Gebe olduğumuzu ne zaman söylemeliyiz?

Kalp atışından sonra anneme ablamlara söyledik . Eşimin annesi ve babası ile konuşmadığımız için söylemedik onlar bütün akrabalarla birlikte 21. Haftada öğrendi ınstagram aracılığı ile
Söylememe amacım nazar falan değil gerek görmedim , benımde 8 haftalık bir kaybım var .. Allah tekrarın yaşatmasın

Sizinki daha garip olmuş instagramdan öğrenmek
Ben söylerim kendim ama bekleyeceğim eş tarafı için. Çünkü insanlara açıklama yapmak yoruyor beni. Kayınvalidem kötü niyetli değil ama ilk düşükte sanki bende problem var gibi davrandı o da bilmediğinden. O yüzden zaman biraz geçsin ona da söylerim

Ilk testimde gorunce kkden sonra direk can dostuma ordan annemlere soyledik esim annemlere soylemeyelim erken dedi ama ben soyleyelim hem beni yormazlar birseylere cagirmazlar hem de kvdem hic olmayacak sorunlu gibi bakiyordu bize Allah korusun insallah kotu bisey olmadan atlatirim en azindan oldugunu anlasin istedim kvdemi tembihledik gorumcelerime ve eltime daha soylemedi sanirim ha birde iki yakin arkasasima soyledim biri cok sevindi kendini koru derken digeri sen nasil dostuna soylersin de bana en son soylersin diye trip atti

Yaa benim kv de olmayacak gözüyle bakıyordu biz düşünmedik bir yıl ailede herkes ilk geceden hamile kalınca ben problemli olmuştum senin kvnin ağzı sıkıdır inşaallah benimki duramaz söyler diye demedik daha

Normalde hic agzi siki degil ama anlamiyorum soyledimi soylemedimi ama eltim hamileyken dememisti bana asla

Normalde hic agzi siki degil ama anlamiyorum soyledimi soylemedimi ama eltim hamileyken dememisti bana asla
Kv benle dedikodu yapmaz ben sevmiyorum diye diğerleriyle ilişkisi daha sıkı fıkı olduğu için onlarla konuşurken ağzından kaçırır. Önceki düşüğümde de söyleme demiştik ama taaa kimler duymuştu. Sen de benim gibi diğerlerine göre mesafeliysen sana haber gelmez ama senden başkasına gidebilir

Evet onlar uzakta ben yanindayim ama mesafeler engel degil dedikodusuna bilmiyorum soyledimi ama onlar da arayip tebrik felan etmeyince icimde suphe olusmadi belkide tembihledi bilmiyorum aman bebegim iyi olsun da umrumda degiller pek

Ben ikizlere hamileydim. Hamile olduğumu daha ben keseyi gormeden bir akraba anladi sordu daha yeni kesin birsey yok diyerek cevao verdim. Bak yemin ederim 2 saat geçmedi kv.dem dediki koydekiler beni arayip tebrik ettiler bu akraba eve gidene kadar herkese yaymiş neyse sonra ikiz olduğunu gizledik. Artik 15ci haftada birine soylendi ve bir gun içinde yine koy kasaba dahil heryere ulaşildi. Bir hafta somra da açilma oldu. 17ci haftanin tamaminda kaybettim ikizlerimi. Ben hamile kalirsam ailem diwinda kimseye soylemiycem. Gerekirse 9 ay soylemiycem. O kadar kotu duwunceli akrabalari varki anlatamam. O yuzden ailenize soyleyin ama başkalarina soylememeyi tembihleyin en az 3 ay

Evet onlar uzakta ben yanindayim ama mesafeler engel degil dedikodusuna bilmiyorum soyledimi ama onlar da arayip tebrik felan etmeyince icimde suphe olusmadi belkide tembihledi bilmiyorum aman bebegim iyi olsun da umrumda degiller pek
Aynen sağlıklı olsun da gerisini düşünecek değiliz şu sürecin içinde bence de boşverelim

Çok üzüldüm Çok geçmiş olsun doğru diyosun gerçekten pek de lazım değil kötü düşüncelerin etkisinde kalıyoruz ister istemez. En güzeli geç duyurmak

Kuzum konu disi ama senin de cok agrin oluyormu veya bulantilarin ayni haftadayiz sanirim
Olsun canım. Bulantı oluyor sabahları özellikle hiç tadım yok. Maalesef zorlanıyorum o konuda. Henüz çıkarmadım ama böyle de keyif kaçırmaya yetiyor Ağrı derken kasık ağrısını mı kastettin canım

Evet canim kasik agrisi
Of bulantim olunca sukrediyorum belirti var diye ama Iki gundur mahvetti beni

Aynen canım olmaması da kötü oluyor benim dün yoktu mesela acayip korkmuştum. Kasık ağrısı ara ara oluyor. İlk haftalarda daha sık yaşıyordum galiba
Ayy sukur yalniz degilmisim bugun cok olunca korktum benimde ara ara oluyor ama bulanti bir olunca mahvediyor Evet olmayinca da neden yok diye korkuyor insan acayip karisik

Ayy sukur yalniz degilmisim bugun cok olunca korktum benimde ara ara oluyor ama bulanti bir olunca mahvediyor Evet olmayinca da neden yok diye korkuyor insan acayip karisik
Korkma canım normal hep. Kırmızı akıntı gelmediği sürece her şeye normal gözüyle bak. Ben zorla bir şeyler yiyince bir süre geçiyor. Sen de yiyemiyorsan zorla çubuk vs ye yerken yine bulanıyor ama sonrasında rahatlıyorsun Ben çözümü o şekilde buldum

Kanamam da oldu i yuzden korkuyorum biraz insallah bisey olmaz tesekkur ederim Canim deniycem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…