Gebe olduğumuzu ne zaman söylemeliyiz?

Ben 6 yıl sonra tam transfer olmak için gideceğim ay hamile kaldım değerim de çok yüksek değil çünkü çok erken farkettim ama dayanamadım ve söyledim Rabbimin bana mucizesi o ve herkezin bilmeye hakkı vardı hepsi benimle üzüldü bekledi dualar etti verende alanda Allah inşaallah sıkı sıkı tutunur bana sizin ki de size inşaallah ama mutluluklar sevinçler paylaştıkça çoğalır elbette kese ve kalp atışını duyunca dahada içimiz rahatlicak inşaallah

Aaa çok güzel olmuş seninki tam sürpriz ben de bilmek hakları diye düşünüyorum ama en kötü ihtimali düşünerek eğer önceki gibi olursa onlar da üzülsünler istemiyorum sanki böyle daha rahat geçireceğim bu süreci
Allah’ım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil aslında

Evet evet tam bir mucize oldu şükürler olsun siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın tabiamiiinnn sıkı sıkı tutunsunlar inşaallah

İnşallah canım orda şefaat edecek bana . Aynen canım iyi göz var kötü göz var sen daha iyi bilirsin. Ben tecrübelerimi söylemek istedim aile öncelikli elbette

Bence 4 bile değil bekletin kaynananız ne kadar geç öğrenirse öğrensin siz bile demeyin başkalarından duysun sinirlendim sabah sabah ne terbiyesiz kadınmış

Bence 4 bile değil bekletin kaynananız ne kadar geç öğrenirse öğrensin siz bile demeyin başkalarından duysun sinirlendim sabah sabah ne terbiyesiz kadınmış
Ben ne çektim bir bilseniz bana kalsa sizin dediğiniz gibi yaparım ama eşimin annesi işte söylemeden duramaz

Benim de öncesinde bir dusuk yaşadığım için bu hamileliğimde sadece eger dusuk yaparsam bana kimler destek olabilirse onlara soyledim. Çünkü sonrasında herkese tek tek açıklama yapmak cok zor olacaktı aileme yakın oturuyorum kayinvalidemler uzak mesela annemlere soyledim kayinvalideme söylemek için 3. Ayi bekledik uzulmesinler diye mesela. Siz de eger paylasmak istiyorsanız paylaşın bence çünkü insanin bu tur seyleri paylasmaya ihtiyacı oluyor.

Ben Allah korusun düşük yaparsam yalnız kalmak isterim genel olarak mizacım böyle çok üzüldüğümde etrafta görünmem. O yüzden de kayınvalidemler bilsin istemiyorum açıklama yapmak gerçekten yoruyor sonrasında hastalıklı muamelesi de cabası

Amin amin amin

vallahi 10 haftalık hamileyim doktor kontrolüne gidince sadece annelerimize söyledik ama boş boğaz akrabamızın biri sanırım laf arasında falan annemden duydu yakın oturuyorlar çünkü bütün sülaleye söylemiş, marifet gibi arayıp bana söylüyor birde şunlara şunlara söyledim diye bende baya sinirlendim iyi halt ettin sana ne ouyorda benim özel hayatımı herkese söylüyorsun üstüne vazfemi demiştim ama iş işten geçmişti artık şimdi konu komşu eş dost akraba arkadaş herkes biliyor, sizde kötüyü çağırmayın birileri öğrenince düşecek diye birşey yok.

Yok zaten ben birileri öğrenirse düşer kafasında değilim o ne saçma iş. Ben Allah korusun düşükle sonuçlanırsa herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Öncekinde öyle olmuştu çünkü. Düşük olunca anormal bir kadınmışsın gibi yaklaşanlar da var etrafta o bakışları da üstümde istemediğimden söylemek istemiyorum

Haklısınız inşAllah sağlıkla doğar bebeğiniz kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz o zaman söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…