- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
Merhaba bende bu hastaneye gidiyorum. Gürkan Arıkanda tedavi oluyorum. Yarın opu işlemim olacak bende de amh 0,94 düşük. Bakalım az yumurtam var ama kaliteli olsun diye dua ediyorum. Raporlu yaptırıyorum.Burada bizden başka kimsede yok galiba
Hayırlısı olur bende iğnelere başladım inşallah bakalımMerhaba bende bu hastaneye gidiyorum. Gürkan Arıkanda tedavi oluyorum. Yarın opu işlemim olacak bende de amh 0,94 düşük. Bakalım az yumurtam var ama kaliteli olsun diye dua ediyorum. Raporlu yaptırıyorum.
Siz hangi doktordasınız. Bende de amh düşüklüğü var. 4 yumurtam döllendi bugün 3. gündeler embriyolog aradı şuan gayet iyi gidiyor dedi ama yüreğim pıt pıtHayırlısı olur bende iğnelere başladım inşallah bakalım
Donduracaklarını nereden biliyorsunuz Murat keskinSiz hangi doktordasınız. Bende de amh düşüklüğü var. 4 yumurtam döllendi bugün 3. gündeler embriyolog aradı şuan gayet iyi gidiyor dedi ama yüreğim pıt pıtinşalah 4 üde kalır Dondurulacaklar zaten. İnşallah hepimizin yüzü güler Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....
Doktorum donduracağız dedi benim karar verebileceğim bişey değil ki bu.Donduracaklarını nereden biliyorsunuz Murat keskin
Hayırlısı artık ben yarın kontrol gideceğimDoktorum donduracağız dedi benim karar verebileceğim bişey değil ki bu.
Bakalım beş gün sonunda iğneler etkisini göstermiş mi hiç bilmiyorumHayırlısı artık ben yarın kontrol gideceğim
Bundan sonra 3 günde bir çağıracaklar ayrıca bende 5 günlük iğneden sonra gittiğimde pek yumurtam yoktu iğnelere dewam ettikçe yumurtalar fazlalaşıyor büyüyorlar. O yüzden sizinde böyle bir durumunuz olursa canınızı sıkmayın.Bakalım beş gün sonunda iğneler etkisini göstermiş mi hiç bilmiyorum
Ne kadar vurundunuz iğneleri 375 ilk vurundumBundan sonra 3 günde bir çağıracaklar ayrıca bende 5 günlük iğneden sonra gittiğimde pek yumurtam yoktu iğnelere dewam ettikçe yumurtalar fazlalaşıyor büyüyorlar. O yüzden sizinde böyle bir durumunuz olursa canınızı sıkmayın.
Artı benim yaşım 40 yaş etkisinde varNe kadar vurundunuz iğneleri 375 ilk vurundum
Dr ne zaman söyledi donduracaklarınıArtı benim yaşım 40 yaş etkisinde var
Bende 38 yaşındayım. Gonal-f 75 lik kullanfim merionalı 300 olarak kullandım.Artı benim yaşım 40 yaş etkisinde var
Yumurta toplamadan bir önceki kontrolde. Zaten ben dondurulsun istiyordum taze transfere göre başarı oranı daha fazla olduğu için.Dr ne zaman söyledi donduracaklarını
Bende öyle duymuştum sen benden daha gençsin canım /10 daha şanslı donduru Muş olanlarıYumurta toplamadan bir önceki kontrolde. Zaten ben dondurulsun istiyordum taze transfere göre başarı oranı daha fazla olduğu için.
Kaç gün iğne oldun senBende öyle duymuştum sen benden daha gençsin canım /10 daha şanslı donduru Muş olanları
Şimdi ne kullanıyorsun iğnelerin ne aşamadasınKaç gün iğne oldun sen
12 gün iğne kullandım ve bitti geçen cuma da yumurtalarım toplandı. Folikasit ve d vitamini kullanıyorum şuan.Şimdi ne kullanıyorsun iğnelerin ne aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?