- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.621
valla takip ediyodum umutlubirben ve melike hiç birbirlerine yazmıyordu bu mubarek gecede barıştığınıza cok sevindim umutlubirben çook muhterem bi kadınsın allah razı olsun dedin helal olsun sana be çok sevindim alah dualarımızı kabul etsin
çok sevindim zaten bişey demiyorum
slm kızlar hayırlı geceler iyi kandiller bu gecede dua eden herkesin duaları kabul olur inşallah bende hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz yaaa inşallah:Saruboceq:
ben çok fenayım ağrım çok var
slm kızlar hayırlı geceler iyi kandiller bu gecede dua eden herkesin duaları kabul olur inşallah bende hepimiz için dua ettim inşallah en kısa zamnda bebişlerimize kavuşuruz yaaa inşallah:Saruboceq:
ii geceler kıslarrr ben deldimmmmmm lülülülülülü
birrrrrrrrrrrrbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kankiiiiiiiiiiiiii nirdesinnnn yawrummmmm yaaaaaaaopuyorumnanaktan
INSALLAH canim bebislerimize kavusuruz, Bende tanidigim tanimadigim herkese DUA ettim. AALAHTAN umut kesilmezmis.seninde MEVLIT KANDILIN KUTLU OLSUN. SANA VE AILENE SAGLIK,MUTLULUK, HUZUR GETIRSIN INSALLAH. AMIIIIN. :Saruboceqpuyorumnanaktan
kızlar size bişi sölicem.annem geçenlerde biyere gitmiş orada emekli bir ebe varmış.kadın çocuğu olmayanların karınlarına bakıyormuş. çok kişiyi hamile bırakmış.12 yıl çocuğu olmayan kadın ebe baktıktan sonra hamile kalmış.annemde demiş benim kızda 8 aydır istio olmuyo diye. siz bana bırakın öbür ay kızın hamile demiş.ben baktırmaya korkuyom. sizce ne yapayım. hiç duydunuz mu böle bişey.
Burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
kızlar size bişi sölicem.annem geçenlerde biyere gitmiş orada emekli bir ebe varmış.kadın çocuğu olmayanların karınlarına bakıyormuş. çok kişiyi hamile bırakmış.12 yıl çocuğu olmayan kadın ebe baktıktan sonra hamile kalmış.annemde demiş benim kızda 8 aydır istio olmuyo diye. siz bana bırakın öbür ay kızın hamile demiş.ben baktırmaya korkuyom. sizce ne yapayım. hiç duydunuz mu böle bişey.
NASIL BAKIYOMUŞ KARNINA ÜSTÜNDEMİ YOKSA ALTTANMI NAPIYOMUŞTA HAMİLE KALIYOMUŞUN ANLAMADIMCADIARZU:sm_confused:
hadi yaaaaa canım kankimmm benimmmm yarın görüşürüz bol bol kociş kalk yeter diyoo yineee seni çok özlicemmmm k.ib opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?