Gazla kafayı bozan arkadaş!

böyle tipler evlenmese daha iyi bence.kuşlarımla yatamıyorum alerjim var ne yazıkki ama çok seviyorum onları saat 9da yatırıyorum sarıp sarmalayıp

Kız gecimsiz cok net
Bu ev onların ,misafir olan sensin deseydiniz keske.

Arkadaşınız rahatsız orası kesin, kuşlarınız da çok minnoş öpüyorum onları
Konuyla alakasız ama sorcam, ben mesela böyle olaylar yaşadığımda buraya yazmaya çekiniyorum ya onun da üyeliği varsa da görürse diye, siz hiç çekindiniz mi? Gerçekten alakasız ama merak ediyorum bunu her konuda, sormak size kısmet oldu

Eviniz 4-5 gün şenlenecek anlaşılan ..

valla bu kızcağızın bence ciddi problemleri. kaldı ki uyurken gaz çıkarır yani insan, bu ayıp birşey de değil. oda arkadaşına saçmalamış. size kuşlar sebebiyle hem saçmalamış hem de nankörlük etmiş.
gereksiz iyilik göstermeyin bence. kalabalık misafirim geliyor kusura bakma sana yatacak yerim kalmıyor diyin.

Kuşlar gaz çıkarmaz. Bilimsel olarak mümkün değil.
ağzından çıkardığı sesleri geğirmeye benzettiyse demek
muhtemelen takıntı yapmış bu gaz olayını , acilen destek alması lazım.

Tut ki gerçekten gaz çıkartıyor, hayvancağızlar. Küçücük şeylerin çıkardığı gazdan ne olur? Arkadaşınız hiç normal değil gerçekten. Kendi yaptığını başkalarının üstüne atıyor herhalde.

Uyudum uyandim taptaze fikirle geldim sevgili biker.
Sana ilk tavsiyem şu ki ; Bu bir gorev.
Kuru fasulye pisir.
Yanina turşu
Yanina sogan sögüs vs
Veya nohut yemegi pisir
Yanina bol sebzeli bulgur pilavi(gaz yapar)
Ya da kısır yap bol soganli
Muhakkak gaz yapici seyler bulunsun evde o zaman hersey corap sokugu gibi gelicek..arkadasinin gaz cikarmasini cânı gonulden istiyorum.O ses ki bizi en aydinliga goturecek..

Yatirsaydin soguk oda da görseydi gününü. Yıllardır muhabbet kuşlarim var daha bir tane gaz cikarttiklarini duymadim. Hapşırıyor dese tamam ama gaz falan çıkartmiyorlar. Bide yazik o minikler cok hassas soğuk yerde hastalanırlar. Bu işin sonu kötüye gidecek gibi, misafir gelen o ve sana ayak uydurması lazim. O kızın psikolojik sorunları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…