- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Senin kadar bekleyeni de görmedim iyi dayanmışsın motivasyonunun kaynağı nedirBen 4 aylığım ve daha 3 gün önce soledimeşimin ailesine daha hiiic solemedim
Wala ben de bilmiorum kaynagimiSenin kadar bekleyeni de görmedim iyi dayanmışsın motivasyonunun kaynağı nedir
Bundan sonra deme artık zaten karnından anlarlar sürpriz dersinWala ben de bilmiorum kaynagimiazıcık büyüsün derken baya büyüdü
Aaa çok güzel olmuş seninki tam sürprizBen 6 yıl sonra tam transfer olmak için gideceğim ay hamile kaldım değerim de çok yüksek değil çünkü çok erken farkettim ama dayanamadım ve söyledim Rabbimin bana mucizesi o ve herkezin bilmeye hakkı vardı hepsi benimle üzüldü bekledi dualar etti verende alanda Allah inşaallah sıkı sıkı tutunur banasizin ki de size inşaallah ama mutluluklar sevinçler paylaştıkça çoğalır elbette kese ve kalp atışını duyunca dahada içimiz rahatlicak inşaallah
Hımm ,üzüm çok severim Allahtan çıktıBağ bizde köy diye kullanılıyor köye yakın bir yerde evleri var orda üzümleri de var birsürü meyve sebze de
İnşallah canım orda şefaat edecek bana . Aynen canım iyi göz var kötü göz var sen daha iyi bilirsin. Ben tecrübelerimi söylemek istedim aile öncelikli elbetteDüşen bebeğine üzüldüm canım. Cennette kavuşacaksınız inşaallah.Cidden insanları anlamak güçleşiyor bu dönemde. Bize o lafları söyleyenler kendileri de o yoldan geçti hamile kaldılar doğurdular. Empati yapabilirler aslında. Ben kendi annem ve babama söyleyeyim diyorum onlar kimseye demez. Kayınvalide tarafına da ne zaman hazır olursam o zaman derim napiym herkes hemen duymak zorunda değil zaten
Sağ olasın canım. Aileme söyleyeceğim sonrasına bakacağımİnşallah canım orda şefaat edecek bana . Aynen canım iyi göz var kötü göz var sen daha iyi bilirsin. Ben tecrübelerimi söylemek istedim aile öncelikli elbette
Çıktı mı ben görmedim hemen aşereyim o zamanHımm ,üzüm çok severim Allahtan çıktı
Çıktı mı ben görmedim hemen aşereyim o zaman
Bence 4 bile değil bekletin kaynananız ne kadar geç öğrenirse öğrensin siz bile demeyin başkalarından duysun sinirlendim sabah sabah ne terbiyesiz kadınmışAynı haftadayız öncesinde 2 düşüğüm var kaynanamla beraber otururken kaynanam herkese söylerdi tüm türkiye duyardı gözümüm içine baka baka ' çocuk varda düşecek' derdi. Kendi kızını benden bile 4 ay boyunca sakladı . Kendi evime çıktım bende şimdi sadece kendi aileme söyledim kaynanama da 4 ay sonra söylicem eşimde öyle istiyor
Ben ne çektim bir bilseniz bana kalsa sizin dediğiniz gibi yaparım ama eşimin annesi işte söylemeden duramazBence 4 bile değil bekletin kaynananız ne kadar geç öğrenirse öğrensin siz bile demeyin başkalarından duysun sinirlendim sabah sabah ne terbiyesiz kadınmış
Ben ne çektim bir bilseniz bana kalsa sizin dediğiniz gibi yaparım ama eşimin annesi işte söylemedenBence 4 bile değil bekletin kaynananız ne kadar geç öğrenirse öğrensin siz bile demeyin başkalarından duysun sinirlendim sabah sabah ne terbiyesiz kadınmış
kalbi kötü ve karaay o nasıl laf . hakikaten bazı insanların kalbi çok kötü.
Ben Allah korusun düşük yaparsam yalnız kalmak isterim genel olarak mizacım böyle çok üzüldüğümde etrafta görünmem. O yüzden de kayınvalidemler bilsin istemiyorum açıklama yapmak gerçekten yoruyor sonrasında hastalıklı muamelesi de cabasıBenim de öncesinde bir dusuk yaşadığım için bu hamileliğimde sadece eger dusuk yaparsam bana kimler destek olabilirse onlara soyledim. Çünkü sonrasında herkese tek tek açıklama yapmak cok zor olacaktı aileme yakın oturuyorum kayinvalidemler uzak mesela annemlere soyledim kayinvalideme söylemek için 3. Ayi bekledik uzulmesinler diye mesela. Siz de eger paylasmak istiyorsanız paylaşın bence çünkü insanin bu tur seyleri paylasmaya ihtiyacı oluyor.
Amin amin aminBen cokkk erken öğrendim ilk ogrendgmde beta 18 falandı düşünün...
Doktora gidene kadar ilişkiye bile giremedm ne tavırlar ne tripler yedim yine de vazgecmedmbir kaç gün durup dururken küstüm falan amA sonu güzel oldu
Tam emin olmadan söylemek istememistm ve güzel bir sürpriz ile söylemek istiodum öyle de oldu ..
Rabbim bebislerimize sağlık versin hayırlısı.ile kucağımiza alalım inşallah
Yok zaten ben birileri öğrenirse düşer kafasında değilim o ne saçma iş. Ben Allah korusun düşükle sonuçlanırsa herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Öncekinde öyle olmuştu çünkü. Düşük olunca anormal bir kadınmışsın gibi yaklaşanlar da var etrafta o bakışları da üstümde istemediğimden söylemek istemiyorumvallahi 10 haftalık hamileyim doktor kontrolüne gidince sadece annelerimize söyledik ama boş boğaz akrabamızın biri sanırım laf arasında falan annemden duydu yakın oturuyorlar çünkü bütün sülaleye söylemiş, marifet gibi arayıp bana söylüyor birde şunlara şunlara söyledim diye bende baya sinirlendim iyi halt ettin sana ne ouyorda benim özel hayatımı herkese söylüyorsun üstüne vazfemi demiştim ama iş işten geçmişti artık şimdi konu komşu eş dost akraba arkadaş herkes biliyor, sizde kötüyü çağırmayın birileri öğrenince düşecek diye birşey yok.
Haklısınız inşAllah sağlıkla doğar bebeğiniz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman söyleyinYok zaten ben birileri öğrenirse düşer kafasında değilim o ne saçma iş. Ben Allah korusun düşükle sonuçlanırsa herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Öncekinde öyle olmuştu çünkü. Düşük olunca anormal bir kadınmışsın gibi yaklaşanlar da var etrafta o bakışları da üstümde istemediğimden söylemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?