Gazla kafayı bozan arkadaş!

Ben senelerce muhabbet kuşu besledim ağızlarından arada bir tıst diye bir ses geliyor. Ben de gaz mı çıkardı acaba diye gülüyordum. O ses hep bir merak konusu olmuştu. Arkadaşınız ondan bahsediyor bence. Çok fazla kuşum vardı hepsinde oluyordu arada o sesten.

Kuş gaz çıkarsa noluyor ki,igrenecek ne var?
Ben kedinin sictigi kustugu odada yatiyorum iki arap sabunuyla silip. Takintili kiz ya.
sahsen ben gelen misafirin kediyi odaya kitle demesine bile bozuluyorum. Neyse ki kedim misafir sevmediği ve insanlardan korktugu icin kendi odadan cikmak istemiyor.

Yok bi de koktu diyor bu ciddi ciddi

Deli galiba. Ben korktum. Kendi yatağımı da asla vermem kimseye taşta yatsa bile ona çok
Yurtta hiç rahat edemediğini ranzada altta yatmaktan bunaldığını filan söyleyince üzüldüm açıkçası.İçerdeki odada çekyat var yatak yok orda rahat edemez diye düşündüm

Senelerce bilmem kaç tane muhabbet kuşu baktım, gaz çıkardıklarına dair hiçbir bilgim yok.
Kızın gazla ilgili bir sorunu var sanırım. Acaba kendi çıkarıyor da üzerine kalmasın diye etrafta gördüğü ilk canlıya mı suç atıyor
Keşke onu postalasaydınız soğuk odaya. Soğuk hava gaz yapınca "sabaha kadar uyuyamadım gürültünden" derdiniz.

Son düzenleme:
Yurtta hiç rahat edemediğini ranzada altta yatmaktan bunaldığını filan söyleyince üzüldüm açıkçası.İçerdeki odada çekyat var yatak yok orda rahat edemez diye düşündüm

Evine kabul etmen iyiliktir yeterlidir zaten.
Neyse artık yatağı vermişsin geri alabileceğini sanmıyorum çünkü kuzum çok naifsin.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

Evine kabul etmen iyiliktir yeterlidir zaten.
Neyse artık yatağı vermişsin geri alabileceğini sanmıyorum çünkü kuzum çok naifsin.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Amin cümlemizi inşallah.yani şu sorunu çıkartmasa inanın hiç garipsemezdim

onların gazından ne olacak ki çıkarsa bile?bende hep muhabbet kuşu beslerim gaz çıkardıklarını hiç görmedim.yalandan onları istememiş odada bahane yapmış işte.bizimkilerde kuşların çok ötüyor götür bunları başka yere diyorlar kalmaya geldiklerinde bende olmaz diyorum neşeli kuş ötecek tabiki.orası kuşun evi ya alerjisi falan yoksa ben olsam götürmezdim kuşları başka yere deli mi ne.

Onlardan ayrı yatmaya alışmamıştım bi bakıma iyi oldu yanıma almamda yani onlarla kalmak istemediğini söylese zaten hemen alırdım.ciddi takıntı boyutuna getirmiş bu gaz olayını.evlenince eşini evden kovar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…