Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

sevsevil

tomurcuğum çiçek açtı
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
928
7
96
41
İstanbul
arkadaşlar hamile kaldığınızı öğrendikten sonra eşinizin tavırları, huyları nasıl değişti? size olan davranışları nasıl ? hamile kaldığımızda hep nazlanmak, pohpohlanmak isteriz sizce öyle oluyor mu??? :CüvCüv:

benim sanki pek hayal ettiğim gibi değil. eşim normalde çok ilgilidir aslında ama ben hamile kaldıktan sonra aramız heran gerilmeye hazır. belki de benim beklentim çok fazlaydı ama bu beklentilerde olmamı sağlayan da oydu lakin hiç öyle özel hissettirmedi bana kendimi, gayet normal davranıyor. değişti sanki tuhaflaştı. acaba karısı hamile olan erkeklerin psikolojisi nasıl oluyor? çok ama çok merak ediyorum. bu arada 8+5 hamileyim.

Bende de aynı dert var canım. Eşim normalde sevgisini belli edemeyen cinsten zaten. Hamilelikte iyice uzaklaşıyor. Bu ikinci hamileliğim ve ilkinden dahada soğuk. Yani yani yalnız değilsin canım.

benim eşimde ilgili biri bana karşı hamilelikte daha ilgili oldu ben düşük yaptığım için herhalde karnımı ellemeyemiyo rahatsız edicek diye bebeği ilişkiye bile zor giriyo korkoyu birşey olmazsında benim zorumla yapıyo doğunca nasıl olur bilmem

beni çok sevdiğinden bebeğini çok ama çok istediğinden eminim ama tabi erkek psikolojisini nasıl etkiliyor onu bilmek lazım. erkekler nasıl değişiyor herkes yazarsa en azından genel bi kanıya varırız. şimdi nasıl davrancağımı da bilmiyorum önce trip yaptım şimdi yakın davranıyorum bilmiyorumkismile normalde heycanını sevincini belli eden bir adam olmasa bu kadar şaşırmazdım. sizinkiler nasıl kızlaarr...

kızlar benim eşim normalde bana çok ilgilidir.hamilelikten sonrada arttı tabi biraz ilgisi.beni alttan alıyor ,her akşam gelmeden canım ne istiyor diye soruyor,yemek yapamıyorum hiç problem etmiyor,biraz dırdırcı oldum kabul oda hep gülerek karşılıyor.hamile kaldığımı öğrendikten sonra hiç kavga etmedik mesela.ama biz 3 senedir büyük çabalarla tedavilerle hamile kalabildim.belki çok beklenen bişey olduğu içindir.bide kızlar sadece anneler hamile olmuyor babalarda hamile kalıyor onlarında ruh hali değişiyor.fazlada bişey beklememek lazım.çünkü ters tepip daha fazla uzaklaştırabiliriz kendimizden.

Benim kocam hep belli ederdi zaten sevgisinide ilgisinide, simdide ayni devam ediyor. Saolsun hicbirseyi dert etmiyor. Bazen yorgun oluyorum yemek yapamiyorum hiç laf etmeden mutfaga girip yemek yapiyor bize. Ben fizigime çok dikkat ederdim, simdiye kadar 6 kilo aldim ve ayni kiloyu e$imde aldi :) Ben kendimi kötü hissetmeyim diye oda benimle beraber kendi göbegini büyütüyor ama dogumdan sonra onun göbek nasil gidecek bilmem kaydirigubbakcemile3

benim eşimde ilgili davranıyor,beni önceki zamanlara göre daha bi alttan alıyor..baba olcağına inanamıyordu ama artık karnım çıktıkça o moda girmeye başladı..eşlerinde alışması zaman alıyor bazen nasıl davrancaklarını bilemeyebiliyolar çok ilgili davranırken bazen sanki hamile değilmişsin gibi davranabiliyolar..

benim de hiç beklediğim gibi olmadı başlarda daha sabırlıydım ama şimdi en ufak bi ilgisizliğinde oturup saatlerce ağlamak geliyor içimden belki o kadar abartılacak bi durum yok ama ben çok uzun süredir uğraşıp da sonunda anne baba olacağımız bu günleri çok daha farklı hayal etmiştim mesela en basitinden ben özel hastane istiyorum o tutturdu zeynep kamil diye neymiş uzman hastaneymiş bi günde yüzlerce doğum oluyomuş ay çıldırmak işten bile değil duyuyorum sağdan soldan devlet hastanesinin zorluklarını bi de ilk doğum korku da var napıcağımı şaşırdım

benim eşim hamilelikten önce de ,lgili bir eşti. sağolsun bir dediğimi iki etmiyor istediğim seyleri alıyor. ama ilk hamıle kaldıgım dönemde biz de sorunlar yasadık. cocukları o kadar sevmesıne ve isteyerek bebısımızı yapmamıza ragmen kabullenemedı baba olmayı. hatta testte ikinci cizgiyi gorunce ben kalp krızı gecırecek kadar heyecanlandım, o dur bakalım test belkı yanlıstır falan demeye basladı. nerde öyle sevinc, kucaklama,... bana sakın ol deyıp mac özetlerını ızlemeye devam etti. taa ki kızımız iyice hareketlenınceye, ona tepkı vermeye baslayıncaya kadar heyecan yapmadı adam. öncelerı uzuluyodum ama baktım derdi hayal kırıklıgına ugramamak, içi içini yemiş. sımdı kızım dıyor baska bısey demıyor. zaman vermek lazım.

benim eşim zaten çok ilgili bana karşı ve sevgisini hep belli ederdi.hamilelikten sonra ilgisi daha da arttı ben de çok memnunum bu durumdan hamileliğimin sonuna yaklaştım diye üzülüyorum bu yönden.bu 2. hamileliğim ilkinde tadını çıkaramamıştım bunda iyice çıkarıyorum çünkü 3.yü düşünmüyorum.tüm erkekler aynı değildir tabi herkesin bir karekteri var sonuçta.aşırı ilgi bekleyen hanımlar da eşleri üzerlerine düşöüyor diye üzülmesinler bence.kendi hamileliğinizin tadını çıkarın

kızlar benım esımde bana karsı ılgılı cok sukur hamıle olmadan onceden de oleydı sımdı dahada arttı ben cok memnunum bu durumdan işime gelıyo tabı sımdı dahada nazlanıyorum:)))) oh ohh sefaaam olsun ama onumuzdekı hafta doguma gırıceeeem!!!

valla sevgililer gününde tartışma çıkardım, ben daha özel olacağını düşünmüştüm dedim. herşey olağan ilerliyor hiçbi sorun yok dedi. sen benim için hep çok kıymetliydin, doğurgan olmasaydın da bu böyle olacaktı, hamile kaldığında da bu böyle dedi.farklı bir psikolojiye girdim daha çok çalışıyorum falan dedi. hevesim çok kırıldı. bu mudur yani...

canım bunda üzülücek bişey yok bende 5 yıllık evliyim bir düşük ve dıs gebeliğim var suan hamileyim mayıs annesi olacağım benim eşimde ilk baslarda bebeğe alısmadı alısmakta değil onlar biizm gibi hissedemiyor biz onların hareketlerini hissediyoruz taki 20 li haftaları gecip tekmeler dısarda hissedilip ultrasonda gercekten bebek görünümünü görüdklerinde değişiyor biz mesela 14 subatta sabah sadece öpüştük hediye felan cicek yok aksamada ananeme balık yemeye gittik normal bir gün gibi yani ayrıca böyle olması daha iyi esin sana daha farklı daha sevecen diyosunya yaklassa daha cok üzülürsün bu kez cünkü önceden neden diye bir soru olusucak kafanda demekki önemli olan sensin basta onun için böyle düşün allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin tadını cıkar hamileliğin herseyi kafana takmaboshayallersmile

evet canım çok haklısın. aslında konuştuğumuzda söylediği şeyler çok güzel, senin de dediğin gibi hamile kaldığında çok farklı davransaydım işte o zaman endişe etmen gerekirdi dedi, ayrıca bana kötü davranan sensin dedi. haklı da o gayet normal davrandığı için ben triplere girmiştim. akşama kadar merak edip bir kere aramıyosun dedim, şimdi hergün arıyor gülüm mi ağlim mi bilemedim kaydirigubbakcemile3 ben balık burcuyum duygusal, o da başak burcu duyguları 2. planda gerçekçi olacak tabi bunlar...neyse artık hamileliğimin tadını çıkartıcam karar verdim, kocamında fazla üstüne gitmicem hatta hamilelikten bahsetmicem...

canım bir avazda kurtul inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına...

benim eşim normalde de ilgiliydi şimdi de ilgili ama elimde olmadan ilk üç ayda çok alıngandım ve kaprisliydim her halimi alttan alıyor her dediğimi yapıyor maşallah insan bu dönemde fazla ilgi istiyor neyseki karşılık veriyor bu ist eklerime. belki siz de benim gibi kapris yapmış olabilir misiniz acaba insan çünkü hamileyken biraz tuhaf oluyor. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçirirsiniz hepiniz Allahım ömür boyu mutlu bir yuva versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…