Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Gönlü güzel ballı lokmam benim dualarına en içten dileklerimle amin amin ecmain diyorum her satırını okurken gözlerim dolu dolu oldu Rabbim siz hamişlerede inşaallah kolay bi dönem geçirip ve zamanında bi avazda kucağınıza alın miniklerinizi çok seviliyorsun

Her bir kelimesine binlerce kez amin allah dualarınızı kabul etsin, evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yüreğinize sağlık

Canm agzna saglık ne guzel seyler yazmssn ins olur dualarn kabul olur canm bende katlrm aranza ins :)

Allah razı olsun cnm inşallah sende sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini.Rabbim acı gününü göstermesin inşallah

Allah razı olsun canım Allah kabul etsin. Aminnn. Rabbim sağlık la doğurup büyütmeyi nasip etsin sana da

Her bir kelimesine binlerce kez amin allah dualarınızı kabul etsin, evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yüreğinize sağlık
AMiN INŞALLAH canlarim cümlemizden ALLAH razi olsun yureginize saglik hayirli cumalar

AMiN INŞALLAH balimmmm sendende ALLAH razi olsun canim kuzummm sende cok seviliyorsun yüreğine sağlık dualarimdasin❤

kirmizigitar allah razı olsun canım allah dualarını kabul eylesin inşallah ,

rabbim bu dunyada evlat isteyen din dil ırk mezhep ayırt etmeksizin evlat isteyen bütün kadın kullarına hayırlı saglık evlatlar nasip etsin inşallah içlerinde bana da ,

benım bir kızım var 9 yaşında 2,5 senedır istiyoruz olmuyor daualrınıza benıde eklersenız sevinirim

hakkınızı helal edin

Arkadaşlar merhaba,
İsteyen herkese Allah ım nasip etsin. evlat acısı ve yokluğunu yaşatmasın.
14 de hamile olduğumu öğrendim ve 16 sinde düşük yaptım. doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi.
Eşimde bende meleğimiz olsun istiyoruz. Bana da dua edin lütfen.

Hepiniz için dua ettim inşallah kısa zamanda kavuşursunuz hayallerinize

Guzel yurekli hamislerimiz, sag saglim kavusursunuz minislerinize İnsAllah. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Dua eden dillerinize saglik. Allah tazi olsun hepinizden.

Allah senden razı olsun canım Allahım kabul etsin güzel kalpli arkadaşım sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah kolay doğum nasip olur inşallah
Dua eden bütün arkadaşlardan Allah binlerce kez razı olsun Rabbim temiz kalplerinden ne geçerse nasip etsin inşallah amin
Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah hamile kalırsam inşallah yazarım

Allahim senin iyi niyetin hurmetine sana hayirli saglikli sekilde ben mutlu olan isyankar olmayan Allaha layik kul habibine layik ummet ana babasina layik hayirli evlat versin canim insallah sende o saf temiz kalbinle banada dua edersen yurekden cok mutlu olurum ...

AMiN yüreği güzel arkdasim cümlemizden INŞALLAH ❤Dualarimdasin❤

Ne kadar içten bir dua Rabbim sesimizi duysun inşallah Allah razı olsun duygulandım...

Niyetiniz hayırlı olsun. Mübarek Cuma saati eller açılsın dualar kabul olsun, karıncanın gece çıkardığı sesi duyan Rabbim kullarının sesini duymayacak mı sanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…