Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

herkese göre değişiyor sanırım.. benim ki başlar da bir tuhaftı, ben çok etkilendim daha fazla ilgi gösterir diye düşürdüm önceleri ama herşey, normal herzaman ki gibiydi tavırları. ilgisiz biri değil normalde ama hamilelikle birlikte sanki hamileliğim bişey değiştirmedi gibi davrandı şimdilerde ise daha iyi,anca alışıyor galiba göbüşte çıkınca tabii:)) ama ben daha çok çok çok ilgilensin istiyorum

ben daha 17+2 hamileyim ve ilk gebeliğim eşim çok istediği için yaptık bana kalsa ben 1 sene daha atıcaktım bebek planını ondanmıdır bilmiyorum ama zaten ilgili olan eşim şimdi daha daha ilgilenmeye başladı hamilelikten kaynaklı kol agrım var gece oturup aglıyorum onunda gözleri doluyor ben bazen kendime dikkatsız davranıyorum o hemen uyarıyor koruyor bazen durup dururken aglıyorum geliyo beni saçma sapan teselli ediyor :) hiç bişi yokken bagırdıgımda tamam hayatım deyip susup oturuyor yada ikna edici alttan alıyor... keşke hep hamile olsammmm... :CüvCüv:

6 aylık hamileyim ama eşim hala pek öyle heyecanlı davranmıyor. Mesela ben sık sık karnıma dokunmasını, bebeği hissetmeye çalışmasını beklerdim. Ben elini alıp karnıma götürüyorum, kendiliğinden yapmıyor. O baba olmaya henüz hazır değildi, yani biraz korkuyordu. Herhalde hala o korku var. Ama bana yardımcı oluyor ve ilgisi yine aynı. Arada bir hamile olduğumu unutup ihmalkar davrandığı da oluyor tabi, ama ne yapalım.

sanki benim eşimi özetlemişsin gibi hissettim:1hug:

benimkisi çok ilgili çokiyiydi ama aile konusu açılınca tartışıyoruz daha doğrusu son zamanda annem yardım için bana gelip kalıyo onunki de ne maddi ne manevi karışmıyo hem bizimkiler yardım ediyo hem de onlara kötü davranıyo benim de artık moralim bozuluyo ben hiç bişey yapmadıkları halde iyi davranıyorum hem de yaranamıyorum

Aynen canım benimkide öle karnıma ne zaman baksa elini koysa yani benim zorumla bebiş bıcak gibi kesio hareketlerini oda beklemekten sıkılıo bende dioum onu sevmedini nasıl anlıo ama.Öle diincede üzülüyo ben seviyorum diyo ama hala korkuları var nası bakcas nası yetişicem die hala bebişi olacaını unutuo bazen heralde :) bi doğsun artık sever inşallah umudum bu yönde :))

benim eşim çocukları çok sevdiğinden baba adayı olmak onu çok heyecanlandırıyor gerçi 4 yıldır bebeğimiz olsun diye uğraşiıyorduk çok şükür şimdi 6 aylık hamileyim eşim bana karşı çok ilgili o benden çok sabırsızlnıyor sürekli karnıma dokunuyor öpüyor inşiallh bebek doğduktan sonrada bu ilgi devam eder gerçi bebek olunca sevgi bölünüyomuş diye duydum ama olsun bebeklerimiz sağlıklı doğsunda

bende 14 haftalık hamıleyım ama gecen haftaya kadar asırı ılgılı ve ne desem alttan alıyodu ankı bu hafta bıraz daha alısmıs gıbı cunku dun gece hıc uyuyamadım dedım ee olcak artık alısmak lazım anne olmak kolay degıl dedı..1 hafta once bunu solesem nıye ne oldu dr.a gıdelımmı benı nıye uyandırmadın gıbı seyler soledı..artık gorcez ılerde nasıl olur acaba..

kocalarımız yeterince ilgili değil ilgiye doyamıyorum diyenler
bi< kadınlar annelik güdüsüyle doğuyoruz ama erkekler bebeği kucağına alıp koklayana kadar baba olduğunu idrak edemez biz şanslıyız içimizde kımıl kımıl ediyo ama onlar ancak ileriki aylarda tekmeleri dışardan hissediyo ama çok ilgide sıkıcıdır onu yeme bunu ye aman sütünü iç aman hapını unutma protein aldınmı karbonhidrat saydınmı sıkılıyo insan kolay olmuyo

çok fazla bi değişiklik beklemiyorum sadece hamileyim die ilgili olmasını istemem önceden nasılsa şimdide aynı pek fark yok öncedende gece uyanıp bana su getirsene aşkım derdim getirirdi korkardım benle lavaboya gelirdi canım ne isterse alırdı bu böleyse hamile kalınca nolcak derdim ama gene aynı ama bakışları değişti sadece çok farklı gözlerinin içinde farklı bi aşk var bana karnıma baktıkça gözlerinin içi gülüyo bu çok hoşuma gidiyo
naz yapıyorum tabiki hemen ben hamileyim diyorum işime gelmeyen bişe olduğunda banane bende babayım diyo kavgada falan pek alttan almaz
hormonların değiştiğine pek inanmıyo herşeye ağlayınca dalga geçiyo ya herşeye ağlıyon sende ama die

akannehirakannehirakannehir
bitek o ilgisinden nefret ediyorum resmen maşrapa kadar büyük bardakla ağlaya ağlaya süt içiriyo bütün ilaçları zorla içiriyo pekmezi falan ağlayıncada kızıyo çocuk gibi davranma die :sinifsinif:

zayıf biriydim hamile kalınca ister istemez kilo aldım meğerse eşim bunu bekliyomuş :) bi ilgi,bi aşk... gerçi hakkını yiyemem hep sevgi doluydu ama şuan bambaşka...:asigim: elini karnıma koyup 'ahh oğlum annenin ne kadar güzel olduğunu görsen sende bana hakverirdin ona aşık olmak için diyo :) şimdilik bende oğlumuzda memnunuz babasının ilgi ve sevgisinden..bi tek sütünü içtin mi meyveni yedin mi gibi sık soruları rahatsız ediyo bizi işte :) olcak o kadar da onlarda baba sonuçta..

:roflol: :roflol: :roflol:
cooook komiksiniz..

eşimle aram zaten iyiydi ama hamile kaldıktan sonra daha farklı oldu ilgisi boğmaya başladı çok heyecanlı çok üzerime titriyor çok değişti bende 3 aylık hamileyimm adımda derya yeni katıldım aranıza

:lepi: süper.. bunu hangi kadın duymak istemez ki ...

Hiç birşey değişmedi.O aşerince gece yarısı yiyecek arayan erkekler sadece filmlerde mi oluyo ne :umursamaz:

Ya vallahi bende beklediğim ilgiyi göremedim. Deli gibi çocuk isteyen kendisi olmasına rağmen eskisi kadar sevilmediğimi hissettiğim bile oluyor. Sanırım bu yeni duruma alışamıyor ve korkuyor. Ama en önemlisi ve sanırım bu durumdan muzdarip olanların ortak şikayeti hamileyim diye bir tartışma esnasında daha anlayışlı olmasını bekliyoruz ama malesef Ama tabi herkesin ilgi anlayışı farklı. Örneğin bende hiç yemek yapmıyorum genelde dışardan söyleriz,ne istersem ikiletmez hemen alır,ev işlerinde son derece yardımcı sağolsun. Ama sevgi en önemlisi...

eşim her zaman ilgiliydi ama hamile olduğumdan bu yana daha doğrusu sürekli kusmalarımdan dolayı hastanelik olduğum için çok içerlemiş sanırım bana bişey olucak diye çok korkuyo mutfağa giremediğim için herşeyimi o hazırlıyor Allah eşimden binlerce kez razı olsun her zaman destek oldu ve desteği şuan daha fazla :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…