- Konu Sahibi Birhamisss
-
İdari izin 24-32 arası geçerli canım 32 sonrası anneye kalmış ister izne ayrılır 32de ister çalışabilir raporu alır 37ye kadar benim doğum sonrası bakacak kimse olmadığı için doğumdan sonraya aktarmak için aldımSiz idari izinli olmuyor musunuz zaten? Neden çalışabilir raporu aldınız ki?
Evet haftada 2 kez pcr testi şartı getirildiği için uygulanır mutlaka. Ben 32 haftalığım henüz aşı olmadım. İzne ayrıldım zaten, Doktorum olabilirsin demişti 2.trimester dönemindeydim o zaman. Şimdi çevreme bakıyorum korona olan o kadar arttı ki korkuyorum. Bu hafta kontrolde soracağım ve aşı olacağım. Sizin de az kalmış ilk 3 ay önermiyorlar aşıyı ama 3 ay bitiminde olursunuz aşınızı.Arkadaşlar merhaba. Öğretmenim ve gebeyim. Hiç aşı olmamıştım. Zaten bana aşı sırası gelene kadar da gebelik durumum vardı. Bugün doktoruma danıştım. Zaten ilk 3 ayda asla olamazsın ama sonrasını sana bırakıyorum dedi. Ol diyemem dedi. Sizin doktorlarınız ne dedi ? gebe olduğumuz halde haftada iki gün pcr testine tabi tutulacak mıyız sizce ?
ben artık amacın sağlık değil aşı olduğunu düşünmeye başladım hamile birini niye en tehlikeli döneminde belirti yokken hasta insanların olduğu ortama gönderesin?Mebi aradım. Hamile öğretmenler için ayrı bir düzenleme olmadığını söyledi görüştüğüm temsilci. Bile isteye tehlikeye atacaklar anlaşılan, özellikle ilk 3 ay yüzünden aşı olamayanları.
Aynen.ben artık amacın sağlık değil aşı olduğunu düşünmeye başladım hamile birini niye en tehlikeli döneminde belirti yokken hasta insanların olduğu ortama gönderesin?
Bende yarın milli eğitime gideceğim bakalım belki bi tolerans tanırlar bir Ümit …Mebi aradım. Hamile öğretmenler için ayrı bir düzenleme olmadığını söyledi görüştüğüm temsilci. Bile isteye tehlikeye atacaklar anlaşılan, özellikle ilk 3 ay yüzünden aşı olamayanları.
Dediğiniz gibi biz zaten aşıya karşı değiliz ki. Hamile olmasam gidip vurulacaktım ama bu durumda keşke bizi biraz düşünselerdi…Aynen.
Belli ki sadece istatistik önemli olan. Aşı vurulanları gösteren o sayı dışında önemli bir şey yok onlar için. Sağlıkçılarda bile zorunlu değil ama öğretmenlerde zorunlu. Ne kadar acı bir tablo. Aşı olmayı destekleyen bir insan olarak çok üzülüyorum bu baskıya.
Haberdar ederseniz sevinirim.Bizim idaremiz istemedi. Okudöneminde vermemiz gerektiğini söyledi
Bende yarın milli eğitime gideceğim bakalım belki bi tolerans tanırlar bir Ümit …
İdari soruşturma açılmaz mı bu durumda ?Bazı sendikaların PCR testine itiraz dilekçesi var onu doldurup idareye verebilirsiniz. Ben öyle yapıcam teste gitmiycem
Bilemiyorum sendika kararı sonuçtaİdari soruşturma açılmaz mı bu durumda ?
Konuyla ilgili iç işleri bakanlığı genelge göndermiş.kızlar hiç korkmayın müdürünüzün yazılı tebliğini bekleyin sonra red dilekçesi verebilirsiniz soruşturma açılırSA idari mahkemede bozdurulabilir sendikanız yoksa üye olun avukatları arkanızda olacaktır.
o genelgede öğretmenlerle ilgili madde yokKonuyla ilgili iç işleri bakanlığı genelge göndermiş.
Bugün gönderilen yeni bir genelge var. Genelgenin aslına ulaşamadım ama haberlerde okuduğuma göre öğretmenlerle ilgili de maddeler var. Bende ayrıntılarını merak ediyorumo genelgede öğretmenlerle ilgili madde yok
Belki biz hamişlerle ilgili bir durum da vardırBugün gönderilen yeni bir genelge var. Genelgenin aslına ulaşamadım ama haberlerde okuduğuma göre öğretmenlerle ilgili de maddeler var. Bende ayrıntılarını merak ediyorum
Maalesef yok gibi.Belki biz hamişlerle ilgili bir durum da vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?