- 26 Ocak 2021
- 744
- 753
- 23
- 36
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Ailenize söyleyin. İş ve arkadaş çevresi için bekleyebilirsinizHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Konu şu; Aileler bilmiyor. Ben annemle de kayınvalidemle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ama arkadaşlarım 3.aya kadar söyleme ne olur ne olmaz diyor. Beklemeli miyim gerçekten karar veremedim. Sizler ne zaman nasıl söylediniz
Kendi aileme söyleyeceğim ben deAilenize söyleyin. İş ve arkadaş çevresi için bekleyebilirsiniz
ay o nasıl laf . hakikaten bazı insanların kalbi çok kötü.Aynı haftadayız öncesinde 2 düşüğüm var kaynanamla beraber otururken kaynanam herkese söylerdi tüm türkiye duyardı gözümüm içine baka baka ' çocuk varda düşecek' derdi. Kendi kızını benden bile 4 ay boyunca sakladı . Kendi evime çıktım bende şimdi sadece kendi aileme söyledim kaynanama da 4 ay sonra söylicem eşimde öyle istiyor
YaaaaaaBenim de 22 ocak gösteriyor burçları aynı olurhuni hepimize gerek gebelik öncesi ve gebelik süreci bizi bu duruma getirdi
Çok sevindim canım hayırlı olsunYaaaaaa
10 çıktı değer
Dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla gelsin.Diabetim var iğne oluyorum ,ödüm kopuyor bişi olursa diye.
Bi de 10 değere göre bu belirtiler çok değil mi ?
Alt karnım aşırı şiş ,sırt üstü yatarken nabız atması hissediyorum.Sağa sola dönerken acıyo .
En önemlisi halaa günde en az 1 defa peçeteye lekelenme geliyo ,çok değil ama geliyo neden kiPazartesiye kadar dr gidemiyorum,izinliymiş doktor ,dış gebelik diye ödüm kopuyor.
Çok teşekkür ederimÇok sevindim canım hayırlı olsunartışı takip et dış gebelik düşük ihtimal onu düşünüp stres olma 1000 de 1 ihtimal için gerilmeye gerek yok rahat ol sağlıklı olur inşaallah ama artışı mutlaka takip et yarın değil sonraki gün aynı yere mümkünse aynı saatlerde tekrar kan ver
Canım pazar acile git bhcg bakarlar ağrılarm lekelenmem var de. Olmazsa özele git ben özele gittim 30 tl yarım saat içinde sonuç çıkıyor yani demem o ki iki günlük takip önemli. Daha önce ben de senin gibi cuma öğrendim pazartesi kan vereyim dedim doktor kızmıştı bana pazar acilden verecektin mutlaka diye. pazartesi doktora görünürken de onun artışı görmesi iyi olurÇok teşekkür ederim, Sonra ki gün pazar asm kapalı ,Pazartesi kadın doğuma gideceğim inşallah güzel haber alırım.Sağlıkla ilerlerse aynı zamanda Dünya ya gelecekler şimdiden arkadaşı oldu bebişin
İlk öğrendiğim an anneme ve kayınvalideme söyledim. Söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü ilk zamanlar çok zorlu bir süreç. Mide bulantısı, yemek yapamama, evle ilgilenememe, canının aniden bisey istemesi... gibi durumlarda yanında olabilecek yardımcı olacak iki insanın ilk günden bilmesi senin için bir nimet bence. Hele ki dusuk yaşamışsın, öyle bir riskin var. Gelip ilgilenirler iste seninleHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Konu şu; Aileler bilmiyor. Ben annemle de kayınvalidemle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ama arkadaşlarım 3.aya kadar söyleme ne olur ne olmaz diyor. Beklemeli miyim gerçekten karar veremedim. Sizler ne zaman nasıl söylediniz
Söylediklerin Annem için geçerli canım o ilgilenir ama kayınvalidem yaşlı bi de görümce faktörünü düşünerek kayınvalideme daha geç söylemek mantıklı geliyor.İlk öğrendiğim an anneme ve kayınvalideme söyledim. Söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü ilk zamanlar çok zorlu bir süreç. Mide bulantısı, yemek yapamama, evle ilgilenememe, canının aniden bisey istemesi... gibi durumlarda yanında olabilecek yardımcı olacak iki insanın ilk günden bilmesi senin için bir nimet bence. Hele ki dusuk yaşamışsın, öyle bir riskin var. Gelip ilgilenirler iste seninle
O zaman pazar acile gideriz inşallah hayırlısı olur.Orda muayene ediyorlar mı kdoğumcu olur mu ki ? Ben alttan muayenede kasılıyorumCanım pazar acile git bhcg bakarlar ağrılarm lekelenmem var de. Olmazsa özele git ben özele gittim 30 tl yarım saat içinde sonuç çıkıyor yani demem o ki iki günlük takip önemli. Daha önce ben de senin gibi cuma öğrendim pazartesi kan vereyim dedim doktor kızmıştı bana pazar acilden verecektin mutlaka diye. pazartesi doktora görünürken de onun artışı görmesi iyi olur
Tüm kanalların whatsap hatları var ya oralara yazasım varSöylediklerin Annem için geçerli canım o ilgilenir ama kayınvalidem yaşlı bi de görümce faktörünü düşünerek kayınvalideme daha geç söylemek mantıklı geliyor.Kesin herkese söyler ben bu kadar erken süreçte öğrensinler istemiyorum şimdilik böyle iyi
Annen bilsin yeter o zamanSöylediklerin Annem için geçerli canım o ilgilenir ama kayınvalidem yaşlı bi de görümce faktörünü düşünerek kayınvalideme daha geç söylemek mantıklı geliyor.Kesin herkese söyler ben bu kadar erken süreçte öğrensinler istemiyorum şimdilik böyle iyi
Yok canım kadın doğum hastanesinin acili dışında ultrason vs bakmazlar sadece kan verirsin max 1 saat sonra sonucunu alırsın göstermek istersen acil doktoruna gösterirsin önceki değeri de söylersin. yoksa da sen kontrol edersin artışıO zaman pazar acile gideriz inşallah hayırlısı olur.Orda muayene ediyorlar mı kdoğumcu olur mu ki ? Ben alttan muayenede kasılıyorum
Bence de annemle babama diyeyim diye kararlaştırdımAnnen bilsin yeter o zaman
Sağlıkla, hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın insallah canım
Benim de bugün annemin çok güzel yaptığı bir yemekten canım çekti ama şimdi bağda o yüzden söylemedim daha. pazar günü gelecek o gün hem hamile olduğumu söyleyeceğim hem de o yemekten yaptıracağım onaTüm kanalların whatsap hatları var ya oralara yazasım varzor turuyorum daha erken doğumda yazarım .
Ben kalp atışını duyarsam anneme derim ,çok güzel yemek yapıyo aşeririmanne bunu yap anne şunu yap .
Yani arkadaşlarına söyleyip, ailene söylememeni pek anlayamadım. Ben olsam önce anneme ve kayınvalideme söylerdim kalp atışını duyduktan sonra.Hanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Arkadaşın için çok üzüldüm ya Allah rahmet etsin annesine bi fatiha göndereyim.Yani arkadaşlarına söyleyip, ailene söylememeni pek anlayamadım. Ben olsam önce anneme ve kayınvalideme söylerdim kalp atışını duyduktan sonra.
Bir tanıdığımda 3 ay herkesten saklsdı, annesinden bile. Annesi çok üzüldü ve artık söylemeseyein doğurunca söylerdin dedi ve malesef bebeği göremeden annesi vefat etti. Çok üzücü. Bence saklama sende.
Bağ derken ,üzüm bağları mıBenim de bugün annemin çok güzel yaptığı bir yemekten canım çekti ama şimdi bağda o yüzden söylemedim daha. pazar günü gelecek o gün hem hamile olduğumu söyleyeceğim hem de o yemekten yaptıracağım ona
Bağ bizde köy diye kullanılıyor köye yakın bir yerde evleri var orda üzümleri de var birsürü meyve sebze deBağ derken ,üzüm bağları mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?