- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Ona tum gece gaz cikardin de lutfen :)İyi geceler hanımlar,
Yani gece gece nasıl bi dert bu diyeceksenizde işte geldi beni buldu derdin böylesi..
Üniversiteden bi kız arkadaşım var.Kendisi KYK’da kalıyor biraz agresif biridir.Bugünde oda arkadaşıyla kavga etmiş.Kız 4 gün sonra ayrılacakmış yurttan eve çıkıyormuş.Birbirlerine girmişler resmen.Yurt müdürü arkadaşıma “O zaten gidecek oda değişikliği yapmanın gereği yok 4 günlüğüne bi arkadaşında kal.” demiş.Bu da ailesine haber verip bana geldi.Kendisini severim iyi bi arkadaştır kafa dengidir.Neyse gece olunca ona benim yatağımı hazırladım bende içerde apartmanın havalandırmasına bakan odada yatacaktım.İki tane muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi.Ben mutfakta bulaşıkları yıkayıp odaya geldim arkadaşımda 5 karış surat.Noldu dedim “Kuşların gaz çıkarıyor.” dedi...Dondum kaldım yani dilim tutuldu.Daha önce hiç öyle bişeye şahit olmadığımı söyledim nasıl oldu dedim bayağı duydum gaz çıkarttılar dedi..Başka yerden gelmiştir falan dediysemde kız tutturdu onlarla aynı odada yatmam diye.Benim yattığım oda ve salon soğuk oluyor pimapen yaptırmadık çünkü yani hayvanların üstünü örtsemde eminim ki üşürler.Kız da üşür diye onuda oralarda yatıramam yani saçma sapan bi durumda kalakaldım.Kuşlarımı mecburen içeri odaya götürdüm ama çok kafama takıldı yani parmak kadar hayvan bunlar nasıl oluyor diye,çünkü kedi köpeği biliyorumda kuşu hiç duymamıştım.Bu arada oda arkadaşıyla kavga sebebide kuşlarımı suçladığı sebepten...Kıza herkesin ortasında gece senin gürültüne(gaz sesine) uyanıyorum demiş.Salı akşamı abimle yengem gelecekler ya onların yanında da böyle bişey söylerse diye içim içimi yiyor...Kıza git de diyemem ki...Napıcam ben hanımlar
Yani ben olayın kuş kısmına takıldım resmen hayvancıklarıma kulak kesildim acaba yapacaklar mı sahiden diyeOna tum gece gaz cikardin de lutfen :)
Bende ihtimal veremiyorum yılladır kuş beslerim hiç şahit olmadım acaba ona mı denk geldi diyorum sonra olamaz diyorum şaşırdım kaldımDaha neler ya benim de iki muhabbet kuşum var hatta dört taneydi maalesef ikisi öldü. Asla böyle bişeye şahit olmadım minicik şeyler ne gazı ya saçmalamışbence psikolojisi normal değil bir şekilde bahane bul uzaklaştır bu kızı
Yarın söylerim abimler gelecekmiş diye artık napayımBence sonradan kötü olmaktansa baştan kötü olun, siz ona evinizi açmışsınız o dan dun konuşma hakkını kendinde bulabiliyor. Bence misafirlerinizin geleceğini ve evin müsait olmayacağını bildirin. Çirkefliğe vardırırsa da kendi bileceği iş.
Onu kendi silahiyla vur canimYani ben olayın kuş kısmına takıldım resmen hayvancıklarıma kulak kesildim acaba yapacaklar mı sahiden diye
Kışın battaniye sarıyorum kafesin üstüne kaloriferide yaktım artıkArkadaşınız takıntı yapmış, ikna etmeniz zor. Kuşlarınız üşürse odaları değiştirin, kuşlar soğuktan etkileniyor diye biliyorum.
Kız gazla kafayı bozmuşİyi geceler hanımlar,
Yani gece gece nasıl bi dert bu diyeceksenizde işte geldi beni buldu derdin böylesi..
Üniversiteden bi kız arkadaşım var.Kendisi KYK’da kalıyor biraz agresif biridir.Bugünde oda arkadaşıyla kavga etmiş.Kız 4 gün sonra ayrılacakmış yurttan eve çıkıyormuş.Birbirlerine girmişler resmen.Yurt müdürü arkadaşıma “O zaten gidecek oda değişikliği yapmanın gereği yok 4 günlüğüne bi arkadaşında kal.” demiş.Bu da ailesine haber verip bana geldi.Kendisini severim iyi bi arkadaştır kafa dengidir.Neyse gece olunca ona benim yatağımı hazırladım bende içerde apartmanın havalandırmasına bakan odada yatacaktım.İki tane muhabbet kuşum var biri erkek biri dişi.Ben mutfakta bulaşıkları yıkayıp odaya geldim arkadaşımda 5 karış surat.Noldu dedim “Kuşların gaz çıkarıyor.” dedi...Dondum kaldım yani dilim tutuldu.Daha önce hiç öyle bişeye şahit olmadığımı söyledim nasıl oldu dedim bayağı duydum gaz çıkarttılar dedi..Başka yerden gelmiştir falan dediysemde kız tutturdu onlarla aynı odada yatmam diye.Benim yattığım oda ve salon soğuk oluyor pimapen yaptırmadık çünkü yani hayvanların üstünü örtsemde eminim ki üşürler.Kız da üşür diye onuda oralarda yatıramam yani saçma sapan bi durumda kalakaldım.Kuşlarımı mecburen içeri odaya götürdüm ama çok kafama takıldı yani parmak kadar hayvan bunlar nasıl oluyor diye,çünkü kedi köpeği biliyorumda kuşu hiç duymamıştım.Bu arada oda arkadaşıyla kavga sebebide kuşlarımı suçladığı sebepten...Kıza herkesin ortasında gece senin gürültüne(gaz sesine) uyanıyorum demiş.Salı akşamı abimle yengem gelecekler ya onların yanında da böyle bişey söylerse diye içim içimi yiyor...Kıza git de diyemem ki...Napıcam ben hanımlar
Yarın söylerim abimler gelecekmiş diye artık napayım
Kaloriferi yaktım önüne koydum onları.Onlar benim en değerlilerimEvcilimin rahatını emrivakiyle gelen bir misafir için bozamam vallahi. Rahatsız olduysan salonda yat, biraz soğuk ama sen idare edersin, onlar hasta olursa atlatmaları zor olur deseydiniz keşke.kuşlarınıza hiçbir şey olmaz umarım...
Youtube dan gaz sesi açın sabaha kadar dinlesinİyi geceler hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?