- Konu Sahibi papatya2147
-
normalde aramız çok iyi ya da çok kötü değildi, yakınlaştıkça insanı soğutuyordu çünkü kendinden aşırı müdahaleci ve patavatsız olduğundan. ama kötü niyetli değildir genelde, hamileliğimde çok iyi oldu sanki, baya ilgilendi, heves etti sağolsun. ama yine de çok yakın ve samimi olma isteğinde değilim, konuşmalarından anneliğimi de beğenmeyeceğini anlayabiliyorum şimdiden, kendi anneliğini övüyor sürekli nasıl çocuk büyütülür anlatıyor , neyse yaşlıdır saygıda ksur etmeyiz ama özel ilgi şefkat beklentim hiç olmadı benim olmaz da açıkçası hiç ilgilenmese pek umrumda olmazdı da.
Kayınvalidemle farklı illerde yaşıyoruz.Yazın memleketinde kalıyor,kışın geliyor.
Henüz gelmedi.Ama ben bazen keşke burda olsa diyorum.Çalışıyorum ben,normalde bile kayınvalideme gitsem bana işden yorgun geliyorum diye hiç bir şey yaptırmaz.Canım bir şey istedide konuşma anında söyledim mi?Ertesi gün bakarım ki onu yapmış bizi yemeğe çağırıyor.Bizim ev kokmasın eşyalar yeni diye söylemesi ayıp balık kızartır kendi evinde bize getirir.He ama resmiyeti sever benim gibi.Öyle telefonda filan çok sık konuşmayız,eşimlede aralarındaki iletişim aynı şekilde o yüzden darılmıyorum.İnşallah yakın bir zamanda gelecek.Eşim yardımcı saolsun ama ona ragmen bazen hazır yemeğe gitsem ne iyi olur diyorum :):)
kızlar dün kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım
ve anneyle kayınvalide farkını iyice anladım
biri evladının derdine düşüp ben içemediğim için su bile içmezken diğeri yemek derdindeydi eve geldik ki açlıktan ölüyormuş hanımefendi ki eşim hastanede bir sürü şey yedirmiş
yolda gelirkende lokantaya girmek istedi eşimde anne kızın hiç hali yok görmüyor musun dedi yol boyu araçta saçmaladı durdu ben canıma mı yanayım ona mı kızayım bilemedim
geçen hafta belli oldu kürtaj olmam gerektiği annem hemen atladı geldi
hanımefendi hergün ararken hamile olduğumda 1kere bile aramadı annen yanında ya ondan aramadım dedi hastaneye de gelmeyecekti de eşimin zoruyla geldi
doktor 1 adet geçimi bekleyelim kendine gel dedi
eve geldik diyor ki bana 15 gün sonra doktor tedaviye başlayacak hemen diyor sanki ben konuşurken orda yokmuşum gibi
velhasıl Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin (AMİNNN)
ben 27 yaşındayım 6 aylık evliyim. kayınvalidem baştan beri çok istiyor bebek hep söylüyodu nişanlıyken falan. şimdi de elbette biz de istiyoruz ama herşeyin de bir sırası var düğün için bi iğne almadılar herşeyi biz yaptık dünya kadar borç var üstelik kiracıyız daha ödemeler bitmedi. önce onları bitirip biraz da evliliğin tadını çıkarıp çocuk yapmak istiyoruz. benim kendi annem zaten ecele etme diyor ama kaynanamın ısrarından bıktım. en son geçen gün ağzındaki baklayı çıkardı. ben yine zamanı var deyince sen kendini 15 yaşında mı sanıyosun yaşın geçiyo olmucak çocuğun ben ondan korkuyorum dedi. inanır mısın başımdan aşağı kaynar sular döküldü o an onu boğmak istedim. meğer hanım benim çocuğum olmaz diye acele ediyomuş. millet 40 yaşından sonra evlat sahibi oluyor tıp ilerledi. kendimi çok kötü hissettim eşime de anlattım. tabi annesine toz kondurur mu cahilliğine ver seni kırmak istememiştir diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?