Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

esimi 8 senedir taniyorum 2.5 senelik evliyiz ilk tanisdigim gun neyse ayni valla:)) ne ileri ne geri:))hamilelikte de ayni yani :) opuyorumnanaktan

herkesin eşi farklı belli eder sevgiisini bazı kadınlar şanslı bazılarıda rutin erkeklerle uğraşıor aman eşimiz süper çok ilgili bla bla bla...şimdiki eşlerin hepsi ilgili eski zamanki erkekler kalmadı zaten sadece biraz azı biraz çoğu var o kadar benim eşimde mesela çocuk olacak diye değil normalde çok ilgili ama kavgalarımız arttı hamile kaldığımdan beri daha çok tartışır olduk ve hamileyim diye hiç alttan almıyo buda beni üzüo ama sevmediğinden yada istemediğinden değil ki ama normalde de herkesin eşinden daha üstüme titrediğinden eminim ama eşim öle ilgili böle sevio aman ilk günkü gibi demek taraftarı değilim mutluluğunuza nazar değer hiç korkmuormusunuz bukadar övmek ben ne zaman eşim çok iii desem ertesi gün tartışırım herkesin eşi seviodur ilgilidir ama herkesinde kötü bi yanı vardır kimse 4 4 lük benim eşim demesin yani benim eşimde bana aşık ama çok kavga ederiz hamileyim diyede susayım demez sizin eşiniz daha ii de bizimki kötü mü şimdi :)) ilk konuyu açan arkadaşım hiç takma bu erkeklerin hepsi aynı pohpohlayanların içine gir bakalım neler çıkacak yada bikaç sene sonrasına gitmek lazım :) bence erkek erkektir kimseninki ömür boyu ilgili olamaz anlayacağın yalnız değilsin bende eşime çok kızıorum bu konuda ama kendileri bilirler zaten herzaman bu dünyada fedaakar olan annelerdir anneleride biziz bi ayrılıkta bile (Allah koruusun)bebeği yada çocuğu kim alıor mahkeme kime verior yada kaçtane baba ben ayrılamam yavrumdan die ağlıor bu işin ileri boyutu tabii ama iiiken bütün erkekler iii kötü olunduğunda onlarda güzel düşman bulamazsın :) bu sölediğime katılanda olur yeni evlilerden aaaaaa benim kocam öle değil ama diyecek olanda :) ama çok nadirde olsa 10 15 20 senelikler çok memnunum eşimden bitanedir diyen çıkar şimdi hepimizin eşi süper ama inşallah o zamanlarda da bunları söleyenlerden etsin Allahım...Takma bence onlar önce eşlerini sonra çocuklarını severler biz önce evlatlarımızı sonra eşlerimizi severiz onun sonucu bunlar sevgi bölünmesi ona bırak nasıl istiosa öle davransın nasılsa ikinizide çok sevecek sen bebeğine bak hamileliğinde kendi kendini mutlu et gitsin :)

benımde eşim sevgısını cok dısa vuran bır ınsan deyıldır yanı su anlamda her bız kadınlarda bazen biraz abartıyoruz onların ıcınden yasadığı duygusal ınıs cıkısları görmezden gelıyoruz kaldıkı onlar bızım gıbı dıle dökemıyor ben 4 üncü ayıma gırıyorum esım ılk öğrendığınden bu yana cok ılgılı normaldede ıs paylasımı vardı ama sımdı dahada ılgılı bıraz tavır da önemlı beklentınızın fazla olduğunu görunce kendılerını haksızlığa uğramıs hısedıyorlar aslında haksızda sayılmazlar herkeze ıyı aksamlar ...

Eskiden daha yakındı sanki şimdi ise bazen kasıklrım ağrırdı,belim,başım özelikle mide rahatsızlığım vardı eskidende bazen çok kötü oluyorum neymiş abartıyormuşum o kadar değilmiş bilmem ne sanki kendi hissediyormuş gibi.ılgi istediğim için böyle yaptığımı sanıyor heralde ama hala yaklaşsın öpsün felan istemiyorum kokuyormuş gibi geliyor...

benim eşim de normalde ilgilidir.. hatta talep ettiğimden bile fazla... şimdi hamileyim her zamanki anlayışlı halini koruyor... 6. haftadan beri yemek yapamıyorum. bir gün lafını etmedi.. fazlasını istemedim istememde... ben de o da karakter olarak insanları yani bir birimizi olduğumuz gibi kabul eden insanlarız.. sorun yaratmıyoruz birbirimize, belki de o ilgiyi zorla almaya çalışsam hepsini kaybederim..
bu arada bahsetmeden geçemeyeceğim.. yasemin arkdaşım "onlar kocalarını sever biz evlatlarımızı" demiş; ben anlayamadım kocasını sevmenin neresi kötü, çok şükür sevgimi hak eden bir kocam var ve beraber çocuklarımıza örnek olup onlarında eşleriniyle mutlu olmalarına katkıda bulunacağız... insan evladını zaten sever önemli olan kocasını sevmesi :) yoksa hayat çekilmez olur...
not: kanama sebebiyle 3 gündür yatıyorum ve bu yüzden annemde kalıyorum sanırım kocamı özledim bilmiyorumkismile

yasemincim dediklerinin bazilarinda haklisin ama herkesin karakteri ayridir.. kimi insan duygularini cok rahat belli eder kimisi edemez..burda herkes kendi esinden ornek vericek tabiki canim.
onlar eslerini severler biz evlatlarimizi demissin cok garip geldi bana.. esim baska evladim baska.. her ikisinin sevgisi ayri bence ki simdilik daha evlat sevgisi nasil bilmedigim icin esimi ilk siraya koyarim ben de..
o kadar sert cizgiler cekme hele hele sakin esine boyle bisey deme evladim once gelir gibi..

benim eşim de maşallah ilgide son noktada :)
yemek yapmıyorum ,üstüne üstelik en ufak şeyde sesim evi inletiyo
ama gayet sakin ve allat alan tavrıyla beni şaşırtıyo :)
gerçi hep aynıydı hiç değişmedi ama belki bana öyle geliyo
bir gün patlarmı diye düşünmüyor değilim benim bu asabiyetime karşın:)

valla bana sormayın. ben bu konuda çok dertliyim. gerçi işi o kadar yoğunduki kendine bile hayır yoktuki bana hayrı olsun...

"onlar kocalarını sever biz evlatlarımızı" bencede kötü bir tanım olmuş sanırım söylemek istediğini iyi ifade edememiş, bende hamileyim bana da eşim bebeğimizi çok seviyorum ama seni daha çok seviyorum diyor bunu altında birşey aramak manasız olur gayet saf ve temiz duygularla söylediğne eminim :)

ben 26 haftalık hamileyim ilk zamanlarda midem çok kötüydü hiç yemek yapamıyodum ama eşim iyiki vardı işten gelip yemek yapardı bana hiç bişi yaptırmazdı ama yeni hamile olanlar için söylüyorum karın çok fazla çıkmayınca insan kendisinide hamileymiş gibi hissetmiyo siz biraz sabredin karnınız çıksın artık hamile olduğunuz anlaşılsın bakın eşiniz nasıl ilgili alakalı ama tabi herkesin yapısı aynı değil bazıları ilgili davranmayı beceriyo bazıları beceremiyo Allah herkesi farklı yaratmış benim eşim hamilelikten öncede gündüzleri 2 3 kere arardı yine arıyo akşamları eve gelirken arayıp bişi istermisin diye arardı yine arıyo yani baya ilgiliydi yine aynı tabi şimdi biraz daha fazla :)

teşekküe ederim bilgin için zaten öle bişey sölemem tabii ki onun yeri ayrı onun yeri ayrı benim demek istediğim onlar önce bizi severler yani bizimle ilgilenirler ama anneler çok farklıdır onlar için herkesten önce evlatları gelir yani yeri bambaşkadır böle söleyenler olacak tabii ama bu benim düşüncem sizlerde kendi düşüncelerinizi yazın başkalarının düşüncelerini düzeltmek yerine sizler ne düşünüosanız onu söleeyin o benim düşüncem sen o bu değiştiremez ki ben nasıl sizin düşüncenizi değiştirmeezsem ama benim içinde eşimin yeri apayrı sonuçta o olmasa çocuğum olmazdı hepsi farklı ama anneler başkadır babalar başkadır diyorum başka da bişey demiyorum sizinki özel bir erkekse seneler sonra da aynı kalırsa ben bişey demiorum :) tekrar sölüorum bu benim düşüncem sizler kendi düşüncelerinizi benim gibi ifade edin yeter gerisi okuyanların düşünceleri yoruma açık değildir :) herkese Allah ım sağlıklı evlat versin hayırlı doğummlar herkese

kocalarını severler diye bişey yazmıyo orda nasıl okuyorsunuz siz çok güldüm valla :) ayrıca orda katılmaayanlar olacaktır diye yazıo yeni evliililer sizi :) ama ben de bazı konularda katılıyorum size sadece pembe gözlüklerle bakmıyorum hayata kötüyüde düşünüyorum ki hep böle güzel gitsin die... sizlere mutluluklar herkese mutluluklar...bebeklerinle ve kocişlerinizle ehehehehe....

kimsenin senin dusunceni duzeltmek gibi amaci yok ayrica kimsenin senin fikrini degistirmeye de niyeti oldugunu sanmiyorum

sen burda herkesin esine laf soylemissin sonra da gelip benim yazdiklarim elestiriye acik degil gibi biseyler de yazmissin....madem elestiri kabul etmiyorsun gelip burada milletin esine ben o ilgili adamlari bilirim vs... gibi seyler yazmaya da senin hakkin yok.. sen yazarsan burada da herkes gelip senin yazina yorum yazar canim

Son düzenleme:

yaw ortalığı ben karıştırdım sanırım yazında "onlar eşlerini sever biz evlatlarımızı" derken sanırım erkeklerden bahsediyordun... yani onlar bizi sever biz çocuklarımızı demek istedin sanırım.. ben onu "onlar eşlerini (kocalarını) sever biz evlarlarımızı" diye yorumlayınca herkes sana saldırmış... yanlış anlaşılmanın sebebi benim... kusura bakmayın :kedi:

ben de senin anladigim gibi anlamistim sonradan bi daha okudum yaseminin demek istedigini anlladim:))

evet öle yazdım onun için şaşırdım ya orda yazan onlar bizimle ilgilenir önce sonra olduktan sonra yani çocuklarını severler bizler hamilelikte bile çocuklarımız deriz dedim yani babalık annelik başka demek istedim neyse gerildik tabii hamilelikte bide eşlerimiz gözümüzün içine bakarken lütfen gerilmeyelim :)

Eşim zaten çok ilgilidir hatta yakınlarımız aşk böcüğü der hamile olduğumu öğrendiğimden beri daha çok göbişimle ilgili kışkanıyorum benim miniği sorsan çok ilgili değil ama bir görseniz göbemde yaşıyo benimde göbişim diyo yarısı bana ait alışveriş olunca konu kartları veriyo ne lazımsa hallet diyo araba soför ayarlıyo bigün oğlum bigün kızım diye seviyo korkuyorum bebişim biraz farklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…