- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
- Konu Sahibi bluebottle
-
bulantın çoksa doktorun ilaç verir. merak etme üç ay bebek senin depolarından beslenecek, senin yediklerinin senin için faydalı yemesen de bebeğin besinsiz kalmayacak. tuzlu şeyler yemeye çalış. ben de birkaç ay sadece beyaz peynir, zeytin yemiştim. geçmiş olsunBirileri bana da yardimci olsun lutfen ben de 7 haftalik hamileyim mide bulantisindan yemek yiyemiyorum. Ve korkuyorum Allah korusun birsey olur, ne yapmam gerek ve ilk hamileligim
benimde bir oğlum var eşimden oda bana çok yardım ediyor. pek düşkünüz birbirimize kardeşi olacağını duyduğundan beri gelip karnımla konuşuyor . bende vermem oğlumu hiçbir kıza şimdiden dolduruyorum onu
nasip etsin Allah normal doğuma kalkıp işini gücünü kuvvetle yapmak gibisi varmı? he kendi rızası dışında olanlara sözüm yok onlar mecbur ama keyfen bence yanlış.
ne iyi maşallah iyi bakıcıya denk gelmişsiniz, neler duyuyor okuyoruz Allah korusun.
Birileri bana da yardimci olsun lutfen ben de 7 haftalik hamileyim mide bulantisindan yemek yiyemiyorum. Ve korkuyorum Allah korusun birsey olur, ne yapmam gerek ve ilk hamileligim
solunum sıkıntısı vardı. doğması gereken günde de hastaneden çıktı. o gün bizim için bayram gibiydi. hastanede bir o doktora bir ömür doktora koşturmuştum. o güne kadar eşim ve benden başka kimse görmemişti, fotoğrafı da yoktu hemen fotoğrafını çekip göndermiştik.
ameliyat çok zor. büyük oğlum da üç ve sekiz aylıkken olmuştu.
ben de meryem, yusuf,enbiya, ibrahim ve insan surelerini dinliyordum. bebeğe etki ettiğine ben de inanıyorum.aynen, anında programlar yapılıyor kafada dimi
ben de kısmetse bolca kuran ve mealini okumak istiyorum, bebeğe çok tesir ediyor.. oğlumda yasini 40 kere suya meyvelere vs okutmuştum pcden, kendim o kadar hızlı okuyamam diye.. kendim okuduğumda da bir ayet gelince hareketleniyordu, bir baktım doğum ve insanın anne karnında oluşumuyla ilgili bir ayet.. çok duygulanmıştım.. bir de yusuf suresini dinliyordum, güzel yüzlü güzel huylu olsun diye : )
se
n benden fenaymışsın. ben en azından gelini kendim seçeceğim diyorum. oğlun kaç yaşında, ben kalp atışını duyunca söylemiştim. ama benim zıpır anlamıştım ben demişti. bulantılarımdan ve konuştuklarımdan anlamış. cin gibidir oğluşum
aynen, anında programlar yapılıyor kafada dimi
ben de kısmetse bolca kuran ve mealini okumak istiyorum, bebeğe çok tesir ediyor.. oğlumda yasini 40 kere suya meyvelere vs okutmuştum pcden, kendim o kadar hızlı okuyamam diye.. kendim okuduğumda da bir ayet gelince hareketleniyordu, bir baktım doğum ve insanın anne karnında oluşumuyla ilgili bir ayet.. çok duygulanmıştım.. bir de yusuf suresini dinliyordum, güzel yüzlü güzel huylu olsun diye : )
benimki de kasık fıtığı ve yumurtalıklarında su vardı onun için oldu. ameliyat basit ama narkoz aldığı için çok korkmuştumçok çok geçmiş olsun.. neler yaşamışsın ya.. oğlun neden ameliyat oldu kıyamam ya el kadarken : (( benim oğlan da geçen sene fıtık ameliyatı oldu ama basitti çokşükür
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın Amin.solunum sıkıntısı vardı. doğması gereken günde de hastaneden çıktı. o gün bizim için bayram gibiydi. hastanede bir o doktora bir ömür doktora koşturmuştum. o güne kadar eşim ve benden başka kimse görmemişti, fotoğrafı da yoktu hemen fotoğrafını çekip göndermiştik.
ameliyat çok zor. büyük oğlum da üç ve sekiz aylıkken olmuştu.
bulantın çoksa doktorun ilaç verir. merak etme üç ay bebek senin depolarından beslenecek, senin yediklerinin senin için faydalı yemesen de bebeğin besinsiz kalmayacak. tuzlu şeyler yemeye çalış. ben de birkaç ay sadece beyaz peynir, zeytin yemiştim. geçmiş olsun
bulantın çoksa doktorun ilaç verir. merak etme üç ay bebek senin depolarından beslenecek, senin yediklerinin senin için faydalı yemesen de bebeğin besinsiz kalmayacak. tuzlu şeyler yemeye çalış. ben de birkaç ay sadece beyaz peynir, zeytin yemiştim. geçmiş olsun
Kur'anı suya okuyunca suyun kristal yapısı bile değişiyor, muhteşem bir etkisi var.. mutlaka faydalanmak lazım..ben de meryem, yusuf,enbiya, ibrahim ve insan surelerini dinliyordum. bebeğe etki ettiğine ben de inanıyorum.
canım doktorun sana ne dedi sormadın mı?Birileri bana da yardimci olsun lutfen ben de 7 haftalik hamileyim mide bulantisindan yemek yiyemiyorum. Ve korkuyorum Allah korusun birsey olur, ne yapmam gerek ve ilk hamileligim
benimki de kasık fıtığı ve yumurtalıklarında su vardı onun için oldu. ameliyat basit ama narkoz aldığı için çok korkmuştum
ben de çaresi olan bir rahatsızlık olduğu için şükretmiştim. oğlun kaç yaşındatekrar geçmiş olsun..çokşükür önemli değilmiş.. ameliyat olmadan önceki gece nasıl korkmuştum sonra da dedimki ne hastalıklarla boğuşan anneler var, Allahım hepsine şifa versin..
3,5 yaşında tam bir afacan : ) çok hareketli ya..ben de çaresi olan bir rahatsızlık olduğu için şükretmiştim. oğlun kaç yaşında
.canım doktorun sana ne dedi sormadın mı?
Allah korusun kötü şeyler düşünme
.
Normal dedi ama insan korkuyor tabi
erkek çocukları öyle büyük oğlum düz duvara tırmanıyor. parka gittiğinde oyuncakların tepesinde, ağaçların en ince dalında hep. maymun gibi dolanıp, sarkar. ufalık da şimdiden çok yaramaz maşallah güçlü de. taşdevri çizgi filmindeki bambama benzetiyorum :) :)3,5 yaşında tam bir afacan : ) çok hareketli ya..
erkek çocukları öyle büyük oğlum düz duvara tırmanıyor. parka gittiğinde oyuncakların tepesinde, ağaçların en ince dalında hep. maymun gibi dolanıp, sarkar. ufalık da şimdiden çok yaramaz maşallah güçlü de. taşdevri çizgi filmindeki bambama benzetiyorum :) :)
korkma, bebeğinin kalp atışı başladığı için bulantın var. zamanla azalacaktır. yiyebildiğin yiyecekleri yemeye çalış, kendini de zorlama. ben faydalı diye yumurtayı yemiştim biraz zorla, hamileliğin ilerleyen zamanlarında hiç yumurta yiyemedim..
Normal dedi ama insan korkuyor tabi
benim ki herkesten kıskanıyor. sadece beni değil babaannesini ve abisini de kıskanıyor.ahha aynen yaa biz de bambam diyoruz bizimki de babasıyla beni kıskanıyor.konuşmamızı bile istemiyor, koltukta gelip aramıza giriyor, yatarken de öyle, uyanır uyanmaz hoop bizim aramızda : ) bi de üstümüze zıplaması var ki bundan artık çok korkuyorum: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?