- 13 Ağustos 2025
- 12
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi minikserceq
-
Hayırlı olsun mevlam evladınızı size bağışlasın13 ayda gebe kaldım canım herşeyi denedim bitkisel kürler doktorun verdiği ilaçlar hamile kalmadan 2 ay önce bırakmıştım artık tüp bebek tedavisi görürüm demiştim o kafadan çıkınca rahatlama geldi heralde gebe kaldım
Teşekkür ederim canım insallahHayırlı olsun mevlam evladınızı size bağışlasınRahatlık çok önemli diyorlar ya bende çok germiyorum aslında kendimi ama değerlerim de düşüktü biraz dur şunu da kullanayım bunu da kullanayım diye bir sürü şeyi hep düzensiz denedim şimdi tiroid ilacı ve bir tane multivitamin harici her şeyi bıraktım
Şimdi yorumlarına baktım da çok güzelmiş gerçekten, bende bunu almıştım işte bunu bitirince dediğinizi alayım çok teşekkür ederimEki Görüntüle 3679810
Bu ilacı kullanmıştım canım bide en son gebe kalmadan
Ben 10 ay sonra gebelik elde edebildim. İlk aylar hiç bir şey yapmadım sadece düzenli ilişki ile bekledim. 3 4 ay geçince ovulasyon testi ile denedim yumurtlama gördüm fakat düzenli ilişkiye rağmen yine gebelik olmadı. Herkes 1 sene olmazsa normal diyordu doktorlar dahil ama tabi insan bunu bilse de korunmayı bırakınca hemen olacak gibi beklediği için olmayınca strese giriyor ve kesin bir sorun var düşüncesine kapılıyor. Ben de şimdi size 1 seneye kadar gayet normal diyeceğim ama eminim siz stres yapmaya devam edeceksinizMerhaba sevgili anneler, bebeğinizi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sormak istediğim gebe kalma süresi 4 aydan fazla olanlara..
kaç ayda gebe kaldınız, gebelik planlama sürecinde stresi nasıl yönettiniz??
Ben 6. Ayımdayım ve henüz gebelik oluşmadı ve biraz gebelik planlaması uzun süren anneleri dinlemeye ihtiyacım var
Tsh hormonum dışında hormon değerlerim iyi tsh’ı düşürmeye çalışıyorum eşim de bu ay olmazsa gidecek.. siz neler yapmıştınız o süreçte?
Ya gerçekten böyle mesajları okuyunca sadece biraz rahatlık geliyor o yüzden çok teşekkür ederimBen 10 ay sonra gebelik elde edebildim. İlk aylar hiç bir şey yapmadım sadece düzenli ilişki ile bekledim. 3 4 ay geçince ovulasyon testi ile denedim yumurtlama gördüm fakat düzenli ilişkiye rağmen yine gebelik olmadı. Herkes 1 sene olmazsa normal diyordu doktorlar dahil ama tabi insan bunu bilse de korunmayı bırakınca hemen olacak gibi beklediği için olmayınca strese giriyor ve kesin bir sorun var düşüncesine kapılıyor. Ben de şimdi size 1 seneye kadar gayet normal diyeceğim ama eminim siz stres yapmaya devam edeceksinizbana da çok kişi diyordu ama umrumda olmuyordu. Ama inanın normalmiş bunu anladım yaşayınca hiç bir sorunum yokmuş ama 10 ay gebelik olmadı yani demek ki olmayınca olmuyor vakti gelince oluyor. Doktora gittim 8 ay falan olunca eşim de gitti onda bi sorun çıkmadı bende de biraz troit sıkıntısı çıktı ama yoğun değildi yine de ilaca başladık. Bunun dışında Foliborn Myforce diye bir takviye önerdi doktorum 3 ay kullan dedi onu kullanmaya başladım 1.ay bitti yine gebelik olmadı ikinci ay rahim filmi için gün verdi doktorum ama çekilmeden gebelik oldu çok şükür. Takviyeyi öneririm faydası olduğunu düşünüyorum. Ama 4 ay falan cidden az bi süre ilk 3 4 ayda hamile kalan sayısı çok az zaten yüzdelik olarak çok düşük. Ben hiç hastaneye gitmesem de yüksek ihtimal 10 ay sonunda gebelik elde edecektim vakti o zamandı yani boş yere onca zaman stres yapmışım, her ay test yapmışım her ay çok umutla test yapıyordum hamile kaldığım ay test bile yapmadım son anda öğrendim diyeceğim o ki vakti gelince bebeğiniz gelecek emin olun
Benim de 4 buçuk çıkmıştı 25 mg eutroxh kullandım her sabah 1 2 ay içinde 2 buçuğa düştü bidaha da çıkmadı. Takviyeyi size de öneririm eczaneden alabilirsiniz. Açtığım konuları bi görseniz negatif testleri atıp acaba pozitif mi diye ışıkta çizgi arardımYa gerçekten böyle mesajları okuyunca sadece biraz rahatlık geliyor o yüzden çok teşekkür ederimevet bir yıl normal diyorlar hatta son gittiğim normal yaşın çok genç olduğundan bir buçuk yıl öncesi tedavi gereksiz dedi.. bende her şeyi bıraktım multuvitamin haricini saldım diyebilirim. 6. Ayımdayim ben ve tsh hormonum 5 çıktı gerisi normal, sizde tiroidde ne çıkmıştı? Birde rabbim sağlıkla kucağınızı almanizi nasip etsin size bağışlasın yavrunuzu
Allahım bağışlasınBenim de 4 buçuk çıkmıştı 25 mg eutroxh kullandım her sabah 1 2 ay içinde 2 buçuğa düştü bidaha da çıkmadı. Takviyeyi size de öneririm eczaneden alabilirsiniz. Açtığım konuları bi görseniz negatif testleri atıp acaba pozitif mi diye ışıkta çizgi arardıminsan cidden hemen olsun istiyor acaba olmayacak mı düşüncesine kapılıyor hele çevremizde hemen hamile kalanları görünce kesin bizde sorun var diyoruz ama cidden onların sayısı çok az bi araştırırsanız kadınların geneli zaten 6 aydan sonra hamilelik elde edebiliyor bunu göreceksiniz inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi alırsınız. Teşekkür ederim 13 günlük olduk bile beşiğinde uyuyor çok şükür şu an
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahCanım ben 8. Ayımda kimyasal geçirdim sonra 1.5 seneden fazla olmadı şimdi 14 haftalık gebeyim şiddetli pcos vardı başarısız bir aşılamadan sonra doğal yolla oldu bu dönemde Nihal'in bahçesinden hayıt macunu kullanmıştım
Her zaman etmesemde ara ara ediyorum her ay genelde 14 ya da 15. Gün yumurtlamam oluyor ağrı ve akıntıdan da anlıyorumOvulasyon takip ettin mi
İnşallah tez zamanda siz de kavuşursunuz evet stres çok önemli bir engel aşılamam stres sebebiyle negatif gelmişti hiçbir sorun yokken tam da tüp bebek sürecine girmeden 3 gün önce öğrendim stres yapma ama stresli bir dönem kendimden biliyorum umarım kısa zamanda sağlıkla kavuşmak nasip olur bebeğinize ❤Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahçok şükür olmuş.. ben de hormonel olarak pcos veya bir sıkıntı yok bakalım ne zaman olacak.. psikolojik olarak zor bir süreç gibi çok şükür siz geçirmiş kavuşmuşsunuz müjdeye. Benimde aldığım takviyede hayıt oyu var inşallah işe yarar
2 sene sürdü,ve en son ilk aşılama ile hamile kaldım bin şükür sağlıkla doğum yaptımMerhaba sevgili anneler, bebeğinizi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben 6. Ayımdayım ve henüz gebelik oluşmadı ve biraz gebelik planlaması uzun süren anneleri dinlemeye ihtiyacım var
Tsh hormonum dışında hormon değerlerim iyi tsh’ı düşürmeye çalışıyorum eşim de bu ay olmazsa gidecek.. siz neler yapmıştınız o süreçte?
Benim 6,7. Ayimda anca olmuştu ama panik yapmadım yaşım daha gençti 23 sonra 2 düşük yaşadım ve şuan 25 yaşındayım ve yine hamileyim 3 aylık olduk çok şükür ama tabi arada doktora gittim bi sknti yok deneyin dediği için panik olmamaya çalıştım bence herşeyin vakti zamanı var biz istediğimiz zaman degil Allah nasip ettiği zaman oluyor dua edin Allah tez zamanda hayırlı evlat versinMerhaba sevgili anneler, bebeğinizi umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Rabbim size bağışlasınnn2 sene sürdü,ve en son ilk aşılama ile hamile kaldım bin şükür sağlıkla doğum yaptım
Hamilelik odağıyla olmuyor maalesef
Yumurta sayım testlerim eşimin sperm testleri vs hepsi normaldi ,dr aşılamayı önerdi ilk sonra tüp bebek deneriz demişti ilk aşılsmada oldu şükürler olsun
Testleriniz normalse biyolojik bir engel yok ise tamamiyle psikolji rahat olmalı başka bi şey yok
Amin amin çok teşekkür ederim, rabbim bebeğinizi de size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBenim 6,7. Ayimda anca olmuştu ama panik yapmadım yaşım daha gençti 23 sonra 2 düşük yaşadım ve şuan 25 yaşındayım ve yine hamileyim 3 aylık olduk çok şükür ama tabi arada doktora gittim bi sknti yok deneyin dediği için panik olmamaya çalıştım bence herşeyin vakti zamanı var biz istediğimiz zaman degil Allah nasip ettiği zaman oluyor dua edin Allah tez zamanda hayırlı evlat versin
Amim,sizede sağlıkla nasip etdin inşallahRabbim size bağışlasınnnodağa koymamaya çalışıyorum ama işte maalesef ilk aylarda heyecanda oluyor biraz aylar geçtikçe umutsuzluk derken biraz üzüyor yani.. umarım fazla düşünmeyi atarım da güzelliklerle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?