- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
Allah yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumurtaların olur. Benden 6 yumurta toplandı ama 2 si zaten olgun değildi. 4Şu anda up olacağım sedyedeyim dua edin lütfen
Seni çok merak ettimAllah yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumurtaların olur. Benden 6 yumurta toplandı ama 2 si zaten olgun değildi. 4
yumurtam dölledi ikisinin gelişimi 4 . günde durdu kalan ikisi 5. güne geldi ve donduruldular. Adet olunca gidicem doktora.
Numaramı yazdım yazabilirsin oradanSeni çok merak ettim
Sağol canım. Sen ne yaptın yumurtan toplandı değil miSeni çok merak ettim
Evet ama yarın arıyacaklar mış bilmiyorum hayırlısı artık kaç tane dönlenir onuda bilmiyorum aldıkları zaman yumurta kalitesini anlıyorlar mı acabaSağol canım. Sen ne yaptın yumurtan toplandı değil mi
Sadece yumurta olgunlaşmış mı olgunlaşmamış mı onu anlıyorlar. Kaç tane varmış yumurtanEvet ama yarın arıyacaklar mış bilmiyorum hayırlısı artık kaç tane dönlenir onuda bilmiyorum aldıkları zaman yumurta kalitesini anlıyorlar mı acaba
İki tane olgunlaşmış dediler taze transfer yapacaklar Mış üçüncü günde ne bileyim çok şaşırdım dedim beşinci gün olsaydı bari dedim ama bilemiyorumSadece yumurta olgunlaşmış mı olgunlaşmamış mı onu anlıyorlar. Kaç tane varmış yumurtan
Hayırlısı olsun canım anne rahminde gelişmeleri daha yüksek ıhtimal labaratuvar ortamına göre kıyaslarsakİki tane olgunlaşmış dediler taze transfer yapacaklar Mış üçüncü günde ne bileyim çok şaşırdım dedim beşinci gün olsaydı bari dedim ama bilemiyorum
Gerçekten mi diyorsun ya tutmazsa çok korkuyorumHayırlısı olsun canım anne rahminde gelişmeleri daha yüksek ıhtimal labaratuvar ortamına göre kıyaslarsak
Gerçekten mi diyorsun ya tutmazsa çok korkuyorum
Kimsenin garantisi yok ki Allah hepimize nasip etsin inşallahBazen düşünüyorum olmazsa diye
Allah bağışlasın. Bende gürkan hocada tedavi görüyorum olumlu yorum göremedim bu hastaneyle ilgili ama bakalım nasip kısmet herşey..Bu arada bizde 2015 de Dr murat keskinde tedavi görmüştük. Bir oglum oldu. Şuan 5 yaşında :)
İnşaallah sizinde olacak:)
Olumsuz demek istemiştimBu arada bizde 2015 de Dr murat keskinde tedavi görmüştük. Bir oglum oldu. Şuan 5 yaşında :)
İnşaallah sizinde olacak:)
Rabbim size ve tüm isteyenlere nasip etsinAllah bağışlasın. Bende gürkan hocada tedavi görüyorum olumlu yorum göremedim bu hastaneyle ilgili ama bakalım nasip kısmet herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?