• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmak istiyorum

Öff... Bir araştırın bakalım 7 aylık evlilikler mi bitiyormuş daha çok 30 yıllıklar mı? Evlilik oturtulmadan çocuk yapılmamalı, net...
Evliligin oturmasi ne demek yaa insan 40 yil sonra bile taniyamadigini farkediyor karsindakini... siz evliliginizi istatistikler uzerine yurutuyosunuz sanirim..

Merhaba,

Benimde senelerdir çocuk olmadı.

Almanya’da bir Türk doktor var. Bize birkaç soru sordu. Sonra beni muayene etti.

Çok kısa zamanda hamile kaldım. İsterseniz tavsiye edebilirim. Ara sıra Türkiye’ye gidiyor. Çok küçük ücret karşılığında yardımcı oluyor. Maddi durumu iyi olmayanlardan para dahi almıyor.
Doktor da bi degisikmis? Fakirlere cocuk yaptirmaya calisiyor:KK14::KK14::KK14::KK14:

Ben olsam fazla fazla para alirim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Muayene icin bile parasi olmaynlar cocuk.yapmaya geliyorlar he mi?
Masallah :KK14::KK14::KK14::KK14:

Evliligin oturmasi ne demek yaa insan 40 yil sonra bile taniyamadigini farkediyor karsindakini... siz evliliginizi istatistikler uzerine yurutuyosunuz sanirim..

Evliliğin oturması demek iki insanın aynı evde yaşamaya alışması, birbirlerinin huylarını görmesi, tanıması demektir. 40 yıllık evli insanlar karşılarındakini tanıyamıyorsa biraz zeka problemleri vardır. Zira normal insanlar 1 yıl civarında çözer karşısındaki insanı.
Sizin evliliğiniz de imzayı bastığınız andan itibaren yolunda gidiyor sanırım. Aynı evde yaşamaya alışma ve oturmuş evlilik vahiyi indi imzayı atınca herhalde.

Bence okulunuzu ve maddi durumunuzu biraz kolaylaştırdıktan sonra çocuk düşünün
Bir müddet bir iki sene sevdiğin insanla başbaşa zaman geçirin birlikte takılın, tanıyın
Çocuk olunca artık hep 3 kişi olacaksınız zaten biraz başbaşa kalmanın evliliğin tadına varın.

Evliliğin oturması demek iki insanın aynı evde yaşamaya alışması, birbirlerinin huylarını görmesi, tanıması demektir. 40 yıllık evli insanlar karşılarındakini tanıyamıyorsa biraz zeka problemleri vardır. Zira normal insanlar 1 yıl civarında çözer karşısındaki insanı.
Sizin evliliğiniz de imzayı bastığınız andan itibaren yolunda gidiyor sanırım. Aynı evde yaşamaya alışma ve oturmuş evlilik vahiyi indi imzayı atınca herhalde.
Bu sure sizin icin ne kadar bilinmez ama kisiden kisiye degisir o yüzden kendinize gore yormayin evlilikleri!!! Ozellikle de iki es arasindaki bagi... ne demek 30 yil sobra bosananlar zekasinda problem vardir. Ben esimi hemn tanidim alistim diye siz 1 yilda taniyamadiniz icin size zekanizda problem mi var diyorum... lutfen kendinize göre yonlendirmeyin evlikleri ve insanlari..

Bunların hepsi hormon :)) bende ekimde evlendim, üni snavlarına hazırlanıyorum annem çocuk çocuk diye kafamın etini yedi ilk başlarda ne çocuğu be deyip geçiyodum ama sanırım hormonlarım biraz tavan yaptı bu ara, nerde bebiş görse bana ne bende doğurcam bee diyorum :) seni çok iyi anlıyorum. kafanı kurcalayan çok soru bir de bir bebek isteğin var. bence okurken çocuk olması sorun değil, millet doğurana kadar elalemin işinde çalışıyo haftada bi gün izinle, okul saatleri iş saatlerine göre daha rahat. bu nedenle hamilelik ve okul bi yerde yürüyebilir ama tabi derslerin ağırsa belki dondurmak zorunda kalırsın. bunu iyi düşünmelisin. bir de okulundaki öğretmenler hamile olduğun için sana anlayış gösterebilecekler mi doktor kontrollerin vs. gibi okula gidemediğin günler olacak. maddi olarak hazır olmak en önemli ayrıntı. tamam bez ve sütten başka bir masrafı olmayacaktır ilk başlarda giyim oda takımı falan bizde kız tarafı halleder bu yüzden böyle yazdım bi de çok hediye gelir bebişlere :) ama maddi manevi hazırlık harcamalar çok önemli iyi düşünmelisin. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu sure sizin icin ne kadar bilinmez ama kisiden kisiye degisir o yüzden kendinize gore yormayin evlilikleri!!! Ozellikle de iki es arasindaki bagi... ne demek 30 yil sobra bosananlar zekasinda problem vardir. Ben esimi hemn tanidim alistim diye siz 1 yilda taniyamadiniz icin size zekanizda problem mi var diyorum... lutfen kendinize göre yonlendirmeyin evlikleri ve insanlari..

Valla dediklerimden bunu çıkardıysanız benim size bir şeyler anlatacak kadar sabrım yok.
İyi akşamlar diliyorum.

Doktor da bi degisikmis? Fakirlere cocuk yaptirmaya calisiyor:KK14::KK14::KK14::KK14:

Masallah :KK14::KK14::KK14::KK14:[/

Masallah :KK14::KK14::KK14::KK14:
slm..benimde 8 senedir cocugum olmuyor.Doktor almanyanin neresinde ve siz ordami yasiyorsunuz yardim ederseniz sevinirim:KK52:

Eski bir konuda neden polemik yaratılmaya çalışılıyor anlamadım, bana mı öyle geliyor? Son zamanlarda ilk bir yıl içinde boşananların sayısını bilmiyormuş gibi yapmasın bence kimse. Evlilik bu, çocuk oyuncağı değil.

Merhaba kizlar..

Evliyim ve mutluyum. Cocugum olsun istiyorum ama henüz rayina oturmamis bir kac seyimiz var.. Okulum var henüz bitmedi, maddi olarakta pekte iyi durumumuz var diyemem, ama buna ragmen cocuk istemem yanlis mi?
Allah mutluluğunu daim etsin canım. Bölümün çok ağır değilse çocuk sorun yaratmayabilir. Babamın kuzeni çocukla üniversiteye hazırlandı kaç kere, kazandı, kamu yönetimi okudu. Bölümü bitirdi. Kpssye çalışıp atandı bir de... Neden olmasın, kendine güveniyorsan yapabilirsin. Ben de başta çocuğa nasıl bakacağız diye tereddüt etmiştim. Biraz borcumuz vardı. Hamile kaldığımı öğrendiğimden sonraki gün eşim özel ders vermeye başladı. Gerçi parayı hibe ettik almadık onlardan ama, eşimin maaşı yükseldi. Borçlar da pat diye kapandı. Herkes bir şeyler almak için çırpınıyor alabileceğimiz halde. Hem de ne alalım diye soruyorlar annemler ve kayın validemler hallettiler yani. Sen gerçekten istiyorsan, yapabilirim diyorsan olur, neden olmasın...

Back
X