Gebeler toplasip bebek isteyenlere Dua gonderelim mi?

Allahımm!!!
Bir zamanlar bende senden ve burdaki kullarından dua bekleyen biriydim çok şükür bana nasip ettin.
Bu mübarek cuma gününde aklıma ilk gelen ama hiç çıkmayan Nekadarcilekbirhayat arkadaşıma bu forum altında gözü yaşlı senden merhamet bekleyerek dua eden senden bebek isteyen güzel kullarına ne olur Ya Rabbim cuma gününde yardım et. Onların ellerini boş çevirme dualarını dualarımızı kabul et. Gözlerindeki yaşları kocaman gülümsemeler bırakacak güzel haberler almayı nasip et. Biliyorum bu bir sınav bu sınavdan alnımız ak çıkmayı bize nasip et. Acımızı tez zamanda dindir bize güzel yavrular nasip et Allahım NOLUR YA RABBİM NOLUR DUALARIMIZI KABUL ETTT!!!

Beni ağlattın şuan çenem titriyor hüngür hüngür ağlamayım diye tutuyorum kendimi .......

Kıyamam sakın ağlama bende ağlarım zırlak oldum zaten senin için çok dua edicem dua isticem herkesten sen merak etme Rabbim kısa zamanda seni demutlu edecek
allah sizden razı olsun bitanem.. bu konuları kimseyle konuşamıyorum her gün soru yağmuruna tutuyolar çocuk istiyoruz dedim telefonlarım susmaz oldu sonra bu ay istemiyoruz yaz sonuna kadar dedim de biraz rahatladım.. ama konuştuğum zaman rahatladığım ender insanlarısınız canlarım iyi ki varsınız iy iki C CilekRecelim hiram2015

Sende iyiki varsın kuzum sizde benim için en kıymetliler oldunuz keşke diyorum hep keşke yakın olsamda daha çok destek olabilsem elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum yine de

Bu dualari ederken oğlum benimleydi seni cok seviyorum oğlum keske gitmeseydiin❤❤❤❤

Bu dualari ederken oğlum benimleydi seni cok seviyorum oğlum keske gitmeseydiin❤❤❤❤
Canim senin durumun beni derinden yaraladi inan acini tahmin edemiyorum rabbim sabir versin. Ama eminim sen allah inanci kuvvetli tevekkul eden birisin allah sevdigi kulunu sinar kimseye tasiyamayacagi yuk vermezmis ya, buna da sabir biliyorsun gecenin en karanlik saati gunes dogmadan hemen oncedir...

Sagol canimmm ALLAH razi olsun bitanem cok zor ALLAHIM beterinden korusun INŞALLAH 3.cu evladimda kucagima sagliklica alalim iNŞALLAH bin şükür kuzum RABBIM tez vakitte isyenlerle birlikte nasip etsin sagliklica iNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…