- 27 Mart 2023
- 928
- 324
- 23
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Tesekkur ederim. Aynen öyleydi ağrılarYaaa hayırlı olsun :) tamamen aynı mıydı böyle kasıktan bacaklara vuran ağrı vs her sn regl sökülecekmiş gibi
Sapolun. Ovulasyon kullanıyorum zaten o gğnleri değerlendiriyorumYa size naçizane tavsiyem bakın bir şeyi delice çok isteyip stres yapınca bazen olmuyor. Bazen biraz akışına bırakmak gerekiyor sen elinden geleni yap yemene içmene dikkat et, bir tane ovulasyon testi al ovulasyon testinde üst üste 2 gün ilişkiye gir hamile kalırsın zatenCanını hiç sıkma belki de hamilesindir ama stres yapma lütfen çiçeğim
Henüz regl im gecikmedi . Gecikmeden test yapmycağım çünkü her ay ayn şeyi yaşamaktan sıkılıyor inswn. Gecikirse elbet test yapacağımTest yapmadınız mı ? Keşke test yapsanız kan tahlili verseydiniz herkesin belirtisi farklı yaklaşık 2 senedir belirti arıyorum ama yok 1 düşük 1 kimyasal var onlarda belirti vardı geçen ay çatlatma iğnesi oldum onda da çok belirti vardı kesin hamileyim dedim ama değildim iğnenin 20. Günü regl oldum. Bu ay iğneyi Mart 25 de oldum bugün 15. Günüm hiç bir belirtim yok bu ay sanırım bu ayda olmadı test yapmadım yapmıyorum çünkü yoruldum artık olumsuz bence sadece öncelerde bacak ağrım bel ağrım oldu arada bel ağrım oluyo göğüslerim şiş gibi ama sert vs değil 20. Gün regl olduğum için 20. Günü bekleyeceğim test yapmadan sanırım …
Peki ağrılar öyle bi gelip gitti ni uoksa bi kaç gün sürdü mü? Yani arada mı geliyordu ağrı yoksa öylrce sürdü nüTesekkur ederim. Aynen öyleydi ağrılar
Bende sarı akıntı car çok az ama sanırım enfeksiyon belirtisi de olsbiliyormuş oTek farkı şu diyebilirim azıcık ayakta dursam belim kopacak gibi ağrıyordu ve uykum geliyordu hep
Yorumda yazabilirsiniz. Reglime bir kaç gğn var. Sabah regl olxakmkşım gibi hafif kasık bacak ağrısı başladı ve moralim bozuldu. Evet biliyorum bu şekilde olup gebe kalan da var ama ben çoğunluğu merak ediyorum. Genelde sessiz sedasız mı gebe kalınıyor yoksa refl olcakmışdım gibi olup mu öğrendiniz
Ya size naçizane tavsiyem bakın bir şeyi delice çok isteyip stres yapınca bazen olmuyor. Bazen biraz akışına bırakmak gerekiyor sen elinden geleni yap yemene içmene dikkat et, bir tane ovulasyon testi al ovulasyon testinde üst üste 2 gün ilişkiye gir hamile kalırsın zatenCanını hiç sıkma belki de hamilesindir ama stres yapma lütfen çiçeğim
Benim hiçbir ağrım olmamıştı . Sadece aşırı derecede gaz sorunum olmuştu . Ve adetime 5 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim . (Malesef 12 haftalıkken anomaliden dolayı kaybettim bebeğimi )Test yapmadınız mı ? Keşke test yapsanız kan tahlili verseydiniz herkesin belirtisi farklı yaklaşık 2 senedir belirti arıyorum ama yok 1 düşük 1 kimyasal var onlarda belirti vardı geçen ay çatlatma iğnesi oldum onda da çok belirti vardı kesin hamileyim dedim ama değildim iğnenin 20. Günü regl oldum. Bu ay iğneyi Mart 25 de oldum bugün 15. Günüm hiç bir belirtim yok bu ay sanırım bu ayda olmadı test yapmadım yapmıyorum çünkü yoruldum artık olumsuz bence sadece öncelerde bacak ağrım bel ağrım oldu arada bel ağrım oluyo göğüslerim şiş gibi ama sert vs değil 20. Gün regl olduğum için 20. Günü bekleyeceğim test yapmadan sanırım …
SagolunHayırlı olsun :) karın ağrınız regl olmadan önceki ağrılarınız gibi miydi acaba
Regl olmam gereken gün hamile olduğumu öğrendim. Birkaç gün öncesinde testler silik gösterdiği için şüphelendim. Ancak regl günü sabah uyandığımda hani hisseder ya insan reglim geliyor diye. O his vardı. Tuvalete gidip kan görmeye korkmuştum. Saatlerce tuvalete gidememiştim. Ve üstteki üyenin dediği gibi kolay kolay gazı olan birisi değilim ama aşırı gaz sorunu yaşıyordumYorumda yazabilirsiniz. Reglime bir kaç gğn var. Sabah regl olxakmkşım gibi hafif kasık bacak ağrısı başladı ve moralim bozuldu. Evet biliyorum bu şekilde olup gebe kalan da var ama ben çoğunluğu merak ediyorum. Genelde sessiz sedasız mı gebe kalınıyor yoksa refl olcakmışdım gibi olup mu öğrendiniz
Sadece regl günü mü o ağrı oldı. Böyle kasıklardan bacağa vuran dediğiniz gibi her an sökülecekmi şgibi. Hayırlı olsun sizinde bana da dua edinRegl olmam gereken gün hamile olduğumu öğrendim. Birkaç gün öncesinde testler silik gösterdiği için şüphelendim. Ancak regl günü sabah uyandığımda hani hisseder ya insan reglim geliyor diye. O his vardı. Tuvalete gidip kan görmeye korkmuştum. Saatlerce tuvalete gidememiştim. Ve üstteki üyenin dediği gibi kolay kolay gazı olan birisi değilim ama aşırı gaz sorunu yaşıyordum
Yok canım durmadan devam etmedi. Bi geliyordu regl oldum sanıp tuvalete gidiyordum ama yoktu. Ağrı geçiyordu. Bir süre sonra bi daha geliyordu. Ara ara yani ağrılar.Peki ağrılar öyle bi gelip gitti ni uoksa bi kaç gün sürdü mü? Yani arada mı geliyordu ağrı yoksa öylrce sürdü nü
Oylamadan anladığım kadarıyla öyleymiş evet :) kırmızıyı görmediğimiz sürece umut var demekkiCanım ağrısı olur hiçbir fark da olmaz… vucut senelerdir sistematik olarak adet görmeye alışık. O yüzden hamile olduğunu bildiğinde dair, gebeliğin ilk birkaç ayında aynı dönemde, aynı regl ağrısı yaşanır, normaldir
Benimde sabah başlado akşam üzerine kadar . Sonra geçti şuan bir şey yok. Bakalım regl tarihimi beklicem artık ne zormuş her ay böyle beklemek ümit etmekYok canım durmadan devam etmedi. Bi geliyordu regl oldum sanıp tuvalete gidiyordum ama yoktu. Ağrı geçiyordu. Bir süre sonra bi daha geliyordu. Ara ara yani ağrılar.
Ben hamileyken yaşamıştım her regl döneminde ağrıyı. Bana doktorum bu açıklamayı yapmıştıOylamadan anladığım kadarıyla öyleymiş evet :) kırmızıyı görmediğimiz sürece umut var demekki
Başınız sağolsun rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin yüreğinize ferahlık versin inşallahBenim hiçbir ağrım olmamıştı . Sadece aşırı derecede gaz sorunum olmuştu . Ve adetime 5 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim . (Malesef 12 haftalıkken anomaliden dolayı kaybettim bebeğimi )
Canım Rabbim gönlünün dileğini versin inşallah. Regline yakın erken gebelik testi yapabilirsinBenimde sabah başlado akşam üzerine kadar . Sonra geçti şuan bir şey yok. Bakalım regl tarihimi beklicem artık ne zormuş her ay böyle beklemek ümit etmek
Ben göğüslerde hafif ağrı şişkinlik var sma regl öncesi de böyle olurdu.aşırısı yokBenim ağrımın reglden hiçbir farkı yoktu hatta 7. haftaya kadar ara ara devam bile etti. 4+4’te öğrenmiştim ben. Regl olacağım sanmıştım. Tek fark göğüslerim çok ağrıyordu ve büyümüştü bu hiç olmazdı
Akıntınız nasılsı ne renkti?2 Yil her ay belirti aradim
bi kez kimyasal yasamistim onda goguslerim sismisti aciyordu
o yuzden her ay gogus sismesi bekledim
Hamile kaldigim ay hic belirtim yoktu
Bu ay da olmadi diye dusunuyordum
Sadece asiri karnim agriyordu ve akintim vardi ha geldi ha gelecek derken 10 gun bekledim nasil olsa yoktur diye test bile yapmadim
Ki her ay regden 2 3 gun once yapardim
oyle umutsuzdum
Sonra bi test yaptim gebeyim:)
herkeste her seferinde farkli oluyor yani belirti
Darisi sana ve tum isteyenlere inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?