gebeliğinize kaynananızın tavrı nasıl?

ama canım yukarda yazılanları okuyupta kıyaslama yapmam elde değilki herkes maşalllah el üstünde geçiriyor hamileliğini,
bırak kayınvalideme soğumayı eşimden soğuttu beni bu davranışları

benim ki daha hamile olduğumu bile bilmiyor. hem de bir-iki sokak kadar yakınız birbirimize

benim ki daha hamile olduğumu bile bilmiyor. hem de bir-iki sokak kadar yakınız birbirimize

Kusura bakmayın merakımı mazur görün ama takviminize baktım karnınız da baya belirgindir şimdi...
Nasıl sormuyor?
Hadi siz söylemediniz, eşiniz anne ben babam oluyorum da mı demedi?
:26:

cidden bı garip kadınmıs :26:

tabıı kı hareketlı olmak kolaylastırır ama kara kuvvetle iş yapacak değislin heralde

zaten göbeğin burnunda Allah Allahh

benim kayınvalidem eskısehrıde ama gebelıgımın ılk haftalarında gittiğimde bile bana öle emrıvakılerde bulunmadı hıc

bebekelrımı kaybettım ama sımdı ıste yazın görümcemın dugunü var biz de kocişle bebek ıcın calısıyoruz

kayınvalıdem ona laf dedi bitek kızım hamile kalırsanda düğünde bebege bısı olursa affetmem kendımı ertelesenız azcık dedi

ben de kısmet anne zaten ha deyınce olmuyo sen üzülme dedim bu yanı yoksa o da bir anne sonucta

ama bazı kayınvalıdeler ben cektım gelınımde cekecek psikolojısınde oldukalrı ıcın yapıyoalr böle şeler

Kusura bakmayın merakımı mazur görün ama takviminize baktım karnınız da baya belirgindir şimdi...
Nasıl sormuyor?
Hadi siz söylemediniz, eşiniz anne ben babam oluyorum da mı demedi?
:26:

çok ilginç di mi:)))
karnım çok çıkmadı cnm. yani bol bir gömlek giysem anlaşılmaz. zayıfım zaten
bilmem onlarda böyle şeyleri konuşmak pek hoş değilmiş.ayıp gibi bişey yani aslında konuşuluyor ama lafta ayıp işte....
ben de siz misiniz öyle diyen dedim inat ettim söylemedim
çok zor geçirdim bulantılı falan ama çok sık gidip gelemiyoruz çalıştığımız için, o yüzden de pek anlaşılmadı

Doğunca ce eee yaparsınız babaanneye artık ana evlat

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım ama bende nerde o fettanlık eşim dün diyoki valla benim eşim bitane bütün hamileliği boyunca hiç nazlanmadı hiç hissettirmedi bu özel bi durumunu
içimden bende söyleniyorum salak kafam diye

evet aynen öyle canım bi oturuşta kayınvalidesinin ona yaptıklarını fi tarihinden başlayıp anlatıyor yok eskiden herkes benim gibi şanslı değilmiş ben yan gelip yatıyor karpuz büyütüyormuşum.onun gibi bi kaynanam olduğu için çok şükretmeliymişim
ama kendisi doğurana kadar leğende çamaşır yıkıyormuş falan filannnn.ya banane bunlarda sen bana bunları istesende zaten yaptıramazsın çünkü aynı evde oturmuyoruz bu bir, ben üniversite mezunu ekonomik özgürlüğü olan üstelik eşide sonuna kadar arkasında duran biriyim bu iki, yani ogünleri rüyanda görürsün buda üç:)))))))))

Valla benimki de biraz fazla ilgiliydi,sanki kendisi doğuracakmış gibi sevindi,ama bende elimde olmadan sahiplendim galiba,her arayışında kızım nasıl,kızıma iyi bak(ailelerinde hiç kız yok kız istiyolar)
deli oldum eşime söyledim,alla izin verirde lohusalığımda da benden çok sahiplenirse birbirimize gireriz haberin olsun dedim.

önce bi deyin ki testler,tahliller temiz çıksın sağlıklı bi gebelik geçir,tutturdular bi kız da kız.Çok şükür testlerim de temiz çıktı.Ama dr %80 erkek dedi.:))

Benim için hiç fark etmezdi kız erkek,ama erkek deyince nedense rahatlar gibi oldum sırf kaynana yüzünden

iyisinin başımızın üstünde yeri var ama kötüsü uzak olsun tabi ki ilgili sevgili davrancak bu dönemde

Torun baldan tatlı derler. Bebegi bu sekilde sahiplenmesi cok guzel bence...
Heveslerini kırmayın.
Kötü amaçla size boyle seyler dediğini zannetmiyorum...

Sizin durumunuz torun muhabbetini geceli cok olmus.
Kendini sizinle kıyaslıyor
Allah sabır versin gercekten.

Vallahi dedim ya bizimki nasilsin diye ne arar ne sorar ne de bak sunu yaptim afiyetle ye der:) bebegin gelme zamani yaklastikca bi haller oldu yine bunlari yapmiyor ama diyor ki; aa vallahi torunumu ozleyince gelirim hic kusura bakmayin:) sanki ona gelemeZsin diyen var . Normalde buyrun gelin anne her zaman diyoruz zaten normalde gelmio bakalim bebek dogunca ne yapacak:)

normalde aramız çok iyi ya da çok kötü değildi, yakınlaştıkça insanı soğutuyordu çünkü kendinden aşırı müdahaleci ve patavatsız olduğundan. ama kötü niyetli değildir genelde, hamileliğimde çok iyi oldu sanki, baya ilgilendi, heves etti sağolsun. ama yine de çok yakın ve samimi olma isteğinde değilim, konuşmalarından anneliğimi de beğenmeyeceğini anlayabiliyorum şimdiden, kendi anneliğini övüyor sürekli nasıl çocuk büyütülür anlatıyor , neyse yaşlıdır saygıda ksur etmeyiz ama özel ilgi şefkat beklentim hiç olmadı benim olmaz da açıkçası hiç ilgilenmese pek umrumda olmazdı da.

keşke karşılıklı olsa arkdaşım ya ama olmuyo bazı insanlar gerçekten çok fesat oluyorlar. Siz ne kadar iyi davransanız da o iyiliği sizde değil kendilerinden biliyorlar. Sadece Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

allaaaahhh bide siz gelin benimkini görün aç aç akşama kadar yatardım da bi kere çorba bile kaynatmadı bana bide yemek yapamıyordum eşime diyoduki sen gel bizde ye oğlum o zaman, gelirdi iş yap iş rahat doğurursun diyodu allahtan memlekete gittide kurtuldum gerçi ordan da yetiyor her zaman

:)))))))))allllaa ne kaynanaymış ama

kızlar sizinki yüzünüze karşı bebek sana benzerse sevmem dememiştir herhalde benimki onuda söyledi.

e bu durumda benim kaynana seninkini döver bana benzesin huyuyla suyuyla benzemeyecekse de doğmasın dedi .... 8.haftada bebeğimi aldılar kalp atışları durmuştu
ha bununla ilgisi var mı bilemiyorum ama insana ,bir anneye söylenecek söz bile değil allah onun tepesinden baksın Allahtan görüşmüyoruz da bu bebeğimden uzak olacak inşallah.....

Aman uzak dur abla:)O ne demek ya ne kadar çok iş yaparsan o kadar koly olur doğum ne demek?Belki hamileliğin de etkisi vardır duygusallaşıyorsunuz sanırım siz hamileler. Ama kaynanalar yok muuu uzak olmak en iyisi.Evden dışarı çıkma gitme kuduruğun yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…