- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Sizinki daha garip olmuş instagramdan öğrenmekKalp atışından sonra anneme ablamlara söyledik . Eşimin annesi ve babası ile konuşmadığımız için söylemedik onlar bütün akrabalarla birlikte 21. Haftada öğrendi ınstagram aracılığı ile
Söylememe amacım nazar falan değil gerek görmedim , benımde 8 haftalık bir kaybım var .. Allah tekrarın yaşatmasın
Allah razı olsun çok sağ olunHaklısınız inşAllah sağlıkla doğar bebeğiniz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman söyleyin
Yaa benim kv de olmayacak gözüyle bakıyordu biz düşünmedik bir yıl ailede herkes ilk geceden hamile kalınca ben problemli olmuştumIlk testimde gorunce kkden sonra direk can dostuma ordan annemlere soyledik esim annemlere soylemeyelim erken dedi ama ben soyleyelim hem beni yormazlar birseylere cagirmazlar hem de kvdem hic olmayacak sorunlu gibi bakiyordu bize Allah korusun insallah kotu bisey olmadan atlatirim en azindan oldugunu anlasin istedim kvdemi tembihledik gorumcelerime ve eltime daha soylemedi sanirim ha birde iki yakin arkasasima soyledim biri cok sevindi kendini koru derken digeri sen nasil dostuna soylersin de bana en son soylersin diye trip atti
Duruyorsun ya ben de heyecanla söylemek istiyodum ama şimdi böylesi daha da iyi oluyor sanki. Kafa rahat sorgu sual yokBen söylemeden hayatta duramam
Normalde hic agzi siki degil ama anlamiyorum soyledimi soylemedimi ama eltim hamileyken dememisti bana aslaYaa benim kv de olmayacak gözüyle bakıyordu biz düşünmedik bir yıl ailede herkes ilk geceden hamile kalınca ben problemli olmuştumsenin kvnin ağzı sıkıdır inşaallah benimki duramaz söyler diye demedik daha
Kv benle dedikodu yapmaz ben sevmiyorum diye diğerleriyle ilişkisi daha sıkı fıkı olduğu için onlarla konuşurken ağzından kaçırır. Önceki düşüğümde de söyleme demiştik ama taaa kimler duymuştu. Sen de benim gibi diğerlerine göre mesafeliysen sana haber gelmez ama senden başkasına gidebilirNormalde hic agzi siki degil ama anlamiyorum soyledimi soylemedimi ama eltim hamileyken dememisti bana asla
Evet onlar uzakta ben yanindayim ama mesafeler engel degil dedikodusuna bilmiyorum soyledimi ama onlar da arayip tebrik felan etmeyince icimde suphe olusmadi belkide tembihledi bilmiyorum aman bebegim iyi olsun da umrumda degiller pekKv benle dedikodu yapmaz ben sevmiyorum diye diğerleriyle ilişkisi daha sıkı fıkı olduğu için onlarla konuşurken ağzından kaçırır. Önceki düşüğümde de söyleme demiştik ama taaa kimler duymuştu. Sen de benim gibi diğerlerine göre mesafeliysen sana haber gelmez ama senden başkasına gidebilir
Ben ikizlere hamileydim. Hamile olduğumu daha ben keseyi gormeden bir akraba anladi sordu daha yeni kesin birsey yok diyerek cevao verdim. Bak yemin ederim 2 saat geçmedi kv.dem dediki koydekiler beni arayip tebrik ettiler bu akraba eve gidene kadar herkese yaymiş neyse sonra ikiz olduğunu gizledik. Artik 15ci haftada birine soylendi ve bir gun içinde yine koy kasaba dahil heryere ulaşildi. Bir hafta somra da açilma oldu. 17ci haftanin tamaminda kaybettim ikizlerimi. Ben hamile kalirsam ailem diwinda kimseye soylemiycem. Gerekirse 9 ay soylemiycem. O kadar kotu duwunceli akrabalari varki anlatamam. O yuzden ailenize soyleyin ama başkalarina soylememeyi tembihleyin en az 3 ayHanımlar merhabalar ben henüz 7. Haftama yeni girdim hamileliğimde. Daha önce de bir düşük yaptım bu arada. Şimdilik eşim, arkadaşlarım ve kız kardeşlerim dışında kimseye söylemedim. ( herkese de demişim aslında)
Konu şu; Aileler bilmiyor. Ben annemle de kayınvalidemle de paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ama arkadaşlarım 3.aya kadar söyleme ne olur ne olmaz diyor. Beklemeli miyim gerçekten karar veremedim. Sizler ne zaman nasıl söylediniz
Aynen sağlıklı olsun da gerisini düşünecek değiliz şu sürecin içinde bence de boşverelimEvet onlar uzakta ben yanindayim ama mesafeler engel degil dedikodusuna bilmiyorum soyledimi ama onlar da arayip tebrik felan etmeyince icimde suphe olusmadi belkide tembihledi bilmiyorum aman bebegim iyi olsun da umrumda degiller pek
Çok üzüldüm Çok geçmiş olsunBen ikizlere hamileydim. Hamile olduğumu daha ben keseyi gormeden bir akraba anladi sordu daha yeni kesin birsey yok diyerek cevao verdim. Bak yemin ederim 2 saat geçmedi kv.dem dediki koydekiler beni arayip tebrik ettiler bu akraba eve gidene kadar herkese yaymiş neyse sonra ikiz olduğunu gizledik. Artik 15ci haftada birine soylendi ve bir gun içinde yine koy kasaba dahil heryere ulaşildi. Bir hafta somra da açilma oldu. 17ci haftanin tamaminda kaybettim ikizlerimi. Ben hamile kalirsam ailem diwinda kimseye soylemiycem. Gerekirse 9 ay soylemiycem. O kadar kotu duwunceli akrabalari varki anlatamam. O yuzden ailenize soyleyin ama başkalarina soylememeyi tembihleyin en az 3 ay
Kuzum konu disi ama senin de cok agrin oluyormu veya bulantilarin ayni haftadayiz sanirimAynen sağlıklı olsun da gerisini düşünecek değiliz şu sürecin içinde bence de boşverelim
Olsun canım. Bulantı oluyor sabahları özellikle hiç tadım yok. Maalesef zorlanıyorum o konuda. Henüz çıkarmadım ama böyle de keyif kaçırmaya yetiyorKuzum konu disi ama senin de cok agrin oluyormu veya bulantilarin ayni haftadayiz sanirim
Evet canim kasik agrisiOlsun canım. Bulantı oluyor sabahları özellikle hiç tadım yok. Maalesef zorlanıyorum o konuda. Henüz çıkarmadım ama böyle de keyif kaçırmaya yetiyorAğrı derken kasık ağrısını mı kastettin canım
Aynen canım olmaması da kötü oluyor benim dün yoktu mesela acayip korkmuştum.Evet canim kasik agrisi
Of bulantim olunca sukrediyorum belirti var diye ama Iki gundur mahvetti beni
Ayy sukur yalniz degilmisim bugun cok olunca korktum benimde ara ara oluyor ama bulanti bir olunca mahvediyor Evet olmayinca da neden yok diye korkuyor insan acayip karisikAynen canım olmaması da kötü oluyor benim dün yoktu mesela acayip korkmuştum.Kasık ağrısı ara ara oluyor. İlk haftalarda daha sık yaşıyordum galiba
Korkma canım normal hep. Kırmızı akıntı gelmediği sürece her şeye normal gözüyle bak. Ben zorla bir şeyler yiyince bir süre geçiyor. Sen de yiyemiyorsan zorla çubuk vs ye yerken yine bulanıyor ama sonrasında rahatlıyorsunAyy sukur yalniz degilmisim bugun cok olunca korktum benimde ara ara oluyor ama bulanti bir olunca mahvediyor Evet olmayinca da neden yok diye korkuyor insan acayip karisik
Kanamam da oldu i yuzden korkuyorum biraz insallah bisey olmaz tesekkur ederim Canim deniycem insallahKorkma canım normal hep. Kırmızı akıntı gelmediği sürece her şeye normal gözüyle bak. Ben zorla bir şeyler yiyince bir süre geçiyor. Sen de yiyemiyorsan zorla çubuk vs ye yerken yine bulanıyor ama sonrasında rahatlıyorsunBen çözümü o şekilde buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?