Gebe kalanlar lütfen ankete katılır mısınjz?

Hamile kaldığınız zaman , beklenen regl tarihlerinizde regl sancısı çektiniz mi?

• Evet, regl olcakmışım gibi kasık ağrısı bacak ağrısı çektim regl olcam sandım.

OY: 41 78,8%
  • Hayır, hiçbir ağrı sızım yoktu .

OY: 11 21,2%

• Ankete Katılan
    52
Test yapmadınız mı ? Keşke test yapsanız kan tahlili verseydiniz herkesin belirtisi farklı yaklaşık 2 senedir belirti arıyorum ama yok 1 düşük 1 kimyasal var onlarda belirti vardı geçen ay çatlatma iğnesi oldum onda da çok belirti vardı kesin hamileyim dedim ama değildim iğnenin 20. Günü regl oldum. Bu ay iğneyi Mart 25 de oldum bugün 15. Günüm hiç bir belirtim yok bu ay sanırım bu ayda olmadı test yapmadım yapmıyorum çünkü yoruldum artık olumsuz bence sadece öncelerde bacak ağrım bel ağrım oldu arada bel ağrım oluyo göğüslerim şiş gibi ama sert vs değil 20. Gün regl olduğum için 20. Günü bekleyeceğim test yapmadan sanırım …

Sapolun. Ovulasyon kullanıyorum zaten o gğnleri değerlendiriyorum

Henüz regl im gecikmedi . Gecikmeden test yapmycağım çünkü her ay ayn şeyi yaşamaktan sıkılıyor inswn. Gecikirse elbet test yapacağım

Benim hiçbir ağrım olmamıştı . Sadece aşırı derecede gaz sorunum olmuştu . Ve adetime 5 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim . (Malesef 12 haftalıkken anomaliden dolayı kaybettim bebeğimi )

Regl olmam gereken gün hamile olduğumu öğrendim. Birkaç gün öncesinde testler silik gösterdiği için şüphelendim. Ancak regl günü sabah uyandığımda hani hisseder ya insan reglim geliyor diye. O his vardı. Tuvalete gidip kan görmeye korkmuştum. Saatlerce tuvalete gidememiştim. Ve üstteki üyenin dediği gibi kolay kolay gazı olan birisi değilim ama aşırı gaz sorunu yaşıyordum

Sadece regl günü mü o ağrı oldı. Böyle kasıklardan bacağa vuran dediğiniz gibi her an sökülecekmi şgibi. Hayırlı olsun sizinde bana da dua edin her ay regl ağrısı gelince mpralim bozuluyor regl olcam diye ve oluyorum . Bu sabah kalktığımda yine öyle bi ağrı başlayınca bu ay da olmadı dedim

Canım ağrısı olur hiçbir fark da olmaz… vucut senelerdir sistematik olarak adet görmeye alışık. O yüzden hamile olduğunu bildiğinde dair, gebeliğin ilk birkaç ayında aynı dönemde, aynı regl ağrısı yaşanır, normaldir

Peki ağrılar öyle bi gelip gitti ni uoksa bi kaç gün sürdü mü? Yani arada mı geliyordu ağrı yoksa öylrce sürdü nü
Yok canım durmadan devam etmedi. Bi geliyordu regl oldum sanıp tuvalete gidiyordum ama yoktu. Ağrı geçiyordu. Bir süre sonra bi daha geliyordu. Ara ara yani ağrılar.

Oylamadan anladığım kadarıyla öyleymiş evet :) kırmızıyı görmediğimiz sürece umut var demekki

Yok canım durmadan devam etmedi. Bi geliyordu regl oldum sanıp tuvalete gidiyordum ama yoktu. Ağrı geçiyordu. Bir süre sonra bi daha geliyordu. Ara ara yani ağrılar.
Benimde sabah başlado akşam üzerine kadar . Sonra geçti şuan bir şey yok. Bakalım regl tarihimi beklicem artık ne zormuş her ay böyle beklemek ümit etmek

Benim hiçbir ağrım olmamıştı . Sadece aşırı derecede gaz sorunum olmuştu . Ve adetime 5 gün varken silik çizgi ile öğrenmiştim . (Malesef 12 haftalıkken anomaliden dolayı kaybettim bebeğimi )
Başınız sağolsun rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin yüreğinize ferahlık versin inşallah bende de gaz karın şişmesi 5 aylık gibiyim doktoruma ilaç ne içebilirim dediğimde içme tuz kahve çay kola içme dedi

Benim ağrımın reglden hiçbir farkı yoktu hatta 7. haftaya kadar ara ara devam bile etti. 4+4’te öğrenmiştim ben. Regl olacağım sanmıştım. Tek fark göğüslerim çok ağrıyordu ve büyümüştü bu hiç olmazdı

Ben göğüslerde hafif ağrı şişkinlik var sma regl öncesi de böyle olurdu.aşırısı yok hiçbir gebelik belirtim de yok. Sadece dün bacak kasık ağrısı oldu şuan o da yok . Yani regl de olabilirim aynı belirtiler

Akıntınız nasılsı ne renkti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…