gebelğin erken döneminde beslenme

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar 6+4 haftalık hamileyim. Normalde çok sağlıklı beslenen biriyimdir, ama 1 haftadır canım hiç o tarz şeyler istemiyor. Midemde bir bulantı var ve oyuzden farklı şeyler yemek istiyorum. Et salata yine seviyorum ama mesela süt yoğurttan midem bulanıyor :( tatlı şeyler, kuruyemiş yemek istemiyorum. Pizza , makarna, ızgara balık,et salata yiyebiliyorum, sulu yemek de çok içim almıyor. İstemeden 1 kg vermişim şimdi sağlıklı yiycem diye zorlarsam daha verebilirim bebek gelişemez diye korkuyorum. Sizler nasıl besleniyorsunuz ?? Bulantım umarım artmaz ve bu şekilde atlatırım

öncelikle hayırlısı ile bir avazda sağlıklı doğumlar diliyorum
ben bekarım çoluk çocuk yok
ama geçen yıl hamile kalan arkadaşım 2,5 aylık hamileyken 8 kilo vermişti bulantıdan
şuan kızı 9 aylık gayet hareketli sağlıklı görülüyor

kilo verdiğiniz için korkmayın

öncelikle hayırlısı ile bir avazda sağlıklı doğumlar diliyorum
ben bekarım çoluk çocuk yok
ama geçen yıl hamile kalan arkadaşım 2,5 aylık hamileyken 8 kilo vermişti bulantıdan
şuan kızı 9 aylık gayet hareketli sağlıklı görülüyor

kilo verdiğiniz için korkmayın
çok teşekkürler , 10 kilo alarak tamamlamak istiyorum inş ama o bulantı olayını yaşamak istemorum :)) annem de aynen arkadaşlarınız gibiymiş

-
-
-
-
kilo yorumu yapmak istemediğim için sildim
her bünyeye göre farklıdır çok kilo almak sağlıklı olacağı anlamına gelmez sağlıklı beslenin önemli olan o

Back
X