Gebe olduğumuzu ne zaman söylemeliyiz?

Ailenize söyleyin. İş ve arkadaş çevresi için bekleyebilirsiniz

ay o nasıl laf . hakikaten bazı insanların kalbi çok kötü.

Benim de 22 ocak gösteriyor burçları aynı olur huni hepimize gerek gebelik öncesi ve gebelik süreci bizi bu duruma getirdi
Yaaaaaa

10 çıktı değer
Dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla gelsin.Diabetim var iğne oluyorum ,ödüm kopuyor bişi olursa diye.

Bi de 10 değere göre bu belirtiler çok değil mi ?
Alt karnım aşırı şiş ,sırt üstü yatarken nabız atması hissediyorum.Sağa sola dönerken acıyo .

En önemlisi halaa günde en az 1 defa peçeteye lekelenme geliyo ,çok değil ama geliyo neden ki Pazartesiye kadar dr gidemiyorum,izinliymiş doktor ,dış gebelik diye ödüm kopuyor.

Çok sevindim canım hayırlı olsunartışı takip et dış gebelik düşük ihtimal onu düşünüp stres olma 1000 de 1 ihtimal için gerilmeye gerek yok rahat ol sağlıklı olur inşaallah ama artışı mutlaka takip et yarın değil sonraki gün aynı yere mümkünse aynı saatlerde tekrar kan ver

Çok teşekkür ederim , Sonra ki gün pazar asm kapalı ,Pazartesi kadın doğuma gideceğim inşallah güzel haber alırım.Sağlıkla ilerlerse aynı zamanda Dünya ya gelecekler şimdiden arkadaşı oldu bebişin

Canım pazar acile git bhcg bakarlar ağrılarm lekelenmem var de. Olmazsa özele git ben özele gittim 30 tl yarım saat içinde sonuç çıkıyor yani demem o ki iki günlük takip önemli. Daha önce ben de senin gibi cuma öğrendim pazartesi kan vereyim dedim doktor kızmıştı bana pazar acilden verecektin mutlaka diye. pazartesi doktora görünürken de onun artışı görmesi iyi olur

İlk öğrendiğim an anneme ve kayınvalideme söyledim. Söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü ilk zamanlar çok zorlu bir süreç. Mide bulantısı, yemek yapamama, evle ilgilenememe, canının aniden bisey istemesi... gibi durumlarda yanında olabilecek yardımcı olacak iki insanın ilk günden bilmesi senin için bir nimet bence. Hele ki dusuk yaşamışsın, öyle bir riskin var. Gelip ilgilenirler iste seninle

Söylediklerin Annem için geçerli canım o ilgilenir ama kayınvalidem yaşlı bi de görümce faktörünü düşünerek kayınvalideme daha geç söylemek mantıklı geliyor. Kesin herkese söyler ben bu kadar erken süreçte öğrensinler istemiyorum şimdilik böyle iyi

O zaman pazar acile gideriz inşallah hayırlısı olur.Orda muayene ediyorlar mı kdoğumcu olur mu ki ? Ben alttan muayenede kasılıyorum

Tüm kanalların whatsap hatları var ya oralara yazasım var zor turuyorum daha erken doğumda yazarım .
Ben kalp atışını duyarsam anneme derim ,çok güzel yemek yapıyo aşeririm anne bunu yap anne şunu yap .

Annen bilsin yeter o zaman
Sağlıkla, hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın insallah canım

O zaman pazar acile gideriz inşallah hayırlısı olur.Orda muayene ediyorlar mı kdoğumcu olur mu ki ? Ben alttan muayenede kasılıyorum
Yok canım kadın doğum hastanesinin acili dışında ultrason vs bakmazlar sadece kan verirsin max 1 saat sonra sonucunu alırsın göstermek istersen acil doktoruna gösterirsin önceki değeri de söylersin. yoksa da sen kontrol edersin artışı Ben kendim kontrol ettim iki kat artışı gördüm sonra iki hafta sonraya randevu aldım

Tüm kanalların whatsap hatları var ya oralara yazasım var zor turuyorum daha erken doğumda yazarım .
Ben kalp atışını duyarsam anneme derim ,çok güzel yemek yapıyo aşeririm anne bunu yap anne şunu yap .
Benim de bugün annemin çok güzel yaptığı bir yemekten canım çekti ama şimdi bağda o yüzden söylemedim daha. pazar günü gelecek o gün hem hamile olduğumu söyleyeceğim hem de o yemekten yaptıracağım ona

Yani arkadaşlarına söyleyip, ailene söylememeni pek anlayamadım. Ben olsam önce anneme ve kayınvalideme söylerdim kalp atışını duyduktan sonra.
Bir tanıdığımda 3 ay herkesten saklsdı, annesinden bile. Annesi çok üzüldü ve artık söylemeseyein doğurunca söylerdin dedi ve malesef bebeği göremeden annesi vefat etti. Çok üzücü. Bence saklama sende.

Arkadaşın için çok üzüldüm ya Allah rahmet etsin annesine bi fatiha göndereyim.
Arkadaşlarım bilgi ve tecrübe sahibi diye paylaştım açıkcası. Bana faydası da oldu çok iyi bir doktor buldum onların sayesinde. Ben anneme söyleyeceğim ama kayınvalidem için biraz daha bekleme kararı aldım.

Ben 4 aylığım ve daha 3 gün önce soledimeşimin ailesine daha hiiic solemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…