- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Ay ne güzel dediniz yaKesinlikle Dünya dua üzerine kurulu derler ,hem büyüklerimiz mutlu olsun hem siz ,hem de bebiş bol bol dualansın ,maşallah bebişe❤
Ayyy gerçekten miBen de teste pozitif gördüm yarın kanda belli olacak ,eğer varsa aynı zaman da kucağımıza alacağız ,Bir duanı alırım valla inşallah vardır ve sağlıklı ilerler .
Yüklensin artık eşşek sıpası 3 sene oldu yeter yaniiii .Hemen gebelik takibi yükledim 24 ocak gösteriyoAyyy gerçekten miçok sevindim. İnşaallah bebiş yükleniyor Haber ver bana da kutlayalım inşallah
Düşen bebeğine üzüldüm canım. Cennette kavuşacaksınız inşaallah.Canım tecrübelerime göre sakin erken söyleme nedenini anlatayım. 1. Bebeğimde kaynanam aşırı meraklı olduğu için gecikme varmı diye sorup duruyordu. Gecikme olduğunda herkse söylemiş testler de çıkınca kocaa aşiret gibi sülale öğrendi ve eşimde bende çok mutsuz olduk öğrenenler ne gerek vardı az eğlenip çocuk yapsaydınız bile dediler. 2. De 10. Haftada söyledim mecbur düşük tehdidi vardı yatmam gerekti yemek çocuk bakımı için yardım etsin dedi eşim. Ama yine öğrenir öğrenmez söyledi bu sefer araları 4 yaş olmasına rağmen çok az arası sana zor olur kıskanır vs dediler asla olumlu diyen olmadı. 3.de hele kaynanam öğrendiğinde belki düşer bakalım dedi ne gerek vardı dedi vE ablaları arayıp bana aldırmamı söylediler. Derken 15 haftalık ken düştü bebeğim. Çok üzülüp ağladım çünkü çok istiyordm. Eşimle çocuk seviyoruz ,onlara yükümüz yok maşallah diyeyim herhangi bir sıkıntımız yok 4 çocuk hayalimiz sanane değil mi?? neyseki rabbim yine nasip etti ve hala söylemedim bi burda yazıyorum eşim çocuklar biliyor büyüdüler zaten oğlum da kızımda onların dışında demedim inan ama anlarlar artık göbüş çıkıyor günden güne. Ama o zamanda kendi kabuğuma çekilip yine göstermem gittiği yere kadar.. kendi ailemden herkes duacıdır bize saygı duyarlar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım onlar dan yana ama annem kardeşlerime ilerleyen günlerde söylerim sanırım görüşürsek oda (covid nedeniyle). İlk çocuklarda söylediği gün inan başıma bişey gelirdi hastanelik olurdum iğneler serumlar. çok zor hamilelik geçirdim. Nazara inanırım birde söylerken sadece yakınlara değil tüm sülaleye pazardaki satıcıya dükkândaki esnafa kadar söylerdi eşim tembih etsede dinlemezdi. Bence hamile insan daha hassas oldgu için bu haberi sizinle paylaştıysa gerekli duaları temennileri yapıp kimseye söylemek gerek. Zaten hamile kalan kişi yakın hissettiği akrabaları dilediği zmanda arayıp haber verir yada doğunca öğrensn değil mi.. inanın kayın pederim daha test yaptımda öğrendi kimseye demedi kaynanam öğrendiğinde ona demiş hemen o ben zaten biliyordum demiş. . Umarım sağlıkla ilerler hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Benim de 22 ocak gösteriyor burçları aynı olurYüklensin artık eşşek sıpası 3 sene oldu yeter yaniiii .Hemen gebelik takibi yükledim 24 ocak gösteriyoGerçekten sağlıklı gebelik olur ilerlerse ne yaparım bileniyorum ana habere çıkarım huni takıp .
Evet maalesef iyi niyetli de olsa o psikolojiyle canım tekrar tekrar yanıyor. Allah bir daha yaşatmasın canım.Ben kendi anneme 8. Haftamda söyledim, o da bulantıdan hiçbir şey yiyemedigim için orda kaldım biraz, mecburdum. Eş ailesine ise üç aydan sonra söyledim. Benim de düşugum oldu seni çok iyi anlıyorum. Her duyan geçmiş olsun diye arıyor, iyi niyetten ama çok canım sıkılıyor benim.
Maşallah ne düşünceli bebekmis ben hala öğrenemedimBen 12. Hafta da cinsiyetini öğrenince soyledim ailelere
Aslnda benimkini de eşimden sonra ilk topikteki kızlar öğrendi ya onu unutmuşumAma benim kimse bilmiyordu
Eşim bile 8.haftaya gelmiştim sanırım öyle öğrendi kalp falan duyduktan sonra söyledim eşime benbir tek buradaki topikteki kızlara demistm beta verdgm gün
Arkadslarma falan da 14-15hafta da idim öyle soyledmm
Doktora gttgmden de haberi yoktu kiAslnda benimkini de eşimden sonra ilk topikteki kızlar öğrendi ya onu unutmuşumeşine nasıl söylemedin ki doktora gidiyosun beta veriyosun niye diye sormuyor mu
En güzeliDoktora gttgmden de haberi yoktu kiiş çıkışı eve uğramadan özelde veriordum sonuç mailime geliordu kalp atışını duydum sonrasında surprzle soyledkm
Ben cokkk erken öğrendim ilk ogrendgmde beta 18 falandı düşünün...En güzeliama ben cesaret edemedim çünkü eşimle evde çok bogusurduk, eli kolu bacağı mutlaka carpardi karnıma falan. O yüzden daha tahmin aşamasındayken söylemek zorunda kaldım
Amin amin canımBen cokkk erken öğrendim ilk ogrendgmde beta 18 falandı düşünün...
Doktora gidene kadar ilişkiye bile giremedm ne tavırlar ne tripler yedim yine de vazgecmedmbir kaç gün durup dururken küstüm falan amA sonu güzel oldu
Tam emin olmadan söylemek istememistm ve güzel bir sürpriz ile söylemek istiodum öyle de oldu ..
Rabbim bebislerimize sağlık versin hayırlısı.ile kucağımiza alalım inşallah
Ben de öyle yapacağım canım annemlere önce söyleyeceğim eşimin ailesine de cinsiyet öğrenince. son kararım budurBen kan testinden hemen sonra anneme, babama ve kız kardeşlerime söyledimHepsi havaya uçtu
İlk geçen sefer gibi olur kaybedersek üzülürler diye düşündüm. Babam ilaçla düşürene kadar resmen benimle sancı çekmişti
Ama sonra eşim, sen üzüldüğünde üzülecekler tabii ailen dedi ve hemen müjdeyi verdik:)
Babam da dayanamayıp abimlere söylemişTüm çekirdek ailem duymuş oldu
Tabii önceki hafta riskli süreç geçirdim. Beraber üzüldük beraber dualar ettik. Hala ediyoruz. Beraber tesbihatlar, Yasin ler okuyoruz. Söylediğime asla pişman değilim. Bu süreci onlarsız atlatmak istemezdim.
Eşimin ailesinden kimse bilmiyor. Öncekinde de söylememiştik. Sanırım inşallah nasip olur cinsiyetten sonra söyleriz.
Sonuç olarak güvendiğin beraber mutlu olmak istediğin kişilere söylemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?