Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtaların büyümemiş rahim durumun iyi adet olunacağı zaman rahim kalınlaşır sende de rahim kalınlaşmış ama hala büyüme olup çatlamaya yatkın değil dedi. Duphaston verdi. 10 gün kullancam ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olacakmışım adetin 2.3.4 veya 5.gnü mutlaka gitmem gerekiyormuş tekrar ultrasonla bakıcak kist mist oluşumu var mı diye ona göre klomene başlicak. Yumurtalık takibi yaptık artık vücüdun kendi kendine büyütmediğinden eminiz ilaç desteği ile büyütecez dedi. Klomen de tam doz kullanmicaz sana yarım doz vericem önce dedi. Sanki bebek sahibi olamicakmışım gibi hissediyorum

Ayyy kuzum benim allah gönlüne göre versin insallah ya allahin izniyle hicbirsey olmaz insallah en kisa zamanda bize mujdelendirirsin insallah Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah canim ya

Şimdi adet oldum cnm
Mansallah mansallah desene bu ayda malesef birsey yok amann ne kafaya takacagiz aman takma olacagi varsa olur insallah allah birseyden sınıyor iste ne yapacaksin allah sevdigi kulunu sınarmış saten acaba kulum bana isyanmi edecek diye her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir ❤❤❤

Yok cnm kafama takmıyprum bu ay hiç takmadım düşündükçe yıpranıyordum adet oldum sanmışım sadece kahve lekelenme oldu biraz ve durdu artık yarına sökülür inş ❤

Gebeliğin gerçekten kiloyla Bi alakası var mı ben 168 boyunda yım ve 75 kiloyum ama hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…