- 28 Aralık 2014
- 1.592
- 1.822
- 333
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
İlk öğrendiğimde ailelere söyledim arkadaşlara ve çevreye cinsiyeti öğrenince söyledimHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Konu şu; Aileler bilmiyor. Ben annemle de kayınvalidemle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ama arkadaşlarım 3.aya kadar söyleme ne olur ne olmaz diyor. Beklemeli miyim gerçekten karar veremedim. Sizler ne zaman nasıl söylediniz
Haklısın cidden bazı insanlar yoruyor. Bana hastalıklıymışım gibi davranmışlardı da çok üzülmüştüm. Doğru diyosun zamanı gelince öğrensinlerBence kesinlikle söyleme hatta arkadaşlarına bile söylemesen iyi olurdu. 2 kez düşük yaptım çok bilmişler oluyo etrafınızda bu daha canınızı sıkıyo eşimle söz verdik bi daha söylemicez uzun süre diye. Herkes çok biliyo çok konuşuyo bu zamanda boşver biraz daha bekle kendin tadını çıkar herkes zamanı gelince öğrenir
Mantıklı ama bende görümce sayısı ve çeşidi fazla.İlk öğrendiğimde ailelere söyledim arkadaşlara ve çevreye cinsiyeti öğrenince söyledim
Benimde ilkinde hiç umursamıyo gibi davrandılar 2. De aynı hastalıklıymışım gibi davranıldı ve gittiğim doktora kadar eleştirdiler halbuki herşey allahtan. O yüzden söyleme olumsuzda düşünme hiç hele biraz daha zaman geçsin mutlu mutlu söylersin inşallahHaklısın cidden bazı insanlar yoruyor. Bana hastalıklıymışım gibi davranmışlardı da çok üzülmüştüm. Doğru diyosun zamanı gelince öğrensinler
Kayınvalidem de aslında tedavi oluyor musun diye sormuştu ben sordum birilerine tedavi olman gerekiyormuş demişti. Artık kime sorduysaBenimde ilkinde hiç umursamıyo gibi davrandılar 2. De aynı hastalıklıymışım gibi davranıldı ve gittiğim doktora kadar eleştirdiler halbuki herşey allahtan. O yüzden söyleme olumsuzda düşünme hiç hele biraz daha zaman geçsin mutlu mutlu söylersin inşallah
Yok ya kardeşlerim demez hem ağızları sıkıdır hem de korkarlar benden keratalarAblam bize üçüncü ay soylemisti , yıllar önce kuzenim gebelik kasedine isedigi gibi tüm eş dost akraba hala teyze arayıp haber vermiştiyani icinden ne geliyorsa öyle yap.
Zaten kardeşlere 'sakin annemlere soyleme' diye söylediysen onlar coktaaaaan 'sakin bildiğini belli etme' diye söylemişlerdir. Aksi bana çok olabilitesi varmış gibi gelmiyor:)))
Kayınvalidem de aslında tedavi oluyor musun diye sormuştu ben sordum birilerine tedavi olman gerekiyormuş demişti. Artık kime sorduysaOna söylemek için de bekleyeyim ben şimdi hatırladım senin kv sayesinde
Bi çoğu aynı bunların işteKayınvalidem de aslında tedavi oluyor musun diye sormuştu ben sordum birilerine tedavi olman gerekiyormuş demişti. Artık kime sorduysaOna söylemek için de bekleyeyim ben şimdi hatırladım senin kv sayesinde
Doğru diyosunBi çoğu aynı bunların işteo yüzden boşver en son öğrenmeyi en boş konuşanlar hakediyo
Doğru diyosunben görümcemin birinin öğrenmesini istemiyorum sırf o yüzden bile söylemeyeceğim. Gidip eşimin eski eşini bize musallat edebilir
Ben de inanıyorum ya bazı insanlar cidden kötü gözle bakabiliyor.Ben söylediğimde herkes nazar değecek demişlerdi ve 5,haftamda düşük tehlikem oldu ama atlattık çok şükür ben inanırım bu nazar işlerine
Amin canım sağ olasınDoğru karar verdin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Anneme 5. Haftamda söylemiştim akıl almak tecrübelerinden yararlanmak için. Ablamlara 9.haftada söylemek zorunda kaldım. Ben söylemesem anlayacaklardı ve darılırlar diye. Eşimin ailesine hala söylemedik. Cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi planlıyoruz.Hanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Konu şu; Aileler bilmiyor. Ben annemle de kayınvalidemle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ama arkadaşlarım 3.aya kadar söyleme ne olur ne olmaz diyor. Beklemeli miyim gerçekten karar veremedim. Sizler ne zaman nasıl söylediniz
Hayırlı uğurlu olsunHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Mantık çerçevesinde ilerlemiş gaza gelmemişsiniz tebrik ediyorumAnneme 5. Haftamda söylemiştim akıl almak tecrübelerinden yararlanmak için. Ablamlara 9.haftada söylemek zorunda kaldım. Ben söylemesem anlayacaklardı ve darılırlar diye. Eşimin ailesine hala söylemedik. Cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi planlıyoruz.
Ay çok teşekkür ediyorum. AminHayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Çok teşekkür ediyorum. İnşaallahGebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ailelere söyleyin ,gebelikte yanınızda olsunlar zor bir süreç erken denmesi daha iyi ,ağır vs kaldırtmak isteyebilirler
Şaka bir yana bence denmeli büyüklerimizin de hayır dualarını almalıyız bebişlerimize ki sağlıkla gelsinler kucağımıza .
Kesinlikle Dünya dua üzerine kurulu derler ,hem büyüklerimiz mutlu olsun hem siz ,hem de bebiş bol bol dualansın ,maşallah bebişeÇok teşekkür ediyorum. İnşaallahDua boyutu da var doğru diyorsunuz aslında ninelerinin dedelerinin duaları üstüne olsun miniğimin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?