- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 363
- Konu Sahibi papatya2147
-
ama canım yukarda yazılanları okuyupta kıyaslama yapmam elde değilki herkes maşalllah el üstünde geçiriyor hamileliğini,
bırak kayınvalideme soğumayı eşimden soğuttu beni bu davranışları
benim ki daha hamile olduğumu bile bilmiyor. hem de bir-iki sokak kadar yakınız birbirimize
Kusura bakmayın merakımı mazur görün ama takviminize baktım karnınız da baya belirgindir şimdi...
Nasıl sormuyor?
Hadi siz söylemediniz, eşiniz anne ben babam oluyorum da mı demedi?
:26:
çok ilginç di mi:)))
karnım çok çıkmadı cnm. yani bol bir gömlek giysem anlaşılmaz. zayıfım zaten
bilmem onlarda böyle şeyleri konuşmak pek hoş değilmiş.ayıp gibi bişey yaniaslında konuşuluyor ama lafta ayıp işte....
ben de siz misiniz öyle diyen dedim inat ettim söylemedim
çok zor geçirdim bulantılı falan ama çok sık gidip gelemiyoruz çalıştığımız için, o yüzden de pek anlaşılmadı
canım biraz uyanık olacaksın.hamilelik gibi bir koz var elinde.aaahhh ahhh bizim fettan gelin ne kullanmıştı kozu.
mesela "doktor bana hiç iş yapma,bol bol dinlen"dedi de nereden bilecekler?ne olursa doktor dedi geç bak nasıl herkes dediğini yapıyor.
bizim gelin hamilelik de sigara içmek için "doktor izin verdi" diyordu yalanı batsın,millet böyle anasının gözü işte.
cidden bı garip kadınmıs :26:
tabıı kı hareketlı olmak kolaylastırır ama kara kuvvetle iş yapacak değislin heralde
zaten göbeğin burnunda Allah Allahh
benim kayınvalidem eskısehrıde ama gebelıgımın ılk haftalarında gittiğimde bile bana öle emrıvakılerde bulunmadı hıc
bebekelrımı kaybettım ama sımdı ıste yazın görümcemın dugunü var biz de kocişle bebek ıcın calısıyoruz
kayınvalıdem ona laf dedi bitek kızım hamile kalırsanda düğünde bebege bısı olursa affetmem kendımı ertelesenız azcık dedi
ben de kısmet anne zaten ha deyınce olmuyo sen üzülme dedim bu yanı yoksa o da bir anne sonucta
ama bazı kayınvalıdeler ben cektım gelınımde cekecek psikolojısınde oldukalrı ıcın yapıyoalr böle şeler
Valla benimki de biraz fazla ilgiliydi,sanki kendisi doğuracakmış gibi sevindi,ama bende elimde olmadan sahiplendim galiba,her arayışında kızım nasıl,kızıma iyi bak(ailelerinde hiç kız yok kız istiyolar)
deli oldum eşime söyledim,alla izin verirde lohusalığımda da benden çok sahiplenirse birbirimize gireriz haberin olsun dedim.
önce bi deyin ki testler,tahliller temiz çıksın sağlıklı bi gebelik geçir,tutturdular bi kız da kız.Çok şükür testlerim de temiz çıktı.Ama dr %80 erkek dedi.:))
Benim için hiç fark etmezdi kız erkek,ama erkek deyince nedense rahatlar gibi oldum sırf kaynana yüzünden
evet aynen öyle canım bi oturuşta kayınvalidesinin ona yaptıklarını fi tarihinden başlayıp anlatıyor yok eskiden herkes benim gibi şanslı değilmiş ben yan gelip yatıyor karpuz büyütüyormuşum.onun gibi bi kaynanam olduğu için çok şükretmeliymişim
ama kendisi doğurana kadar leğende çamaşır yıkıyormuş falan filannnn.ya banane bunlarda sen bana bunları istesende zaten yaptıramazsın çünkü aynı evde oturmuyoruz bu bir, ben üniversite mezunu ekonomik özgürlüğü olan üstelik eşide sonuna kadar arkasında duran biriyim bu iki, yani ogünleri rüyanda görürsün buda üç:)))))))))
Valla benimki de biraz fazla ilgiliydi,sanki kendisi doğuracakmış gibi sevindi,ama bende elimde olmadan sahiplendim galiba,her arayışında kızım nasıl,kızıma iyi bak(ailelerinde hiç kız yok kız istiyolar)
deli oldum eşime söyledim,alla izin verirde lohusalığımda da benden çok sahiplenirse birbirimize gireriz haberin olsun dedim.
önce bi deyin ki testler,tahliller temiz çıksın sağlıklı bi gebelik geçir,tutturdular bi kız da kız.Çok şükür testlerim de temiz çıktı.Ama dr %80 erkek dedi.:))
Benim için hiç fark etmezdi kız erkek,ama erkek deyince nedense rahatlar gibi oldum sırf kaynana yüzünden
ılk hamılelıgım ama 5. de olsa aynını yapacagına emınım..cunku fıtratı boyle kaynanamın..o zaman 7 aylık hamıleydım bır gun evde durmadık esımle hergun gezdık tozduk,gorumcemın nısanı oldu saatlerce oyun havaları halaylar teptık..agırlasmıs degıldım yanı bana boyel davranırken ,ben ıstememe ragmen ılgılılerdı bana karsı..yanı dıyebılırlerdı bırgun evde durmuyon yorulmak bılmıyon kalk ısımı yap dıye ama demedı..
kızım dogdu 3,5 aylıkken zıyarete geldıler bazı sebeplerden dolayı hemen gelememıslerdı..yanımda kaldıları 15 gun boyunca gece yanımdan aldı oglene kadar dınleneyım dıye o baktı kızıma...dınlende sutun olsun yavrum derdı..kaltıgımda herkes koskoca kayınpederım bıle ac bılac o saate kadar benı beklemıs oluyolardı kahvaltı ıcın ve hergun kesıntısız sofra hazır oluyordu..kayınpederım kaynanam mutfakta sofra hazırlerken ses cıkarınca sessız ol gülüm uyanacak uyusun butun gece uyumuyo dıye kızmıs kaynanama kendısı anlattı ..yanı sadece ınsanın yaradılısıyla alakalı mesele...ve bırazda karsılıklı...
allaaaahhh bide siz gelin benimkini görün aç aç akşama kadar yatardım da bi kere çorba bile kaynatmadı bana bide yemek yapamıyordum eşime diyoduki sen gel bizde ye oğlum o zaman, gelirdi iş yap iş rahat doğurursun diyodu allahtan memlekete gittide kurtuldum gerçi ordan da yetiyor her zaman
kızlar sizinki yüzünüze karşı bebek sana benzerse sevmem dememiştir herhalde benimki onuda söyledi.
kızlar sizinki yüzünüze karşı bebek sana benzerse sevmem dememiştir herhalde benimki onuda söyledi.
kızlar benim normalde sevdiğim saydığım onunda beni sevdiğine inandığım bir kaynanam vardı ama gel görki bu hamilelik süresince her hareketi batıyor ondan çok şey bekliyorum o yüzden galiba çook gıcık oluyorum sanki hali tavrı değişti bana karşı.. kıskanıyormu nedir anlamadım sizin kaynanın tavrı nasıl ben istiyorumki evlerine gittiğimde aman bunu yapma aman otur sen dinlen desin ama nerdeee gıcık nekadar çok iş yaparsan doğum okadar kolay olur diyo beni çıldırtıyor biraz ilgi istiyorum sadece çook mu yanii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?