- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi bluebottle
-
sürpriz olmuştur ne güzel : )
doktorlar türkiye kadar iyi değil, ama bakalım kadın doğum nasıl.. doğum yapan çok var etrafımda, memnun kalmışlar, türkiyede sezeryan yanlısı çok doktor var, burada öyle değil, normal doğumu mutlaka deniyorlar.. avrupada da öyle aslında.. türkiyeden bir doktora da danışarak yürüteceğim hamileliği inşallah..
canım çalışıyorum işteyim :)) bugün işler rahat da bakabiliyorum biraz pcye : )
benim de suni sancı verdiler ama sancı başlamadı açılma da durdu o yüzden sezeryana aldılar. ikinci de mecbur sezeryan oldu
benim de suni sancı verdiler ama sancı başlamadı açılma da durdu o yüzden sezeryana aldılar. ikinci de mecbur sezeryan oldu
biz aynı binada oturuyoruz. oturdukları binaya önce kiracı olarak taşındık sonra da almak kısmet oldu. çocuklar için de bizim için de çok iyi oldu. anlaşıyoruz da çok şükür anne kız gibi olduk
şimdilik kolay. büyük oğlum bana baya yardmcı oluyor. ev işlerinde de baya anlıyor. evet gelinler yandı zaten gelinleri sınava tabi tutacağım. o paşaları kolay mı yetiştirdimbak bu iyi fikir evet türkiye de ufak bir zorlukta sezeryan diyorlar o yüzden sağlık bakanlığı bas bas bağırıyor yapmayın son çareniz olsun diye.
sen iş dolayısı ilemi oradasın?
akşamı bekleyeceksin o zaman ama mutlaka az da olsa iç kalmasın için de.
olsun iki paşa anası olmak kolaymı? vay gelinlerin haline
bak bu iyi fikir evet türkiye de ufak bir zorlukta sezeryan diyorlar o yüzden sağlık bakanlığı bas bas bağırıyor yapmayın son çareniz olsun diye.
sen iş dolayısı ilemi oradasın?
akşamı bekleyeceksin o zaman ama mutlaka az da olsa iç kalmasın için de.
olsun iki paşa anası olmak kolaymı? vay gelinlerin haline
şimdilik kolay. büyük oğlum bana baya yardmcı oluyor. ev işlerinde de baya anlıyor. evet gelinler yandı zaten gelinleri sınava tabi tutacağım. o paşaları kolay mı yetiştirdim
benim öyle oldu 30 ocak beklenen doğum tarihiyken 31 aralıktan itibaren hafif sancım başladı. 3 ocakta baya yüksek çıktı. ebeler sancın var mı dedi. "bilmiyorum belim ağrıyor zannetmiştim" dedim. sonra tecrübelendim, sancı belden vuruyormuş. inşallah istediğin gibi olur normal yaparsıntürkiyede doktorlar denemiyor ssvd, korkuyorlar, risk var ama aslında korkulduğu kadar değilmiş. bolca hareketli bir 2.hamilelik geçirirsen açılma olursa vs yapıyorlar burada.. kısmet tabi, önemli olan istemek.. açılma olmayan çok insan oluyor son dönemlerde..benim 41. haftaya kadar karnımda kasılma bile olmadı.. valla ikincide sancım olsa anlamam o derece bilmiyorum sancı nedir:)
benim öyle oldu 30 ocak beklenen doğum tarihiyken 31 aralıktan itibaren hafif sancım başladı. 3 ocakta baya yüksek çıktı. ebeler sancın var mı dedi. "bilmiyorum belim ağrıyor zannetmiştim" dedim. sonra tecrübelendim, sancı belden vuruyormuş. inşallah istediğin gibi olur normal yaparsın
olsun idrarda çıktı inşallah kanda da yüksek çıkar. ben de ikincide öğrenir öğrenmez arkadaşlarım, halam vs. hep aramıştım. sanki ilk hamilelik gibi heyecanlıydım. ben de antalya'dayım burası yazın çok sıcak oluyor. sen hangi ülkedesin.baya da erken başlamış aslında..bu gebelikte kısmetse hareketli olacağım. tek kötü yanı haziran temmuz ağustosta burada 50 derece oluyor hava, evden çıkılmıyor, inşallah gebelikle çok zorlanmam.. yürüyüş bandında idare edeceğim bolca yürümek lazım son ay.. ay daha ortada kan tahlilim bile yok ne planlar ne planlar... kızıyorum kendime valla..
şimdilik kolay. büyük oğlum bana baya yardmcı oluyor. ev işlerinde de baya anlıyor. evet gelinler yandı zaten gelinleri sınava tabi tutacağım. o paşaları kolay mı yetiştirdim
aynen canım ya sezeryanın riski normal doğumdan daha çok.. doktorları hadi anlyıorum da sezeryan olmak isteyen kadınları anlamıyorum yani sebep yokken olmak isteyenleri.. normal doğumda 1 saat sonra kendine geliyorsun.. ama sezeryan öyle mi.. süt gelmiyor, bebekte gaz oluyor, anne iyileşemiyor bir sürü sorun.. ben çokşükür yaşamadım ama çoğu anne yaşıyor sorun..
evet canım iş nedeniyle buradayız.. 1,5 sene sonra başka bir ülkeye kısmetse.. bakıcımızdan memnunuz o yüzden uzattık görevi yoksa bu ağustos başka bi yere gidecektik
annelik böyle birşey sanırımbenim de sezeryanlarım sorun olmadı ilkinde süt hemen geldi. ikincide de geldi ama oğlum on gün yoğun bakımda kaldığı için stresten gitti çok şükür üçüncü gün geldi. ikincide zaten hiç yatmadım, hep hastanedeydim. lohusalığım koşturmacayla geçti, ameliyatlı olduğumu unuttum bile. doktor dikiş yerin morarmış dedi, eşime söylemedim bile ziyaretlere günde bir sefer giderim der diye.
bende hamileliğimi bilmeden kondisyon eliptik bisiklet aldım ama henüz kullanmadım doktor derse yavaş yavaş yaparım.baya da erken başlamış aslında..bu gebelikte kısmetse hareketli olacağım. tek kötü yanı haziran temmuz ağustosta burada 50 derece oluyor hava, evden çıkılmıyor, inşallah gebelikle çok zorlanmam.. yürüyüş bandında idare edeceğim bolca yürümek lazım son ay.. ay daha ortada kan tahlilim bile yok ne planlar ne planlar... kızıyorum kendime valla..
benim de sezeryanlarım sorun olmadı ilkinde süt hemen geldi. ikincide de geldi ama oğlum on gün yoğun bakımda kaldığı için stresten gitti çok şükür üçüncü gün geldi. ikincide zaten hiç yatmadım, hep hastanedeydim. lohusalığım koşturmacayla geçti, ameliyatlı olduğumu unuttum bile. doktor dikiş yerin morarmış dedi, eşime söylemedim bile ziyaretlere günde bir sefer giderim der diye.
sen benden fenaymışsın. ben en azından gelini kendim seçeceğim diyorum. oğlun kaç yaşında, ben kalp atışını duyunca söylemiştim. ama benim zıpır anlamıştım ben demişti. bulantılarımdan ve konuştuklarımdan anlamış. cin gibidir oğluşumbenimde bir oğlum var eşimden oda bana çok yardım ediyor. pek düşkünüz birbirimize kardeşi olacağını duyduğundan beri gelip karnımla konuşuyor . bende vermem oğlumu hiçbir kıza şimdiden dolduruyorum onu
nasip etsin Allah normal doğuma kalkıp işini gücünü kuvvetle yapmak gibisi varmı? he kendi rızası dışında olanlara sözüm yok onlar mecbur ama keyfen bence yanlış.
ne iyi maşallah iyi bakıcıya denk gelmişsiniz, neler duyuyor okuyoruz Allah korusun.
bende hamileliğimi bilmeden kondisyon eliptik bisiklet aldım ama henüz kullanmadım doktor derse yavaş yavaş yaparım.
baksana bende ne hayaller kurdum doktora gitmeden
Allah bu sevincimizi kursağımız da bırakmasın , dileyen herkese nasip etsin Amin.
solunum sıkıntısı vardı. doğması gereken günde de hastaneden çıktı. o gün bizim için bayram gibiydi. hastanede bir o doktora bir ömür doktora koşturmuştum. o güne kadar eşim ve benden başka kimse görmemişti, fotoğrafı da yoktu hemen fotoğrafını çekip göndermiştik.çok geçmiş olsun neden yoğun bakıma alındı? Allah korusun böyle durumlardan çok korkuyorum.. benim kardeşim de 17 günlükken ameliyat olmak zorunda kaldı, anneciğim neler çekti, çok zor lohusa anne için..
olsun idrarda çıktı inşallah kanda da yüksek çıkar. ben de ikincide öğrenir öğrenmez arkadaşlarım, halam vs. hep aramıştım. sanki ilk hamilelik gibi heyecanlıydım. ben de antalya'dayım burası yazın çok sıcak oluyor. sen hangi ülkedesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?