok kotkuyorum 4snedr olmuyor eşimde sperm cok az tek umudum

Bnde volkan Turan'a gittim Allah'ın izniyle tüp bebek tedavisine başlıcam regl olmayı bekliyorum sperm azlığı var bizde de hepimize Allah yardım etsin inşallah bisey sorucam yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor

Volkan beyi çok duydum kafam karıştı ya Amin allah yardımcımız olsun canım iki haftayı buluyormuş transfer ilk denemeler düşündüyor hep hep bi umutsuzum

Volkan beyi çok duydum kafam karıştı ya Amin allah yardımcımız olsun canım iki haftayı buluyormuş transfer ilk denemeler düşündüyor hep hep bi umutsuzum
Bende çok seviyorum hocayı Doçent oldu artık çok bir insan

Bende çok seviyorum hocayı Doçent oldu artık çok bir insan

senem mrb tedavin ne durumda olumlu sonuçlar aldinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…