- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
-
Iyi kuzum böyle devam et bende ovu yapiom 13.gün bugün ama pek koyulasma yok sanırım geç yumurtlicam bu ay bi kaç gün biraz canım sıkıldı bunaKuzum bu ay hergun izin vermiyorum eşime1 gün yapıyoruz ertesi günü yapmıyoruz. Mesela cumartesi yaptık dün yapmadık bugün yumurtlama diye yapılacak sence nasıl gecen ay hatırla hergun oldu eşim yüzünden
Oyle yapicam bebegimIyi doktor bulmak çok zor ya öyle yap kuzum ama sen bu ayi degerlendir gün aşırı yada 2 günde 1 kaçmasın en azından
Canim ben ovulasyon testlerimi atmistim hep pik cikiyodu bir gideyim dedim Allah korusun bir sey mi var kist falan diye temiz cikti yumurtalarinda gayet iyi dedi iste adetime daha 10 gun falan varNe için gittin kuzum sen doktora ben okuyamadım oralari
Kuzum hamile degilim o yumurtlama testi. Hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallahhayorlı olsun canm bnde yeni öğrendim hamileliğimi ocak ayının başlarında bebişim tutunmuş bana.Hadi bu sayfayı ocakk anneleriyle dolduralımm :))))
Ay inşallah hamilesindirCanim ben ovulasyon testlerimi atmistim hep pik cikiyodu bir gideyim dedim Allah korusun bir sey mi var kist falan diye temiz cikti yumurtalarinda gayet iyi dedi iste adetime daha 10 gun falan var
Aynen kuzum zor olsada hergun yapmaya izin vermiyorum artikIyi kuzum böyle devam et bende ovu yapiom 13.gün bugün ama pek koyulasma yok sanırım geç yumurtlicam bu ay bi kaç gün biraz canım sıkıldı buna
Sık sık ii deil zaten spermler etkileniyor böyle devam❤
İnsallah kuzucum Allah razi olsun, bu ay olmasa da sonra insallah Allahtan umut kesilmezAy inşallah hamilesindir
Benim bu ay bat günüm eşimin doğum günü çok stresliyimİnsallah kuzucum Allah razi olsun, bu ay olmasa da sonra insallah Allahtan umut kesilmez
Ay hadi guzel supriz olsunBenim bu ay bat günüm eşimin doğum günü çok stresliyim
Inşallah canim sen kaç yaşındasın kaç aydır deniyorsunuzAy hadi guzel supriz olsun
24 canim 4 5 aydir falan deniyoruz canim. Bu arada sen kac yasindasin sende anlat kendiniInşallah canim sen kaç yaşındasın kaç aydır deniyorsunuz
21 yaşımdayım ben aramizda 3 yaş var24 canim 4 5 aydir falan deniyoruz canim. Bu arada sen kac yasindasin sende anlat kendini
Ah Allah sabir versin kuzum cok kotu ya yine hamdolsun olmayacak denmiyo. Kimileri senelerce bekliyo Rabbim herkese nasip etsin.21 yaşımdayım ben aramizda 3 yaş varben evlendiğim günden beri deniyoruz yani 9 ay canim
En güzeli böyle devam kuzumAynen kuzum zor olsada hergun yapmaya izin vermiyorum artik
Valla kuzum 5 ay önce doktora gittim. Yumurtalıkların tertemiz rahmin tertemiz dedi. 1 sene olmadan testleri yapmaya gerek duymuyorum dedi. Folik asit verdi 3 ay kullandım bi etkisini görmedim bıraktım 2 aydır. 2 aydırda clife kullanıyorum kuzucum. Geçen ay adetimin son günü elime geçtiği için gec başladım ama bu ay düzenli olarak adetin başlangıcından başladım. Eşime keçi boynuzu yedirdim bide kendine çerez meyvesi almis boyle atom gibi onu yiyor o kuzum. Geçen ay hergünü değerlendirdik boyle olunca sperm kalitesi düşüyormuş, ondan bu ay 1 gün yapıyoruz 1 gun yapmıyoruz kuzum bugün de yumurtlamam telefondaki uygulamadan takip ediyorum ama doğru yani bugün akintim var çünküAh Allah sabir versin kuzum cok kotu ya yine hamdolsun olmayacak denmiyo. Kimileri senelerce bekliyo Rabbim herkese nasip etsin.Hangi yontemleri denedin
Oy kuzum ya kendine dikkat et havalar çok soğuk, üşütmüşsündur belki ya. Eşini götürmedin mi sen testeEn güzeli böyle devam kuzum
Ben yarın randevu aldım genel cerrahi ve kadın doğuma ovu yaptım pik yok Yarin da olmaz buyum intim geç gelecek bi baktirim dedim ne var ne yok bileyim diye
Genel cerrahi de makattan akıntı var bende sümüksü sarı renk sürekli onun için aldım ne sıkı nti var öğreneyim mahvetti beni surekli vc cikiom gaz var siskinlik arada agri korkuyorum bu ay noluyor bana bilmiom hersey ters sikintili gidio
En güzeli böyle devam kuzum
Ben yarın randevu aldım genel cerrahi ve kadın doğuma ovu yaptım pik yok Yarin da olmaz buyum intim geç gelecek bi baktirim dedim ne var ne yok bileyim diye
Genel cerrahi de makattan akıntı var bende sümüksü sarı renk sürekli onun için aldım ne sıkı nti var öğreneyim mahvetti beni surekli vc cikiom gaz var siskinlik arada agri korkuyorum bu ay noluyor bana bilmiom hersey ters sikintili gidio
Daha ne yapacaksin kuzum gerisi Rabbime kalmisValla kuzum 5 ay önce doktora gittim. Yumurtalıkların tertemiz rahmin tertemiz dedi. 1 sene olmadan testleri yapmaya gerek duymuyorum dedi. Folik asit verdi 3 ay kullandım bi etkisini görmedim bıraktım 2 aydır. 2 aydırda clife kullanıyorum kuzucum. Geçen ay adetimin son günü elime geçtiği için gec başladım ama bu ay düzenli olarak adetin başlangıcından başladım. Eşime keçi boynuzu yedirdim bide kendine çerez meyvesi almis boyle atom gibi onu yiyor o kuzum. Geçen ay hergünü değerlendirdik boyle olunca sperm kalitesi düşüyormuş, ondan bu ay 1 gün yapıyoruz 1 gun yapmıyoruz kuzum bugün de yumurtlamam telefondaki uygulamadan takip ediyorum ama doğru yani bugün akintim var çünkü
Yok kuzum bu ay olmazsa giderim dedi ben şimdi kendime baktiricam yumurta var mi yokmu diyeOy kuzum ya kendine dikkat et havalar çok soğuk, üşütmüşsündur belki ya. Eşini götürmedin mi sen teste
Aynen kuzumDaha ne yapacaksin kuzum gerisi Rabbime kalmis
Kotu düşünme kotu olmasin. Dur bakim doktor ne dicek ne hemen canını sıkıyon döverim ha seniYok kuzum bu ay olmazsa giderim dedi ben şimdi kendime baktiricam yumurta var mi yokmu diye
Bilmiom kuzum ya o mukus beni korkutuyor çok yoğun gelio ii bisi deil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?