Gebeliğini battan önce gebelik testi öğrenenler

Doğru diyorsun ama elimde olmadan üzülüyorum çünkü bu ara herşey tersine gidiyo bide şansızım galiba hiç şanslıyım diyemiyorum hiç bişey DİLEDİĞİM gibi olmuyo neden ki psikolojim bozuldu artık

koz daha adetine4 gun varmis ya ayni ben boyle uzuluyodm keske uulmeye devam etseydimde kimyasal olmayip gercek olsaydi.yapma boyle bi bekle bakalm bi gecsin adetin simdi benim 10 gun gecse anca yaparim testi aldim agzimin payini.adet iki gun gecti kanda cikmadi 6.gunu idrarda cikti ve biliyomsn öğrenmemle dusmesi arasinda 4 gun var.uzulme en hayirlisi icin dia et gec olsun saglikli olsun

bende olmaz canım gebeliğin ge si bile olmaz inancımı yitirdim bu sefer önceki gibi değil bu sefer daha kötü oldum ağladım resmen hep üzülecem ilk defa bu kadar sarstı beni kendime laf anlatamıyorum benimde bi bebeğim olacak demek hayal kadar uzak bana anne olmakta imkansız eşimde çık git pasta malz al pasta yap akşama diyo ama canım bişey istemiyo dedim oda üzüldü halime adam ne dicegini bilemiyor yazık canım kocam a bi evlat veremicem gibi

profilindeki yasin dogru dimi 22 yasindasin ben 29 yasindaym 2 kimyasalm bi kalp durmam var.daha yasin genc bu ay olmazsa bi dahaki ay kac yıllık evlisin bilmiyrm ama 1 yil dolmadan tabi eger tedaviye ihtiycan varsa yapmiyolar bile.sabredeceksin canim 20 yil bu hasretle yanim tutusan var
cok zor anliyorm seni ama sabir.esin dogru söylüyor bak al orgu or yemek yap.kiz benim her yerim ip suan sardim orguye söküp söküp oruyorm:))))

Canım tabi kendiniz bilirsiniz ama bence seni böyle yıpratmaya hakkı yok..sen kaç zamandır deniyosun ? Ve hiç hamile kaldınmı ?
16 aydr denyrz
1 kere testim pozitifti kan testi supheliydi ama adet olmussun dedi doktr o zmnda bisey yoktu gelde anlat bzmkine

16 aydr denyrz
1 kere testim pozitifti kan testi supheliydi ama adet olmussun dedi doktr o zmnda bisey yoktu gelde anlat bzmkine
Canım hamile kalamıyorsan bence eşinde sorun olma ihtimali büyük.. kayınvalidenle falan konuş yada baldızın varsa eşine anlatsınlar böyle olmayacağını

Keşke yapabilsem 8 aydır evliyim ama hiç ümidim yok çevremdekiler arkadaşlarım hep hamile oldu ben hala bekliom çok üzülüyorum kardeşimde yeni evli bu ay çalışmalara başlamışlar oda diyo abla önce seninki olur inşallah diyo ki onunki benden önce olursa sevinirim kendime üzülürüm kocamda çok üzülür

4 ay daha bekle sonra tedavi icin testleri yaptr.bisey cikmaz umarim canim.uulme hakkimizda hayirlsii

8 aydır hiç hamile kalamadım ondan korkuyom olmıcak gibi geliyo bana (
Çağırma öyle şeyler. Bal tarçın çörek otu kürü yap. Bi de bi dua vardı dur bulursam yollucam. Cuma günü sela vaktınde okunuyordu. Tesbih çekiyorsun. Ben 3. Cuma hamile kalmıştım. Bulayım onu sana. Gerisi tevekkül artık.

Bulunca hepimizle paylas bari

Canım hamile kalamıyorsan bence eşinde sorun olma ihtimali büyük.. kayınvalidenle falan konuş yada baldızın varsa eşine anlatsınlar böyle olmayacağını
K.v. bunu hic kabullnmiyor akisina biraktim artik canm kelimeler sonucsuz kaliyr o acimi yansitim ona baklm ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…