- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
İnş cnmİnsallah Rabbim hepimize nasip etsin
Yok cnm test yapmıycam ne zamnki 1ü gün geçti öyle yaparımInsallah pozitif sonuc olirsin canim test yapcakmisin
10 gün yazacaktımInsallah pozitif sonuc olirsin canim test yapcakmisin
10 gün gecse aboo ben asla bekleyemem ben beklesem bile esim bekleyemez insanoglu birazcik sabirsiz malesef bide ilk olacaksa10 gün yazacaktım
Ayyy kuzum benim allah gönlüne göre versin insallah ya allahin izniyle hicbirsey olmaz insallah en kisa zamanda bize mujdelendirirsin insallah Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah canim yaKızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Yumurtaların büyümemiş rahim durumun iyi adet olunacağı zaman rahim kalınlaşır sende de rahim kalınlaşmış ama hala büyüme olup çatlamaya yatkın değil dedi. Duphaston verdi. 10 gün kullancam ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olacakmışım adetin 2.3.4 veya 5.gnü mutlaka gitmem gerekiyormuş tekrar ultrasonla bakıcak kist mist oluşumu var mı diye ona göre klomene başlicak. Yumurtalık takibi yaptık artık vücüdun kendi kendine büyütmediğinden eminiz ilaç desteği ile büyütecez dedi. Klomen de tam doz kullanmicaz sana yarım doz vericem önce dedi. Sanki bebek sahibi olamicakmışım gibi hissediyorum
Anladim canim10 gün yazacaktım
En azından geçikme olsada bir umut olmaz hayal kırıklığına uğramak istemiyor insan10 gün gecse aboo ben asla bekleyemem ben beklesem bile esim bekleyemez insanoglu birazcik sabirsiz malesef bide ilk olacaksa
Yani oda dogru haklisin hele biz kadinlar yokmu kadinlarEn azından geçikme olsada bir umut olmaz hayal kırıklığına uğramak istemiyor insan
Amin inş benimde bugun olmam lazım ağrım var ama olmuyorumYani oda dogru haklisin hele biz kadinlar yokmu kadinlarbenim bu aralar cok gecikmem oluyorda ama tik yokk allah bigun banada ve butun olmayan kadinlara nasip eylesin insallah ❤
Benim gecen sefer ayin 7sinde olmam gerekirken ayin 15inde oldum hep saten hamile oldugumu saniyorum ama nerdeee yine husran bu ay kac gun gececek acabaAmin inş benimde bugun olmam lazım ağrım var ama olmuyorum
Geçikince rahim gebelikğe kendini hazırlıyormuş diye duydumBenim gecen sefer ayin 7sinde olmam gerekirken ayin 15inde oldum hep saten hamile oldugumu saniyorum ama nerdeee yine husran bu ay kac gun gececek acaba
Onu biliyorumda bazilarida hormonal diyor malesef cok garip ne zaman olacagi allah bilir kader kismet bakalim sizden ama hayirli haber bekliyorim merak ettim bende bak ❤Geçikince rahim gebelikğe kendini hazırlıyormuş diye duydum
İnş haber veririmOnu biliyorumda bazilarida hormonal diyor malesef cok garip ne zaman olacagi allah bilir kader kismet bakalim sizden ama hayirli haber bekliyorim merak ettim bende bak ❤
Şimdi adet oldum cnmOnu biliyorumda bazilarida hormonal diyor malesef cok garip ne zaman olacagi allah bilir kader kismet bakalim sizden ama hayirli haber bekliyorim merak ettim bende bak ❤
İnşallah canımAyyy kuzum benim allah gönlüne göre versin insallah ya allahin izniyle hicbirsey olmaz insallah en kisa zamanda bize mujdelendirirsin insallah Allah olmayan herkese nasip eylesin insallah canim ya❤
Mansallah mansallah desene bu ayda malesef birsey yok amann ne kafaya takacagiz aman takma olacagi varsa olur insallah allah birseyden sınıyor iste ne yapacaksin allah sevdigi kulunu sınarmış saten acaba kulum bana isyanmi edecek diye her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir ❤Şimdi adet oldum cnm
Yok cnm kafama takmıyprum bu ay hiç takmadım düşündükçe yıpranıyordumMansallah mansallah desene bu ayda malesef birsey yok amann ne kafaya takacagiz aman takma olacagi varsa olur insallah allah birseyden sınıyor iste ne yapacaksin allah sevdigi kulunu sınarmış saten acaba kulum bana isyanmi edecek diye her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir ❤❤❤
Bak simdi merakladimYok cnm kafama takmıyprum bu ay hiç takmadım düşündükçe yıpranıyordumadet oldum sanmışım sadece kahve lekelenme oldu biraz ve durdu artık yarına sökülür inş ❤
Gebeliğin gerçekten kiloyla Bi alakası var mı ben 168 boyunda yım ve 75 kiloyum ama hamileyimAy ne güzel zayıfaınız. Ben 170 boy 71 kiloyum. İnsülin direnci olduğu içni kilo vermem de zor. Spor yapmaya çalışıyorum ama 1 gn yaparsam 2 gün yapmıyorum istikrarlı olamıyorum. Hamile kalmadan önce en kötü 65 e düşsem iyi olcak ama Bi türlü harekete geçemiyorum ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?