- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #11.641
Canim sen daha coook yyeni evlsin acele etme derim. Sen bilirsin yine sonra cok üzlmenden korkarim. Ne bilim herkesede güvenilmiyor. ALLAH korusun enfeksiyon kaparsin. KANDILIN KUTLU OLSUN canim opuyorumnanaktan
Tamam görüsürüz. KANDILIN TEKRAR KUTLU OLSUN.:Saruboceq:
kizlar ben cikiyorum cook yoruldum. YARADANIM bütün DUA larimizi kabul buyursun. INSALLAH. Hayirli geceler, Hayirli KANDILLLER opuyorumnanaktan
kizlar ben cikiyorum cook yoruldum. YARADANIM bütün DUA larimizi kabul buyursun. INSALLAH. Hayirli geceler, Hayirli KANDILLLER opuyorumnanaktan
ee kıslar yorum yapmadınız. ne diyorsunuz bu duruma ne yapayım ben
valla bence çok yenisin bu tür şeyler işe yarıcağı gibi zararda verebilir iyi düşün 8 aylıkmı evlisin sen
3 yılı bitirmek üzereyim. 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor.
peki baktıırdınmı bi sorun varmı
babaannem ve halamın da karınları bakıldıktan sonra hamile kalmışlar. bize çekmişsindir diyolar. baktır bakalım bişey kaybetmezsin diyolar. herkes baktırmamdan yana. aslında ebe olması biraz içimi rahatlatıyo. ebe olmasa asla kabul etmem.
valla cnm sen bilirsin ebymiş sonucta yanlış bişi yapmaz herelde :sm_confused:
hayırlısı artık. bu arada yumurtlama günüm yarın. çağırırsam yarın gelecek. karar veremedim daha. neyse canım sen ne kadarlık evlisin. senin sorunun ne
ben 4,5 senelik evliyim benim tüplerde tıkanıklık var o yüzden işim baya zor yaaa
tedavi gördüm bi dönem ameliyat oldum ama sonuç alamadım tüp bebk dio doktor şiimdide ama ssk dan yararlanmam için 23 yaşını doldurmam gerekio ama benim yaşım21 o yüzden yaptırmam şuan için zor bilirsin belki tüp bebk baya pahalımafoldumben
hayırlısı olsun canım. canını hiç sıkma yaşın daha çok küçük. ayrıca tıp çok ilerledi artık. belkide bi mucize olur tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalsırsın. bu hayırlı gecede dualarım seninle.
saol cnm yaa bende bol bol dua ediyorum ba ay bitkisel kür denemeye başladım bakalım hayırlısı bide500 yasin okutmamı önerdiler onuda yaokuttum bakalım hayırlısı allah her isteyene veriir inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?