yasemincim dediklerinin bazilarinda haklisin ama herkesin karakteri ayridir.. kimi insan duygularini cok rahat belli eder kimisi edemez..burda herkes kendi esinden ornek vericek tabiki canim.
onlar eslerini severler biz evlatlarimizi demissin cok garip geldi bana.. esim baska evladim baska.. her ikisinin sevgisi ayri bence ki simdilik daha evlat sevgisi nasil bilmedigim icin esimi ilk siraya koyarim ben de..
o kadar sert cizgiler cekme hele hele sakin esine boyle bisey deme evladim once gelir gibi..
kocalarını severler diye bişey yazmıyo orda nasıl okuyorsunuz siz çok güldüm valla :) ayrıca orda katılmaayanlar olacaktır diye yazıo yeni evliililer sizi :) ama ben de bazı konularda katılıyorum size sadece pembe gözlüklerle bakmıyorum hayata kötüyüde düşünüyorum ki hep böle güzel gitsin die... sizlere mutluluklar herkese mutluluklar...bebeklerinle ve kocişlerinizle ehehehehe....
yaw ortalığı ben karıştırdım sanırımyazında "onlar eşlerini sever biz evlatlarımızı" derken sanırım erkeklerden bahsediyordun... yani onlar bizi sever biz çocuklarımızı demek istedin sanırım.. ben onu "onlar eşlerini (kocalarını) sever biz evlarlarımızı" diye yorumlayınca herkes sana saldırmış... yanlış anlaşılmanın sebebi benim... kusura bakmayın :kedi:
yaw ortalığı ben karıştırdım sanırımyazında "onlar eşlerini sever biz evlatlarımızı" derken sanırım erkeklerden bahsediyordun... yani onlar bizi sever biz çocuklarımızı demek istedin sanırım.. ben onu "onlar eşlerini (kocalarını) sever biz evlarlarımızı" diye yorumlayınca herkes sana saldırmış... yanlış anlaşılmanın sebebi benim... kusura bakmayın :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?