- Konu Sahibi papatya2147
-
cnm benm kaynanam meyvemi bile kendisi soyar önüme koyar ama tam tersi olduğunu farzedelm yani sizin kayınvalidenz gbi hamile hamile bna iş yaptrmaya kalksa eşim müdahale eder otur sen hamilesn der burda senin eşinin tepkisi de önemli.sen öyle karnın burnunda çalışırken hç mi birşey demior? ben kayınvalidemde çok ısrar ederm yemek sonrası sofra toplama ya da bulaşk filan için ben de yapm hareket edim braz dye hem... o yok der hem de eşim otur oturdğn yerde hele b doğur sonra çok istiorsan gelip herşyi yaparsın der hep...bde benm 2 tane 20 li yaşlarda görümcelerm kayınvalidemin hzmet etmesi bazen beni rahatsz eder ayıp oluyor kadına dye ozmn kızlar devreye grer sağolsunlar....hamildene su bile içmek günahtır derler bna hep
yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi..
benım kaynanada bana o cocugu aldırcaksın sizin daha evliliğiniz oturmadı diye basbas bagırmıstı bana ,benım oğlum ıkınıze bırden bakamaz sen masraftın zaten şimdi masraf 2ye katlandı dedi ,önce şoka girdim ne dioo buuu diyeesonra ağlamaya basşadım çok gucume gıttı çunku sonra dusuk yaptım maalesef sonra bu analı gız(kaynanam ve gorumcem) bana dediki sanki bende problem varmıs gibi''ii baree hamıle kalabılıyomussun'' bende gıcıklıgıma dedımki evet oğlunuzda da bişey yokmuşşş
şuan hamıle değilim ama hamile kaldıgımda kesınlıkle soylemeyecegım.. torun değilde ''masraf''gözuyle bakacakları bir evladım olacak daima gözlerınde
şu hamıle halınızle takmayın unursamayın kızlar... benım hamılelıgımde yuzum hiç gulmediki ,ağlamaktan kendimi sıkmaktan strsten belkide ondan dustu bebegım..
Rabbim yavrularınızı sag saglım kucagınıza almanızı nasip etsın ınsallah.. hayırlı evlatlarınız olsun herbırınızın
kızlar sizinki yüzünüze karşı bebek sana benzerse sevmem dememiştir herhalde benimki onuda söyledi.
insaAllah sizde buna inanmiyordunuz dimi???canım biraz uyanık olacaksın.hamilelik gibi bir koz var elinde.aaahhh ahhh bizim fettan gelin ne kullanmıştı kozu.
mesela "doktor bana hiç iş yapma,bol bol dinlen"dedi de nereden bilecekler?ne olursa doktor dedi geç bak nasıl herkes dediğini yapıyor.
bizim gelin hamilelik de sigara içmek için "doktor izin verdi" diyordu yalanı batsın,millet böyle anasının gözü işte.
aboo sok oldum sok resmen
resmen tam bi gerizekaliymis senin kaynana ve cadoloz gorumce, Allah onlari bildigi gibi yapsin. keske belli olana kadar soylemeseydiniz gebeligini. ama nasibte kismette boylesi varmis. belkide bebegin dusecegi vadi. Rabbim bir dahakini kucagina aldirsin canim uzulme.
inşallah bana benzer deseydin sende o zmnkızlar sizinki yüzünüze karşı bebek sana benzerse sevmem dememiştir herhalde benimki onuda söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?