Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi zge83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumurtaların olur. Benden 6 yumurta toplandı ama 2 si zaten olgun değildi. 4
yumurtam dölledi ikisinin gelişimi 4 . günde durdu kalan ikisi 5. güne geldi ve donduruldular. Adet olunca gidicem doktora.

Seni çok merak ettim

Evet ama yarın arıyacaklar mış bilmiyorum hayırlısı artık kaç tane dönlenir onuda bilmiyorum aldıkları zaman yumurta kalitesini anlıyorlar mı acaba
Sadece yumurta olgunlaşmış mı olgunlaşmamış mı onu anlıyorlar. Kaç tane varmış yumurtan

Sadece yumurta olgunlaşmış mı olgunlaşmamış mı onu anlıyorlar. Kaç tane varmış yumurtan
İki tane olgunlaşmış dediler taze transfer yapacaklar Mış üçüncü günde ne bileyim çok şaşırdım dedim beşinci gün olsaydı bari dedim ama bilemiyorum

İki tane olgunlaşmış dediler taze transfer yapacaklar Mış üçüncü günde ne bileyim çok şaşırdım dedim beşinci gün olsaydı bari dedim ama bilemiyorum
Hayırlısı olsun canım anne rahminde gelişmeleri daha yüksek ıhtimal labaratuvar ortamına göre kıyaslarsak

Bu arada bizde 2015 de Dr murat keskinde tedavi görmüştük. Bir oglum oldu. Şuan 5 yaşında :)

İnşaallah sizinde olacak:)

Bu arada bizde 2015 de Dr murat keskinde tedavi görmüştük. Bir oglum oldu. Şuan 5 yaşında :)

İnşaallah sizinde olacak:)
Allah bağışlasın. Bende gürkan hocada tedavi görüyorum olumlu yorum göremedim bu hastaneyle ilgili ama bakalım nasip kısmet herşey..

Allah bağışlasın. Bende gürkan hocada tedavi görüyorum olumlu yorum göremedim bu hastaneyle ilgili ama bakalım nasip kısmet herşey..
Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sonuç alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…