- Konu Sahibi papatya2147
-
zor canım, hani koşup boynuna sarılmasa da insan bi sıcakkanlılık bekliyo, en yakınlarınız sonuçta, onların mutluluğu seni daha da mutlu ediyo. Allah yardımcın olsun, inş istediğin gibi olur herşey
amaaannn ne alaka ya niye öyle dediler ki... kıskanmışlardır bence...benmde çevremde ne bir akraba ne bir komşu var:) allah izin verirse doğuma kayınvalidem gelecek
İnşallah canım ya cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın gerçekten çok zor bide ben onu evde tebrik ederim diyo sanki orda tebrik ederim dese nolurduki bende bişeyler bekliyorum neden evde tebrik etcek acaba diye eşimde sarılcaktır demişti ama uzaktan uzaktan tebrik ederm dedi bnce hiç kimsenin umrunda değil hamileymişim yada değilmşim.
Biz eşimle bazen çocuk gibi davranırız ortamı ısıtmak sempatiklik yapmak için gözlerine battı herlde mutlulugumuz kıskandılar bencede eşim 22yasında ben 20ye gircem yaşımızdan dolayı soyledıklerını sanmıyorum cunku onlar daha kucuk yaşta evlenen insanlar bilemiyorum ama cok uzuluyorumeşimin yanında bi iş yaparken aman agır kaldırmasn aman kendını yormasın git bak diyo yardm et dıo eşim sağolsn cok yardım ediyo bana ama kayınvalidem eşim yokken hiç oyle demiyo bana ben yaparım sen yapma kendını yorma yat dınlen fln hıc bısey demıyo ortalıgı topluyorum halıyı cekıyorum kanepeyı ıtıyorum ama hıc agzını acıpta aman kızım dur demedı oturdu yanında oylee
İnşallah canım ya cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın gerçekten çok zor bide ben onu evde tebrik ederim diyo sanki orda tebrik ederim dese nolurduki bende bişeyler bekliyorum neden evde tebrik etcek acaba diye eşimde sarılcaktır demişti ama uzaktan uzaktan tebrik ederm dedi bnce hiç kimsenin umrunda değil hamileymişim yada değilmşim.
aynen canım ben de okuyunca evde tebrik ederim diye bi sürpriz bişi bi tatlılık beklemiştim. devamını okuyunca şaşırdım baya zaten
canım sen bos ver onu takılma ya, o bişey demese bile sen kendine dikkat et kanepe falan da itme bırak kendi yapsın ilk aylar dinlen bosver ben dinlenmeedeim gezdim bi guzel sonra bebegimde hişç sorun yokken dusuk rıski olustu cok sukur ki bebeğim beni bırakmadı.
Şükür ki canımm.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
BNde tatlılık bekledım suprz fln bekledım ama nerdeeİnşallah sende yavrunu saglıkla kucagına alırsın. Tüm annelere yavrularını bagıslasın Rabbim
amin canım ya sen simdi baya bi duygusal olursun kimseyi takma millet ne yaoarsa yapsın:)
bu duygusallık neden oluyo acaba normalde de cok duygusal biriyim zten
hormonlardan kaynaklanıyor ben gecen aya kadar cok duygusaldım simdi normal hayat donmus gibiyim ama arada yine tutuyor:) sebepsiz yere cok agladım etrafındakiler inş seni anlarlar
Biz eşimle bazen çocuk gibi davranırız ortamı ısıtmak sempatiklik yapmak için gözlerine battı herlde mutlulugumuz kıskandılar bencede eşim 22yasında ben 20ye gircem yaşımızdan dolayı soyledıklerını sanmıyorum cunku onlar daha kucuk yaşta evlenen insanlar bilemiyorum ama cok uzuluyorumeşimin yanında bi iş yaparken aman agır kaldırmasn aman kendını yormasın git bak diyo yardm et dıo eşim sağolsn cok yardım ediyo bana ama kayınvalidem eşim yokken hiç oyle demiyo bana ben yaparım sen yapma kendını yorma yat dınlen fln hıc bısey demıyo ortalıgı topluyorum halıyı cekıyorum kanepeyı ıtıyorum ama hıc agzını acıpta aman kızım dur demedı oturdu yanında oylee
tahmin etmiştim bebek doğsun bakalım ne hale gelecek çocuk gtmez o da konu komşusuna rezil olur madem sadece görüntüde iş yaptırmıyorama bence temizlik falan o kdar uğraşmayın aman diyeyim çok gerek yok halıya kanepeye ilk trimesterde
Bizimki ailede cok istenilen,dualarla beklenen bir bebekti.hamile kaldigimi ogrendiklerinde herkes havalara uctu.ozellikle esimin ailesi,benim ailem daha sogukkanli hatta ilgisiz. Kayinvalidem benden daha heyecanli bazen cok abartili geliyor bana bu hareketleri.bir topluluk icinde bebekten "-benimki" diye bahsediyor, hatta gecen gun esime sakayla karsilik o cocuk benim himayemde siz hemen kendinize baska bi tane yapin demis, duyunca sinirim bozuldu tabii.Yanimdayken surekli gozleri karnimda, ve evet dedigim gibi cok ilgili konu bebek olunca ve bir erkek aşkı varki fena.kayinvalidemin bu tutumuna istinaden kendi annemse bir o kadar ilgisiz. 30. Haftamdayim daha hic sormadi bi seye ihtiyacin varmi, yardim lazimmi,eksigin varmi, al kizim buda benden olsun yookk!! Bugun oglumun odasi gelicekti annemide cagirdim,gelmedi, her Allahin gunu denize-plaja gidiyor, anneanne olmak onun icin hem iyiymis hem kotu kendini yasli hissettirirmis insana.Acikcasi hayatim bu kadar birbirine tezat insanlarla dolu. Ortada bi annem varmi yokmu belli degil, kendimi arasira cok yanliz hissediyorum.İstiyorumki annemde heyecanlansin benimle birlikte en azindan paylassin heyecanimi.Maddi destek zaten yok beklemiyorumda en azindan manevi olarak bi seyler verse...kayinvalidemde meydani bos buldugu icin atini kendi istedigi yone kosturuyor kiz annesinin yapmasi gerekenleri o yapiyor ama bunlari yaparkende bazen benim sinirime dokunuyor.. Babam zaten varmi yokmu belli degil kizinin hamileligini dillendirmek ayip ona gore. Özel durum diye bahsediyor. Evlendim 4 sene oldu 1 kere arayip demedi kizim nasilsin?mutlumusun?ihtiyacin varmi bana? Hadi onu gectim hamile oldugumu ogrendi hayirli olsun bile demedi ve bu bebek icin ne kadar mucadele verdigimizi bilmesine ragmen. Herkes kaynanasindan dert yanar bense ailemin ilgisizliginden...
kızlar benim normalde sevdiğim saydığım onunda beni sevdiğine inandığım bir kaynanam vardı ama gel görki bu hamilelik süresince her hareketi batıyor ondan çok şey bekliyorum o yüzden galiba çook gıcık oluyorum sanki hali tavrı değişti bana karşı.. kıskanıyormu nedir anlamadım sizin kaynanın tavrı nasıl ben istiyorumki evlerine gittiğimde aman bunu yapma aman otur sen dinlen desin ama nerdeee gıcık nekadar çok iş yaparsan doğum okadar kolay olur diyo beni çıldırtıyor biraz ilgi istiyorum sadece çook mu yanii?
allah hepinize saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....ben bu ay tüp bebek yaptıracagım 17 senedir olmadı bebegim sizlerden bir ricam var birşey duydumm 41 hamile kadın 1 tame ayetel kürsi okuyacakmış ve ben hamile olan sizlerden yardım istiyorum 1rer tane ayetel kürsi okurmusunuzallah rızası için........( OKURSANIZ BU YAZIMI BEYENİN HER BEYENİYİ 1 AYETEL KÜRSİ SAYAYIM )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?