- Konu Sahibi papatya2147
-
kızlar benim normalde sevdiğim saydığım onunda beni sevdiğine inandığım bir kaynanam vardı ama gel görki bu hamilelik süresince her hareketi batıyor ondan çok şey bekliyorum o yüzden galiba çook gıcık oluyorum sanki hali tavrı değişti bana karşı.. kıskanıyormu nedir anlamadım sizin kaynanın tavrı nasıl ben istiyorumki evlerine gittiğimde aman bunu yapma aman otur sen dinlen desin ama nerdeee gıcık nekadar çok iş yaparsan doğum okadar kolay olur diyo beni çıldırtıyor biraz ilgi istiyorum sadece çook mu yanii?
kimseden fazla beklentiniz olmasın bence ozaman hayal kırıklığınızda olmaz
hamileylken insan özel bir ilgi bekliyor evet ama hamilelikte hastalık değil sonuçta
herşeyin ortası karar sana iş yap diyorsada sürekli ozaman kibar dille uyarını yaparsın onun dışında özel bir ilgi beklentin olmasın bence
10 senelik evliyim.şu ana kadar hiç problem yaşamadım.hatta k.validesiyle anlaşamayanlara şaşırırdım.aman yaşlı kadın suyuna gitsinler azcık canım derdim.şimdi hamileyim.ve en son 5 haftalık ham.görüşmüştüm.aynı şehirde ve arabayla 15 dak.mesafe var aramızda.hamile kaldım.hayırlı olsun demedi.sonrasında hiç aramadı.düşük tehlikem old.bilmesine rağmen bi sefer bile aramadı.benim bi oğlum daha var.ve ben yemek yapamıyorum.o çocuğum sefil oldu.merak bile etmediler.hadi ben el kızıyım.o senin tek torunun.hala göüşmüyorum.eşimde şimdilik zorlamıyor.ama ilerde ne yaşanır bilmiyorum.bu kadar iyiyken aramız hamile kalmamla sanki herşey yalan oldu.hala sebebini bilmiyorum.bi ara çok takıyodum kafaya.artık önemsemiyorum.tek tahminim çocuğa bakmak istememesi.çünkü çalışıyorum.ve doğumdan sonra onun bakması uygundu.ama aslaaaaaaaaaaa bu saatten sonra ona baktıracak değilim.bir dahada asla yüzünü biel görmek istemiyorum.tek bi hareketiyle bitti artık .bundan sonra ne kaygana ne diğerleri.eşiminde hatrı bi yere kadardı
aboooooooooooooooo ne dertliymişim bea.bi dokun bin ah işit buna diyolar galiba.ama hakketen çok doldum ya.bide hamilelikten herhalde fazla duygusalım
hamilelikle ilgili özel bir durum bence. yani özel bir ilgi bekliyorsundur.ama takılma o kadar. boşuna mideni bulandırıp soğuma kayınvalidenden.
çevrendekileri de görüp öyle düşünüyor olabilirsin ama kıyaslama yapma. herkesin huyu farklı işte
Hayret birşey ya ilk hamileliğiniz sanırım,bu ilgiyi yada hizmeti
en fazla 2 gün gösterir 9 ay boyunca oraya gidip
yan gelip yatıp ayağınıza hizmet beklemiceksiniz heralde.
Düşük gibi bir tehlikeniz allah korusun yoksa boşuna sıkıntı yapıp
kayınvalidenizle arayı bozmayın
aynı duyguları bende yaşıyorum senle yani bana bir dokunan bin ah işitir,
canım benim ben 4 yıllık evliyim ve asla bi bebeğimiz olsa da sevsek bi torunumuz olsa demedi üstelik eşim tek erkek evlatları hala bana çok erken diyor ve biliyorum bebeğimin her sorununda o ve görümcelerim biz sana bebek için acele etme demiştik dicekler bende çalışan bi bayanım daha bu ilk hamileliğimde çocuk hep dert bir tane yaptınız yeter diyo ona baktıracam diye korkuyor heralde
benim kayınvalidemde çok fazla ilgili, hergün arar uzak oturmamıza rağmen yemek pişirir getirir, yemekleri yerleştirir, onlara gittiğimde ne masa kurmama ne de kaldırmama müsaade eder, otur sen der, ben sadece hergün telefon etmesinden şikayetçiyim, onun dışında gayet ilgili, isterse olmasın heheheheh :)
Hayret birşey ya ilk hamileliğiniz sanırım,bu ilgiyi yada hizmeti
en fazla 2 gün gösterir 9 ay boyunca oraya gidip
yan gelip yatıp ayağınıza hizmet beklemiceksiniz heralde.
Düşük gibi bir tehlikeniz allah korusun yoksa boşuna sıkıntı yapıp
kayınvalidenizle arayı bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?