Gebeliğini yeni öğrenen acemi/tecrübeli anneler.. sohbet edelim mi?

bayanlar ben kaçar öğle arası oldu. sonra da süt iznim var görüşürüz.

görüşürüz canım ben de işlere dönüyorum biraz.. yine konuşuruz..

kızlar yardımcı olun sabah peçeteye kahverengi lekelenme oldu ama çok açık ne anlama geliyor.
şimdi hastaneye gittim kan verdim mecbur onu bekleyeceğim doktor birşeyde söylemedi ne demek oluyor.

Annem geldi misafir falan süpriz oldu. Huhuhu neredesiniz
bugün tekrar test yaptım canım yine çıktı çift çizgi, doktordan randevu aldım 2 hafta sonraya.. hayırlısı bakalım bugün moralim bozuk biraz, eşimle tartıştık dün.. canım sıkkın.. çok yalnıızm zaten buralarda..sevinemedim bile..

kızlar yardımcı olun sabah peçeteye kahverengi lekelenme oldu ama çok açık ne anlama geliyor.
şimdi hastaneye gittim kan verdim mecbur onu bekleyeceğim doktor birşeyde söylemedi ne demek oluyor.

lekelenme normal, yerleşme kanaması oluyor genelde.. kırmızıya dönerse endişe et, yoksa korkma, doktor önemli görürse progesteron verir

Cardialgia alıntı yapamıyorum benim pc de sorun var galiba
canım dur bakalım belki yerleşme kanamasıdır. belki de düşük tehlikesi vardır. doktora bu gün mü gideceksin. ayağa kalkmadan dinlen hatta ayağının altına yastık koy. korkma belki kendini yorduğundan belki adet döneminde olduğun için olabilir. hamileyken adet günlerinde kahverengi akıntı olabiliyor büyük oğlumda iki ay olmuştu.

çok açık renkteyse yorgunluktan falandır korkma. yine de dinlen . o kısmını okumamışım

bluebottle eşinin böyle bir dönemde sana karşı daha anlayışlı olması gerekir. sen yine de sakin ol, unutma stresten uzak durman gerekiyor

lekelenme normal, yerleşme kanaması oluyor genelde.. kırmızıya dönerse endişe et, yoksa korkma, doktor önemli görürse progesteron verir

çok açık renkteyse yorgunluktan falandır korkma. yine de dinlen . o kısmını okumamışım

kızlar çok moralim bozuldu şuan annem yanımda öğleden sonra sonuç çıkacak nasıl geçecek zaman.

doktor hep kötüyü konuştu ne biçim insanmış, ben anlamıyorum.

neredeyse kavga edecektim

canım benim gözün aydın, eşinle gerginlik olabilir sakın üzülme oda anlar yaptığı hatayı.
belki ikinizin gergin olduğu ana denk geldiniz.
sakın strese sokma kendini biliyorsun iyi değil.

Cardialgia nasıl kötü konuştu, kaba ve ilgisiz miydi? içine sinmediyse değiştir kısmetse sekiz ay aynı doktora gideceksin. bazı doktorlar hiç mesleğinin hakkını vermiyor.
inşallah öğleden sonra güzel sonuç alırsın

belki düşük belki adet olacaksın diye rahat rahat konuşuyor salak şey.
sabahta yaptım en belirgin testim oldu.

insan hiçmi moral vermez bu kadarmı gaddarsınız.

ayrıca aceleden ona gittim zaten pazartesi iyi bir doktor ayarlamıştım

doktorlar kan sonucunu görünceye kadar hamilesin , kalp atışını duyuncaya kadar da kesin ve sağlıklı hamilelik demez. bunlara alış. tabi söyleme şekli önemli, kan sonucuna bakalım, bekleyelim ona göre yorum yapayım diyebilirdi. bazı doktorlar çok düşüncesiz oluyor. ilk oğlumda gittiğim doktorda öyleydi. evde yaptığın test benim için geçersiz sen şu anda adet gecikmesi olan hastasın dedi hamile değilsin. ve direk ultrasonla baktı gebelik yok dedi. kan tahlili bile yapmadı hemşire tanıdığımdı hemen beta hcg yapalım dedi, sonuç da çok düşük çıktı bu defa da dış gebelik dedi. sonra bebeğin kalp atışı yok alacağız dedi. onda da yanıldı.
inşallah öğleden sonra güzel haberler alırsın

çok teşekkür ederim canım, kalbime inecekti resmen. şuan nasıl ağlıyorum.
ben kesin birşey olacak demedim ama biraz olsun moral ver değil mi?
şuan akıntım yok ama kendime gelemiyorum

çok teşekkür ederim canım, kalbime inecekti resmen. şuan nasıl ağlıyorum.
ben kesin birşey olacak demedim ama biraz olsun moral ver değil mi?
şuan akıntım yok ama kendime gelemiyorum

canım benim bildiğin parçalı kanama oldu yine bişey olmadı oğlum sağlıkla doğdu.. sen kendine iyi bi doktor bul, densizin birine çatmışsın anlaşılan

arkadaşlar herşeyi kafaya takmayın ben hamileliğimde 19 haftadaydım sanırın doğuruyorum diye acile gittim kanamam oldu Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz oğluşum şuan 2,5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…