Gebeliğini yeni öğrenen acemi/tecrübeli anneler.. sohbet edelim mi?

bluebottle

I am what I am
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
6.067
2.654
248
merhaba arkdaşlar, hamileliğini yeni öğrenmiş aklında bin soruyla endişeyle bekleyen çıtır anneler, onlara tebessüm eden ve "daha neleer neleer göreceksiniz"diyen tecrübeli anneler : ))) buyrun gelin sohbet edelim..

başlık süper, çok güzel oldu sayfamiz

hayırlı olsun : ) ben de böylece ilk defa başlık açtım : ))
çok iyi oldu :)

ben troid ilacı ve demir hapı kullanıyorum. bu testleri de yaptıracağım sanırım doktora söylerim.

burada yeni bir hastahane açılmış ılk defa gideceğim umarım memnun kalırım :)

sende sabredebilecekmisin 2 hafta ?

demir hapını hamilelikten önce mi kullanıyordun? tiroid varsa mutlaka tahlil ve ona göre takip gerek..
nerede yaşıyorsun? ben s.arabistandayım.
sabrederim inşallah : ) kanama vs bişey olmazsa bekleyeyim diyorum. doktorlardan pek memnun değilim ama napalım...mecburen burada devam edeceğim çalışıyorum çünkü.
bir de ilk doğumum sezeryan, ikincide sezeryan sonrası normal doğum denemek istiyorum bunu doktora danışacağım..

valla hamile olduğumu bilmiyordum normal tahlillerde öğrendim bir hayır vardır bunda da.
diğer hamileliğim de çok ağrım vardı bunda çok şükür pek yok. hatta hamile olduğumu bilmiyordum acile gitmiştim acısından.

orada ki doktorlar iyi değil mi ki?

normal doğum dahamı iyi inan bende bilmiyorum ama herkes normal daha iyi diyor ?

bende açıkcası Rabbim tamamına erdirirse normal isterim.

artık her doğumun kolayı çıkmış maşallah

üçüncü bebeğin demek. tebrikler üç olması güzel ama çalıştığım için üçüncüyü düşünmüyorum. ikisine de kayınvalidem bakıyor küçükte baya zorlandı. gerçi üçüncü olursa bakıcı tutarım ama şimdilik düşünmüyorum

kahveler süper. ben de tecrübeli bir anne olarak geldim. dokuz yaşında ve onbir aylık iki oğlum var. ikisi de sezeryan oldu

benim de normal doğum hep hayalimdi ama kısmet olmadı, oğlumun besleyen damarının biri eksikti ve 41.haftaya kadar doğmayınca bikaç doktora danıştım sezeryana tamam dedim mecburen.. ama çokşükür bir sıkıntısını yaşamadık..

tabi ki normal doğum daha iyi diğerinde ameliyat oluyorsun hem de ikinci büyük karın ameliyatıymış.

canım çekti ya : )) türk kahvesi çok severim : )

yapıp içsene :) imkanım olsa bir fincan uzatsam ya da karşılıklı içsek :)

kahveler süper. ben de tecrübeli bir anne olarak geldim. dokuz yaşında ve onbir aylık iki oğlum var. ikisi de sezeryan oldu
7

hoşgeldinnnnnn güzel anne, o paşaları öp yerime.
birazdan hepimiz kahve yapıp içelim.

belki kızım olur oğluna görücü geliriz :)

yo benim de ikinci, ikinci de ssvd istiyorum demek istedim : ) sanki ikinci de sezeryan gibi olmuş : ))

sürpriz olmuştur ne güzel : )
doktorlar türkiye kadar iyi değil, ama bakalım kadın doğum nasıl.. doğum yapan çok var etrafımda, memnun kalmışlar, türkiyede sezeryan yanlısı çok doktor var, burada öyle değil, normal doğumu mutlaka deniyorlar.. avrupada da öyle aslında.. türkiyeden bir doktora da danışarak yürüteceğim hamileliği inşallah..

dublemutluluk kv yakın mı? iyiymiş ben hep 2 aileden de uzak yaşadım malesef kimseden destek alamadım.. ama bakıcım var şuanda yatılı, zaten 2.ye de öyle cesaret edebildim

benim de suni sancı verdiler ama sancı başlamadı açılma da durdu o yüzden sezeryana aldılar. ikinci de mecbur sezeryan oldu

dublemutluluk kv yakın mı? iyiymiş ben hep 2 aileden de uzak yaşadım malesef kimseden destek alamadım.. ama bakıcım var şuanda yatılı, zaten 2.ye de öyle cesaret edebildim
biz aynı binada oturuyoruz. oturdukları binaya önce kiracı olarak taşındık sonra da almak kısmet oldu. çocuklar için de bizim için de çok iyi oldu. anlaşıyoruz da çok şükür anne kız gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…