Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

Koyun koyuna yatmak mı o nerden çıktı:S

süt kardeşliğin dinde yeri nedir bilmiyorum ama siz bu kadar çaba gösterip ilerde gençliktirya birbirlerine aşık olurlarsa siz o zman ne yapacaksınız??
ben çok gördüm teyze çocuklarının evlendiğini bunda kötü olan nedir yoksa kardeşinizle dünür olmakmı istemiyorsunuz??

Yahu kuzen evlilikleri ''1. derece akraba evliliği'' dir! Ne demek birbirini isteyen kuzenler evlenebilir. Siz böylemi bakarsınız, böyle rahat yani... İleride hesap vermek istemiyorsunuz? Yani çocuklarınızı değil, ''kendinizi'' düşünüyorsunuz?

Olayda anlaşılmayacak bişi yok benim açımdan, çünkü bu tarz bir olay görmüştüm eski oturduğum yerde. Birbiriyle çok yakın iki komşumuz vardı, ikisi de hocaydı. Ve çocukları birbirine yakın yaşlardaydı, dinimizde mahrem-namahrem olayı olduğu için ve bu şahıslarda hoca oldukları için, çocukları büyüdüklerinde de rahatça bir arada olabilsinler diye birbir çocuklarına süt emzirmişlerdi, süt kardeş olmuşlardı. Yani ben daha önce bunu bildiğim için konuyu okuyunca "bu ne" filan diye şaşırmadım. Yalnız süt nasıl oluşabilir o konuda bir fikrim yok...

ben o ikinci çocuk olayına takıldım..sadece süt kardeş olsunlar diye dünyaya getirilmek isteniyor..aklım almadı bu düşüceyi.

Son düzenleme:
süt kardesle evlenmek dinde yok bu nedenle simdiden sut kardes olsunlarda ilerde evlenemesinler gibi bir dusunce cok sacma degilmi aklınıza neden bunu getiriyorsunuz ki her dogan cocukda bunumu yapıcaksınız

Arkadaşım fikirlerinize saygı duyuyor fakat onaylamıyorum ben biyolog olarak söyliyim ki süt kadınlarda prolaktin hormonu sayesinde salgılanır bununda doğal olmayan yani hamilelik dışında vücuttan salgılanmasını sağlamak hem mümkün değil hemde dinende vücuda işkence olacağından uygun değil yani çok hassas düşündüğünüzü zannederken aslında hata yapmış olursunuz ayrıca Allah'ın helal kıldığı ve dinen evlenmesinde engel görmediği insanları töreleriniz yüzünden engellemeye çalışmanızı anlamıyorum

ben o ikinci çocuk olayına takıldım..sadece süt kardeş olsunlar diye dünyaya getirilmek isteniyor..aklım almadı bu düşüceyi.

sadece süt kardeş olsun diye değil ya. iyi okuyun. 2. çocuk planımı öne çekebilirim dio. zaten düşünüor yani. öne çekmek demek sadece süt kardeşliği için çocuk doğrmak dmek değil.

Büyük konuşmak asla istemiyorum.Bizde kuzenler hep kardeş gibi büyütülür öyle görülür.Ayrıca aşık olsalar bile bunu içlerin de yaşamak zorun da kalırlar .Böyle bir şeye müsade edemem.
Ama tut ki oldu diyelim süt kardeşlerin evlenmesi aynı öz kardeşle evlenmeye denk gelir.Bunu da göze alıcaklarını sanmam ama hayat bu olmaz umarım böyle bir şey.

Artık okula başladıklarında şu yeni dağıtılmaya başlanan ''okul sütü akıl küpü'' sütlerden birini aynı pipetten içerler. Al sana süt kardeş Manen de rahat eder anneleri

konu bana çok tuhaf gelmekle birlikte...sadece stres değil, memenin düzenli uyarılması da süt getirir. bir arkadaş pompa demiş. doğru yani. veterinerimizin hiç doğum yapmamış köpeği sokakta bulunan bir yavruyu sahiplendi, yavru içgüdüsel olarak emdi ve bir süre sonra köpeğin sütü geldi. tabii bunda sadece düzenli uyarım faktörü yok, biraz da duygusallık,anaçlık eklenmişti işin içine ki kimse bir pompaya duygusal yaklaşamaz.
ha evet yan etkisi prolaktini artırmak olan bir mide ilacı var da, o ilaçlı sütü de bebeğe içirmek yok artık dedirtir insana!
son olarak... otorite değilim ama... oğlunuzla aynı dönemde emmediği için, süt kardeş olamazlar sanırım.

Son düzenleme:

yahu ne dıyorsun? onların kaderıyse sen nasıl Allaha karsı gelebıleceksın? nasıp bunlar nasıp yahuuuuuuuuuu

ne demek istediğinizi çok net anladım emzirme için 30 ay sınır denildiği için oğlunuz içince olmuyor ama zaten süt kardeş dindede öz kardeş gibi değildir ki heleki kardeşinizn kızı olursa az uzak tutuverirsiniz birbirlerinden büyüyünce öyle yetiştirirsiniz bana enterasan geldi açıkçası hele ki sırf bu nedenle çocuk yapmak istemeniz çok ilginç

Bir bebegi annesi emziremiyorsa baskasi emzirir. Emzirme isi oyle kafaniza gore olmaz, mecburi durumlarda olur benim bildigim.

Son düzenleme:

Bende 2.çocuk doğunca gelen süt 2. çocuğun oluyor, emzirince 2. çocuk ile süt kardeşi olmaycak mı? Onu takıldım. Yada ben cidden anlamadım

göğsünden süt gelmesi mümkün değilse bile
onlara (o iki çocuğa) siz süt kardeşsiniz dersiniz sürekli
bu duyguyu aşılarsınız, böylece istemediğiniz şeyler olmaz
illa ki süt içirmek gerekmez bence
süt mü onları uzak tutacak birbirinden ??
önemli olan nasıl yetiştirdiğiniz

not : açtın mı böyle konu açacan arkadaş bütün kk burda
bi bulamadım şöyle reytingli bi konu yaa !! :)

Son düzenleme:

İlaç falan bunlar zaten çok uzak geldi bana düzenli sağmak olabilir mi diye düşündüm.Ayrıca süt kardeş olmanın bir zararı olmadığı gibi benim gibi inanan bir insansanız içiniz rahat olur.

keşke kardeşinizle hesap etseydiniz sizinki 1 yaşındayken ne olur ne olmaz dıye hani kız erkek olacağını bilemediğiniz için kardeşiniz erken hamile kalsaydı

sizin oğlan 2.5 yaşını geçmeden hallediverirdiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…