- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Valla delirir filan üstüme kalırYoutube dan gaz sesi açın sabaha kadar dinlesin
İnanın kulağım onlarda resmenYa hiç güleceğim yoktu, Allah iyiliğini versin senin
Ossuran muhabbet kuşlarını hayal ettim de kafesin içinde, ozzoortt, zoaartt, bıooart akjshadjkad.
Ya tüm sinirimi aldı konun vallahi.
Arkadaşın normal değil kuzum ciddi uzaklaş bundanBuranın bir ilçesinden anneannesi yaşıyor ama kadınla kalmak istemiyor..sebebini tahmin edersiniz sanırım....
Yok bi de koktu diyor bu ciddi ciddiBen senelerce muhabbet kuşu besledim ağızlarından arada bir tıst diye bir ses geliyor. Ben de gaz mı çıkardı acaba diye gülüyordum. O ses hep bir merak konusu olmuştu.Arkadaşınız ondan bahsediyor bence. Çok fazla kuşum vardı hepsinde oluyordu arada o sesten.
Yurtta hiç rahat edemediğini ranzada altta yatmaktan bunaldığını filan söyleyince üzüldüm açıkçası.İçerdeki odada çekyat var yatak yok orda rahat edemez diye düşündümDeli galiba. Ben korktum. Kendi yatağımı da asla vermem kimseye taşta yatsa bile ona çok
Yavrular ya, nasıl osursun bu ponçik hayvanlar ya? Bağırsağı ne kadarcık şey bunların ki?
Ya hayal etmesi çok komik ama; şu fotoğrafın fonuna youtubeda ossuruk sesi açıp dinleyip biraz daha güleceğim
Yurtta hiç rahat edemediğini ranzada altta yatmaktan bunaldığını filan söyleyince üzüldüm açıkçası.İçerdeki odada çekyat var yatak yok orda rahat edemez diye düşündüm
Amin cümlemizi inşallah.yani şu sorunu çıkartmasa inanın hiç garipsemezdimEvine kabul etmen iyiliktir yeterlidir zaten.
Neyse artık yatağı vermişsin geri alabileceğini sanmıyorum çünkü kuzum çok naifsin.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Eee o poponun hakkını verecen yaniElektrikli testere sesi gibi mübarek
Onlardan ayrı yatmaya alışmamıştım bi bakıma iyi oldu yanıma almamda yani onlarla kalmak istemediğini söylese zaten hemen alırdım.ciddi takıntı boyutuna getirmiş bu gaz olayını.evlenince eşini evden kovar herhaldeonların gazından ne olacak ki çıkarsa bile?bende hep muhabbet kuşu beslerim gaz çıkardıklarını hiç görmedim.yalandan onları istememiş odada bahane yapmış işte.bizimkilerde kuşların çok ötüyor götür bunları başka yere diyorlar kalmaya geldiklerinde bende olmaz diyorum neşeli kuş ötecek tabiki.orası kuşun evi ya alerjisi falan yoksa ben olsam götürmezdim kuşları başka yere deli mi ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?