- Konu Sahibi derya_yildirim
Kıldan yapılabilen lesitin olacağını zannetmiyorum ama ben bunu araştıracağım arkadaşlar. Eksik kaldığım yerde bu konuda bilgi ve tecrübesine güvendiğim insanlara da danışırım zira ben de merak ettim.
Şu altını çizdiğim cümleyi görünce açıkçası üzüldüm zaten mesleğimi icra etme şansı bulamazken bir de insanların böyle düşünüyor olması beni daha da yaralıyor.
Şunu diyebilirim ki herkes birşey söylüyor keşke herkes kendi alanı dahilinde konuşsa da başkalarının mesleğine el atmasa. En doğru bilgi bu konuda başta gıda mühendisleri olmak üzere gıda sektörünün içinde olan ehil insanlar tarafından verilebilir.
Tüketiciye de hak verin bu konuda
Neler gördük bu ülkede ; çaylarda radyasyon yok deyip, elinde bardakla gezen bakanlar, merdiven altı üretim yapan yerler, ayakla ekmek çiğnenen fırınlar, bir sürü kötü örnekler yaşandı, rantın olduğu yerde maalesef ki kötü şeyler oluyor ve insanlar korkuyor, bu mesleğinizi kötü yapmakla ilgili değil, insanların para hırsından sağlığı hiçe sayması. Gönlünüzü kırmak bir niyetim asla yoktu, hata ettik ise affola