- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
bence oyle dusunme benimde hormonlarda biraz sıkıntı var ona ragmen bıraktım akısına 1 sene denerim olmazsa doktora gider baktırırım Allah buyuk belkide zamanı var ozamanı gelince olucak uzulmeyin bu devirde cok fazla tedaviler var insanlar yinede bebek sahibi oluyorlar ama kafaya takmazsanız belkide kendiliginden olucak her ay daha cok yukleniyorsunuz kendinize ister istemez ve vucutta istediginizi vermiyor..esinizin sizin saglıgınız yerinde olsun yeterki elbet birgun kavusacaksınız
koz daha adetine4 gun varmis ya ayni ben boyle uzuluyodm keske uulmeye devam etseydimde kimyasal olmayip gercek olsaydi.yapma boyle bi bekle bakalm bi gecsin adetin simdi benim 10 gun gecse anca yaparim testi aldim agzimin payini.adet iki gun gecti kanda cikmadi 6.gunu idrarda cikti ve biliyomsn öğrenmemle dusmesi arasinda 4 gun var.uzulme en hayirlisi icin dia et gec olsun saglikli olsun
koz daha adetine4 gun varmis ya ayni ben boyle uzuluyodm keske uulmeye devam etseydimde kimyasal olmayip gercek olsaydi.yapma boyle bi bekle bakalm bi gecsin adetin simdi benim 10 gun gecse anca yaparim testi aldim agzimin payini.adet iki gun gecti kanda cikmadi 6.gunu idrarda cikti ve biliyomsn öğrenmemle dusmesi arasinda 4 gun var.uzulme en hayirlisi icin dia et gec olsun saglikli olsun
profilindeki yasin dogru dimi 22 yasindasin ben 29 yasindaym 2 kimyasalm bi kalp durmam var.daha yasin genc bu ay olmazsa bi dahaki ay kac yıllık evlisin bilmiyrm ama 1 yil dolmadan tabi eger tedaviye ihtiycan varsa yapmiyolar bile.sabredeceksin canim 20 yil bu hasretle yanim tutusan varbende olmaz canım gebeliğin ge si bile olmaz inancımı yitirdim bu sefer önceki gibi değil bu sefer daha kötü oldum ağladım resmen hep üzülecem ilk defa bu kadar sarstı beni kendime laf anlatamıyorum benimde bi bebeğim olacak demek hayal kadar uzak bana anne olmakta imkansız eşimde çık git pasta malz al pasta yap akşama diyo ama canım bişey istemiyo dedim oda üzüldü halime adam ne dicegini bilemiyor yazık canım kocam a bi evlat veremicem gibi
16 aydr denyrzCanım tabi kendiniz bilirsiniz ama bence seni böyle yıpratmaya hakkı yok..sen kaç zamandır deniyosun ? Ve hiç hamile kaldınmı ?
Canım hamile kalamıyorsan bence eşinde sorun olma ihtimali büyük.. kayınvalidenle falan konuş yada baldızın varsa eşine anlatsınlar böyle olmayacağını16 aydr denyrz
1 kere testim pozitifti kan testi supheliydi ama adet olmussun dedi doktr o zmnda bisey yoktu gelde anlat bzmkine
profilindeki yasin dogru dimi 22 yasindasin ben 29 yasindaym 2 kimyasalm bi kalp durmam var.daha yasin genc bu ay olmazsa bi dahaki ay kac yıllık evlisin bilmiyrm ama 1 yil dolmadan tabi eger tedaviye ihtiycan varsa yapmiyolar bile.sabredeceksin canim 20 yil bu hasretle yanim tutusan var
cok zor anliyorm seni ama sabir.esin dogru söylüyor bak al orgu or yemek yap.kiz benim her yerim ip suan sardim orguye söküp söküp oruyorm:))))
4 ay daha bekle sonra tedavi icin testleri yaptr.bisey cikmaz umarim canim.uulme hakkimizda hayirlsiiKeşke yapabilsem 8 aydır evliyim ama hiç ümidim yok çevremdekiler arkadaşlarım hep hamile oldu ben hala bekliomçok üzülüyorum kardeşimde yeni evli bu ay çalışmalara başlamışlar oda diyo abla önce seninki olur inşallah diyo ki onunki benden önce olursa sevinirim kendime üzülürüm kocamda çok üzülür
4 ay daha bekle sonra tedavi icin testleri yaptr.bisey cikmaz umarim canim.uulme hakkimizda hayirlsii
Çağırma öyle şeyler. Bal tarçın çörek otu kürü yap. Bi de bi dua vardı dur bulursam yollucam. Cuma günü sela vaktınde okunuyordu. Tesbih çekiyorsun. Ben 3. Cuma hamile kalmıştım. Bulayım onu sana. Gerisi tevekkül artık.8 aydır hiç hamile kalamadım ondan korkuyom olmıcak gibi geliyo bana(
demekki vakti var canim halamin bes sene olmamış hic biseyleri yokken 4 kez gebe kaldi biru ikizEşimede bana da test yapıldı hormonlarıma baktı Dr eşimin benimde sonucum temiz güzel çıktıama niye olmadı anlamıyom
Bulunca hepimizle paylas bariÇağırma öyle şeyler. Bal tarçın çörek otu kürü yap. Bi de bi dua vardı dur bulursam yollucam. Cuma günü sela vaktınde okunuyordu. Tesbih çekiyorsun. Ben 3. Cuma hamile kalmıştım. Bulayım onu sana. Gerisi tevekkül artık.
Yolladım özelden ruling girl eBulunca hepimizle paylas bari
Testi
Testin fotosunu atabilir misin canım bakalım :)
Testi
Testin fotosunu atabilir misin canım bakalım :)
K.v. bunu hic kabullnmiyor akisina biraktim artik canm kelimeler sonucsuz kaliyr o acimi yansitim ona baklm ne olcakCanım hamile kalamıyorsan bence eşinde sorun olma ihtimali büyük.. kayınvalidenle falan konuş yada baldızın varsa eşine anlatsınlar böyle olmayacağını
İnşALLAH en kısa sürede herşey düzelir canım..meleğine kavuşursunK.v. bunu hic kabullnmiyor akisina biraktim artik canm kelimeler sonucsuz kaliyr o acimi yansitim ona baklm ne olcak
Insallah cnm suan kv bir otryrm bu ay k.p. gidyo kaynanamda gderse azcik sitresten uzak kalcaz basbasa blki o zmn ikna edeblrm bklmİnşALLAH en kısa sürede herşey düzelir canım..meleğine kavuşursun
Aynen canım,güzelce sakin dille anlat..seni seviyosa anlıyacaktır eninde sonunda..benim gibi bağırarak bişeyleri anlatmaya kalkışma ama hiç olmuyo öyleInsallah cnm suan kv bir otryrm bu ay k.p. gidyo kaynanamda gderse azcik sitresten uzak kalcaz basbasa blki o zmn ikna edeblrm bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?