6 aylık hamileyim ama eşim hala pek öyle heyecanlı davranmıyor. Mesela ben sık sık karnıma dokunmasını, bebeği hissetmeye çalışmasını beklerdim. Ben elini alıp karnıma götürüyorum, kendiliğinden yapmıyor. O baba olmaya henüz hazır değildi, yani biraz korkuyordu. Herhalde hala o korku var. Ama bana yardımcı oluyor ve ilgisi yine aynı. Arada bir hamile olduğumu unutup ihmalkar davrandığı da oluyor tabi, ama ne yapalım.
Aynen canım benimkide öle karnıma ne zaman baksa elini koysa yani benim zorumla bebiş bıcak gibi kesio hareketlerini oda beklemekten sıkılıo bende dioum onu sevmedini nasıl anlıo ama.Öle diincede üzülüyo ben seviyorum diyo ama hala korkuları var nası bakcas nası yetişicem die hala bebişi olacaını unutuo bazen heralde :) bi doğsun artık sever inşallah umudum bu yönde :))6 aylık hamileyim ama eşim hala pek öyle heyecanlı davranmıyor. Mesela ben sık sık karnıma dokunmasını, bebeği hissetmeye çalışmasını beklerdim. Ben elini alıp karnıma götürüyorum, kendiliğinden yapmıyor. O baba olmaya henüz hazır değildi, yani biraz korkuyordu. Herhalde hala o korku var. Ama bana yardımcı oluyor ve ilgisi yine aynı. Arada bir hamile olduğumu unutup ihmalkar davrandığı da oluyor tabi, ama ne yapalım.
kocalarımız yeterince ilgili değil ilgiye doyamıyorum diyenler
bi< kadınlar annelik güdüsüyle doğuyoruz ama erkekler bebeği kucağına alıp koklayana kadar baba olduğunu idrak edemez biz şanslıyız içimizde kımıl kımıl ediyo ama onlar ancak ileriki aylarda tekmeleri dışardan hissediyo ama çok ilgide sıkıcıdır onu yeme bunu ye aman sütünü iç aman hapını unutma protein aldınmı karbonhidrat saydınmı sıkılıyo insan kolay olmuyo
akannehirakannehirakannehir
bitek o ilgisinden nefret ediyorum resmen maşrapa kadar büyük bardakla ağlaya ağlaya süt içiriyo bütün ilaçları zorla içiriyo pekmezi falan ağlayıncada kızıyo çocuk gibi davranma die :sinifsinif:
zayıf biriydim hamile kalınca ister istemez kilo aldım meğerse eşim bunu bekliyomuş :) bi ilgi,bi aşk... gerçi hakkını yiyemem hep sevgi doluydu ama şuan bambaşka...:asigim: elini karnıma koyup 'ahh oğlum annenin ne kadar güzel olduğunu görsen sende bana hakverirdin ona aşık olmak için diyo :) şimdilik bende oğlumuzda memnunuz babasının ilgi ve sevgisinden..bi tek sütünü içtin mi meyveni yedin mi gibi sık soruları rahatsız ediyo bizi işte :) olcak o kadar da onlarda baba sonuçta..
:lepi: süper.. bunu hangi kadın duymak istemez ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?