- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Uzulme nerden blysn ya cnm ümitsizlige kaplma ALLAH büyüktr cnm:)Geçmeyecek canım eli kulağındadır adetim sancılar başladı dünden bugün daha yoğun sancılar gelecek(( ümit felan kalmadı artık
Bk bnm bu ayda yok eminim 16 ay olcak ve 10 ay daha gecse esim o doktora gtmdn olmcak ama bn nasip diyip susuyrm onu ikna edemyrm doktrlar onu istyr bn klomen vs hic birsey kullnmadim doktr gerek bile duymyr rahim bebege hazir dyr ama esim hastaneye gtmyr erteliyr erteliyr erteliyr koyvermiyrm kndimi gelirse gelir gelmesse ben aglasamda isyanda etsem gelmck bktm gercktn piskolojik olarak cokuyrm silkelendim ve kndime geldmGeçmeyecek canım eli kulağındadır adetim sancılar başladı dünden bugün daha yoğun sancılar gelecek(( ümit felan kalmadı artık
Canım adet olursanda üzülme,denemeye devam..daha çok gençsin eminim ve 8 aydır deniyosun daha.. 1-2 sene sonra başaranlar var4 gün olsada inanmıyorum bebeğim olduguna adet sancılarım başladı gelecek adetim ve olsaydı zaten testte çıkardı demek yok işte yokk
Canım lütfen eşinle ciddi ciddi konuş,eğer sen doktora göründüysen bi sorun yoksa demekki onda bi sorun var..benim ablamda 1.5 yıl uğraştı çocuk için..sonunda eşide tedavi oldu ve 5ci ayda beniş geldiBk bnm bu ayda yok eminim 16 ay olcak ve 10 ay daha gecse esim o doktora gtmdn olmcak ama bn nasip diyip susuyrm onu ikna edemyrm doktrlar onu istyr bn klomen vs hic birsey kullnmadim doktr gerek bile duymyr rahim bebege hazir dyr ama esim hastaneye gtmyr erteliyr erteliyr erteliyr koyvermiyrm kndimi gelirse gelir gelmesse ben aglasamda isyanda etsem gelmck bktm gercktn piskolojik olarak cokuyrm silkelendim ve kndime geldm
Konusuyrum aylardir konusuyorum hatta bu ay küs bile kaldim hayatta kusluk sevmm dusun yumurtlama gunumdu inan umrumda olmadi ama bana gecen aylarda soz vermisti simdi de sonra gideriz diye yine erteledi o kadar arada kaldim ki konusmam fayda etmeyince susmayi tercih ettim ve dedimki ben daha 22 yasundayim hic gec degil benim icin ama sen 30 yasina girdin senin icin gec olcak dedim ve sustum Allah buyuk kuzum bn ne desemde bos kiCanım lütfen eşinle ciddi ciddi konuş,eğer sen doktora göründüysen bi sorun yoksa demekki onda bi sorun var..benim ablamda 1.5 yıl uğraştı çocuk için..sonunda eşide tedavi oldu ve 5ci ayda beniş geldi
Canım tabi kendiniz bilirsiniz ama bence seni böyle yıpratmaya hakkı yok..sen kaç zamandır deniyosun ? Ve hiç hamile kaldınmı ?Konusuyrum aylardir konusuyorum hatta bu ay küs bile kaldim hayatta kusluk sevmm dusun yumurtlama gunumdu inan umrumda olmadi ama bana gecen aylarda soz vermisti simdi de sonra gideriz diye yine erteledi o kadar arada kaldim ki konusmam fayda etmeyince susmayi tercih ettim ve dedimki ben daha 22 yasundayim hic gec degil benim icin ama sen 30 yasina girdin senin icin gec olcak dedim ve sustum Allah buyuk kuzum bn ne desemde bos ki
canim umitlendirmek istemem ama onceki hamileligmde hep adet olcam gibi agrilar vardi sokuldum sokulcem gibi.bunun haricinde bi baska belirtiler varsa yarin bi test yap.kirmizilari gormeden umudunu yotirme.bak ben kimyasal gecirdm gecen ay ama hala umudim var.Canım tabi kendiniz bilirsiniz ama bence seni böyle yıpratmaya hakkı yok..sen kaç zamandır deniyosun ? Ve hiç hamile kaldınmı ?
Belki var idrara gecmedi canm bazen internette bazi kadinlarinki 8. Gun kanda cikiyr bazilarin 12. Gun bnm dktrm hep 12. Gun kan testi yaptr derdi ee hesap yap 12. Gun olsa idrara gecmesi falan bunlar zaman alir ayni taruhte yumurtlayan bi kadinin hcg si 80 se diger kadinin ki 100 kusur oluyo bu kisiden kisiye degsyr oyle dsun ve bkle sadece
canim umitlendirmek istemem ama onceki hamileligmde hep adet olcam gibi agrilar vardi sokuldum sokulcem gibi.bunun haricinde bi baska belirtiler varsa yarin bi test yap.kirmizilari gormeden umudunu yotirme.bak ben kimyasal gecirdm gecen ay ama hala umudim var.
Canım bak ben kızıma hamileyken Aynı senin gibi yerimde duramıyorum teste verdiğim paranın haddi hesabı yoktur normal testmis erken gebelik testiymis neler almadım ki ama hep negatif negatif. Tek suphelendigim şeyde göğüs çevrem hafif koyulaşmış gibi hissediyordum. Adeti beklemeden Sürekli test yaptım durdum. Toyum ozmnlar Kaç güne belli olur ne zmn yapmam gerekir bilmiyordumsonra dedim kendini kandırıyorsun yok işte. Sonra tanıdıklarım beni rüyasında görmeye başladı acaba hamilemisin diye soruyolardi kurt düşüyordu içime bi Akşam uzaniyrm baya başım dönüyor kuzenler geldi kız kardeşim falan hamilesin kesin diye kutlama pastası iyice bi doldum tam adet günümdü 11Ocak sat. 11Şubat bat ti. Ikindi vaktiydi Aman son olsun dedim test yaptım direk çok belli şekilde çift çizgi. Kızımda eşime 14Şubat hediye oldu
Hep hayırlısı diye dua et ben bundan önce 3kere olmadı hep hayırlısı dedim bkleidm baya belirtilerde vardı ama kısmet adet geçirirdi 10gün sonra aşırı baş dönmesi mide bulantisiyla adet im başlıyordu. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Canım bak kendin diyorsun daha 4gün var o 4güne Eğer varsa içerde nasıl savaşlar oluyor ve 4güne kdr hızlı büyüyor biliyor musun . Ilişki üzerinden 15gün gecmesii lazım Buda adet tarihi demek zaten . Ben Şuan 16şubatta adet olucam 14şubatta denicem negatif çıkarsa 16sında bidaha denicem. Yoksa da sorun yok gene olur zamanı geldiğinde sknti yapma santim yaptıkça hem seni olumsuz etkiler hemde adet gününü geciktirir sabretbu ay çok dua ettim ve ben hissettim var dedm eşim hissediyorum ben var dedi çok umutlandım 4 gün var sabah test yaptım negatif bari silikte olsa çıksaydı yok işte olsa çıkardı ben nerde anne olmak nerde
hmm anladim canim ben sandim negatif cikti.benimde adet gecince cikmamosti testte 6.gunu falan cikti kanda bile cikmamisti.olsun bidaha ki aye kısmetseCanım daha 4 gün var test yaptım sabah zaten negatif çıktı malesef yokk adet sancım arttı kesin sökülecek erkendenmalesef ümidim yok o kadar dualarım kabul olmamış
Canı bu ay da gelmek istememiş demek ki. Kafana takmazsan gelir. Çok düşününce gerçekten olmuyor. Hayırlısı bi tanem.Negatif canım
hmm anladim canim ben sandim negatif cikti.benimde adet gecince cikmamosti testte 6.gunu falan cikti kanda bile cikmamisti.olsun bidaha ki aye kısmetse
Canı bu ay da gelmek istememiş demek ki. Kafana takmazsan gelir. Çok düşününce gerçekten olmuyor. Hayırlısı bi tanem.
bence oyle dusunme benimde hormonlarda biraz sıkıntı var ona ragmen bıraktım akısına 1 sene denerim olmazsa doktora gider baktırırım Allah buyuk belkide zamanı var ozamanı gelince olucak uzulmeyin bu devirde cok fazla tedaviler var insanlar yinede bebek sahibi oluyorlar ama kafaya takmazsanız belkide kendiliginden olucak her ay daha cok yukleniyorsunuz kendinize ister istemez ve vucutta istediginizi vermiyor..esinizin sizin saglıgınız yerinde olsun yeterki elbet birgun kavusacaksınız8 aydır hiç hamile kalamadım ondan korkuyom olmıcak gibi geliyo bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?