Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burada bizden başka kimsede yok galiba
Merhaba bende bu hastaneye gidiyorum. Gürkan Arıkanda tedavi oluyorum. Yarın opu işlemim olacak bende de amh 0,94 düşük. Bakalım az yumurtam var ama kaliteli olsun diye dua ediyorum. Raporlu yaptırıyorum.

Merhaba bende bu hastaneye gidiyorum. Gürkan Arıkanda tedavi oluyorum. Yarın opu işlemim olacak bende de amh 0,94 düşük. Bakalım az yumurtam var ama kaliteli olsun diye dua ediyorum. Raporlu yaptırıyorum.
Hayırlısı olur bende iğnelere başladım inşallah bakalım

Hayırlısı olur bende iğnelere başladım inşallah bakalım
Siz hangi doktordasınız. Bende de amh düşüklüğü var. 4 yumurtam döllendi bugün 3. gündeler embriyolog aradı şuan gayet iyi gidiyor dedi ama yüreğim pıt pıt inşalah 4 üde kalır Dondurulacaklar zaten. İnşallah hepimizin yüzü güler Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.....

Donduracaklarını nereden biliyorsunuz Murat keskin

Bakalım beş gün sonunda iğneler etkisini göstermiş mi hiç bilmiyorum
Bundan sonra 3 günde bir çağıracaklar ayrıca bende 5 günlük iğneden sonra gittiğimde pek yumurtam yoktu iğnelere dewam ettikçe yumurtalar fazlalaşıyor büyüyorlar. O yüzden sizinde böyle bir durumunuz olursa canınızı sıkmayın.

Ne kadar vurundunuz iğneleri 375 ilk vurundum

Dr ne zaman söyledi donduracaklarını
Yumurta toplamadan bir önceki kontrolde. Zaten ben dondurulsun istiyordum taze transfere göre başarı oranı daha fazla olduğu için.

Yumurta toplamadan bir önceki kontrolde. Zaten ben dondurulsun istiyordum taze transfere göre başarı oranı daha fazla olduğu için.
Bende öyle duymuştum sen benden daha gençsin canım /10 daha şanslı donduru Muş olanları

Şimdi ne kullanıyorsun iğnelerin ne aşamadasın
12 gün iğne kullandım ve bitti geçen cuma da yumurtalarım toplandı. Folikasit ve d vitamini kullanıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…