Gebe olduğumuzu ne zaman söylemeliyiz?

İlk öğrendiğimde ailelere söyledim arkadaşlara ve çevreye cinsiyeti öğrenince söyledim

Haklısın cidden bazı insanlar yoruyor. Bana hastalıklıymışım gibi davranmışlardı da çok üzülmüştüm. Doğru diyosun zamanı gelince öğrensinler

İlk öğrendiğimde ailelere söyledim arkadaşlara ve çevreye cinsiyeti öğrenince söyledim
Mantıklı ama bende görümce sayısı ve çeşidi fazla. Ben onlardan görüş ve tavsiye almak istemiyorm o yüzden kayınvalideme ne kadar söylemek istesem de bekleyeceğim galiba Çünkü onlara kesin söyler.

Haklısın cidden bazı insanlar yoruyor. Bana hastalıklıymışım gibi davranmışlardı da çok üzülmüştüm. Doğru diyosun zamanı gelince öğrensinler
Benimde ilkinde hiç umursamıyo gibi davrandılar 2. De aynı hastalıklıymışım gibi davranıldı ve gittiğim doktora kadar eleştirdiler halbuki herşey allahtan. O yüzden söyleme olumsuzda düşünme hiç hele biraz daha zaman geçsin mutlu mutlu söylersin inşallah

Ablam bize üçüncü ay soylemisti , yıllar önce kuzenim gebelik kasedine isedigi gibi tüm eş dost akraba hala teyze arayıp haber vermişti yani icinden ne geliyorsa öyle yap.
Zaten kardeşlere 'sakin annemlere soyleme' diye söylediysen onlar coktaaaaan 'sakin bildiğini belli etme' diye söylemişlerdir. Aksi bana çok olabilitesi varmış gibi gelmiyor:)))

Kayınvalidem de aslında tedavi oluyor musun diye sormuştu ben sordum birilerine tedavi olman gerekiyormuş demişti. Artık kime sorduysa Ona söylemek için de bekleyeyim ben şimdi hatırladım senin kv sayesinde

Yok ya kardeşlerim demez hem ağızları sıkıdır hem de korkarlar benden keratalar

Kayınvalidem de aslında tedavi oluyor musun diye sormuştu ben sordum birilerine tedavi olman gerekiyormuş demişti. Artık kime sorduysa Ona söylemek için de bekleyeyim ben şimdi hatırladım senin kv sayesinde

Bi çoğu aynı bunların işte o yüzden boşver en son öğrenmeyi en boş konuşanlar hakediyo

Ben söylediğimde herkes nazar değecek demişlerdi ve 5,haftamda düşük tehlikem oldu ama atlattık çok şükür ben inanırım bu nazar işlerine

Anneme 5. Haftamda söylemiştim akıl almak tecrübelerinden yararlanmak için. Ablamlara 9.haftada söylemek zorunda kaldım. Ben söylemesem anlayacaklardı ve darılırlar diye. Eşimin ailesine hala söylemedik. Cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi planlıyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Mantık çerçevesinde ilerlemiş gaza gelmemişsiniz tebrik ediyorum ben de iyi ki başlık açmışım yoksa söylemiş olacaktım herkese

Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ailelere söyleyin ,gebelikte yanınızda olsunlar zor bir süreç erken denmesi daha iyi ,ağır vs kaldırtmak isteyebilirler
Şaka bir yana bence denmeli büyüklerimizin de hayır dualarını almalıyız bebişlerimize ki sağlıkla gelsinler kucağımıza .

Çok teşekkür ediyorum. İnşaallah Dua boyutu da var doğru diyorsunuz aslında ninelerinin dedelerinin duaları üstüne olsun miniğimin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…