gebeliğinize kaynananızın tavrı nasıl?

sizin kayınvalideler melekmiş valahi.benimki her zamanki gibi aynı.değişen birşey olmadı hamileliktede.

Valla zaten hamile kaldigimi ogrendiginde bi surati asildi babanne olucak ya yaslilik kompleksine girdi burda 6 hafta sonra anneye bi karne veriyolar kontrol bilgilerini girdikleri iste kilon,tansiyonun,bebeginin gelisimi falan bi gun bi baktim masa ustunde bi karne aaaa dedim karnemi ben niye buraya koymusun ki kaybolmasin diye alayim dedim bi baktim ki karne kayinvalidemin 35 sene önceki esime hamileyken aldigi karnebide bana sormazmi sen su haftalikken kac kilo aldin ben su kadar almisim falanyani menapoza girmeseydi dogurabilirdi bileama hamileligimin son haftalarinda beni oyle cok uzdu aglatti ki yaptiklarini hiiic bi zaman unutmiycam nerdeyse esimden bile ayrilicaktim onun yuzunden eger ona ufakta olsun hakkim gectiyse helal etmiyorumbu arada 2 aylikken oglumada küstü 15 gün cocugun suratina bakmadi artik ne terbiyesizlik yaptiysa:44:iste benim k.validem böyle biri.Yemek yapmayip,ilgi göstermese yien iyi bari kendi halinde rahat biraksa insani

Allah kabul ederse bende okudum canım.İnşallah sende en kısa zamanda sağlıkla hayırla evladını kucağına alırsın canım.Allah yardımcın olsun inşallah.

benim kayınvalidem aslında kötü değil ama bi iki gün diger torunlarına baksa daha benimki ortada olmadan (hamile bile değilim)benden geçmiş yaşlanmışım diyor. kendi annemle aynı şehirde yaşamadıgım için işin kendine düşeceğini biliyor..ayy artık benden geçmiş diye şimdiden laf duyuruyor bakalım olursa ne olacak :) gezmeye tozmaya gelince hiç bişeyden eksik değil ama..

hımm hayırlı olsun,şimdi hastane masraflarıda olcak ben onu düşünüyorum dedi.ilk öğrendğinde

9 haftalık hamileyim canım balık çekti o günde kaynanamın evinin orada pazar vardı . görümcem kıyamadı aldı balıkları kaynanam evim kokacak vır vır bi sürü çene sanki tertemiz evi var gibi dağınık ve pistir. öyle zoruma gitti ki. ama balıklar pişince de şapıtda ta şapırtada yedi . ayrıca kendine bilezik almış bana hava atıyo.önce torun müjdeledik diye bana alması gerekmiyor mu ?

herkes tebrik etti hamile olduğumu duyunca kaynanam hiç konuşmadı bile üstelik son torunu olur büyük ihtimallle çünkü eltilerim büyük çoluk çocuk sahibi kimseninde niyeti yok yapmaya bu son torunu yani ... sonra kız olduğunu öğrendik eşimle kız istiyorduk zaten herkes tebrik etti gene ondan ses yok ve sonra duyuyorumki milletin yanınnda erkekkk olsaymışşş gibi laflar ediyormuş yani hepsi aynı bunların .... birde ben aynı evdeyim düşünün odamdan çıkmıyorum ben ne dersem tersini yapıyo vs vs

Seni çok iyi anlıyorum o kadar zor bi durum ki aynı şeyleri bende yaşadım 2 yıllık evliliğimde hep allatan aldım sonrada senin gibi görüşmeme kararı aldım boşanma derecesine getirmişti artık beni ve şuan 2aylık hamileyim 1bucuk yıl sonra dün aradı bir şeye ihtiyacın varmı diye eşim iş için şehir dışında diyecek söz bulamadım sağol yok deyip kapattım telefonu kafasına taşmı düştü ne

Allah sabır versin canım kaynanan benimki gibi numunelik belli:)

Allah sabır versin canım biran önce ayrı eve çıkmayı nasip etsin inşallah.

olabildiğince az görüşecek insan kaynana kazanıyla
bizi her hafta bekler önce gidiyodum artık her hafta gitmiyorum özellikle beklediği günlerde ben gitmiyorum...
çünkü hadi gel gezmeye gidelim desen herkesten önce hazır olurlar ama bi iş oldumu yaşlı olurlar onun için şimdi pek birşey de beklemiyorum..laf sokmak gerekince de gergin olmayan bir ortamda laf arasında söyleyeceğimi söylüyorum bu kez o çekiniyo benden pat diye söylerim diye...

biraz da eskiye göre az gidince daha kıymetli olunuyo heralde oğlu uzaklasacak diye korkuyo...
kendi evde oturan kızına gelince ay işi çok olur yok çok yorulur ama çalışan geline gelince parasını kaznıyo geziyo tozuyo olur..bilmezki işten gelen gelin akşam onun koca gün boyu yaptıgı işleri yapar..
hepsi aynı bunların iyisi de kötüsü de iş deme yeter ki..gezdir tozdur..
bebek bakmamak için daha şimdiden duyuruyo halim yok diye ama hawaii ye gel desen gelir

Ben çalışan bir bayanım dershanede çalışıyorum dün tam 11 saat ders anlatıldım bir de 6 haftalık hamileyim benden is bekliyorlar dün kıs ekmegi yaptı kaynanam evde birde görümden var ben belim agridigi ve cok az kanamam oldugu icin biraz uzandım benden 10 yas küçük gorumcemin sikayetlenmelerini duyunca cok sinirlendim kaynanan onu susturması gerekirken benimle konuşmuyor bile bir tavır bir tavır bir önceki gün biraz daha iyi oldugum icin yemeklerini hazırlarken evlerini temizlerken hersey cok iyiydi görümcem televizyon izliyor kaynanam komsulariyla oturup ben is görürken sıkıntı yoktu onlarla nasil mucadele edeceğim bilmiyorum esim ise tamamen bir anne kardes aşığı

esine agla zirla tavir yap duygu somurusu yap, canim bak kanamanda olmus dusuk tehlikesi olabilir. o kaynananla gorumcenide Allah bildigi gibi yapsin. bu kadin sizin torununuzu yegeninizi tasiyor...ne kadar acimasizlar...dedigim gibi sen kendini dusun yoksa ne esin ne kayinvaliden ne de gorumcenden fayda gorursun.

Kaynanam cok uyanık asıl o biraz ağlar biraz sizlanir çevresindekileri kotuleyip biraz bunları birazda eklemeler yaparak abartınca esın annesine asiri düşkün oluyor bir de zamanında esinden cok çekmiş kaynanam babaları ile ilgili her olumsuzluğu şikayet edince esim annesinden baskasını görmüyor babaları ile iletişimleri cok iyi degil küçük kaynım kaynananın rol yaptığını her defasında yüzüne vuruyor ama esim bu konuda kaynım gibi degil ben ise rol yapamıyorum neysem oyum birde aglayip kendimi zayıf göstermek istemiyorum tabi bu durumda sıkıntı yaşayan ben oluyorum yine dogruları dediğim icin o günden beri görümcem hala konuşmuyor benim konuşmamam gerekirken tavır alıyor annem cahillerle cok uğraşma seni anlayamaz derdi ugrasamiyorum da sıkıntıyı yaşayan da ben oluyorum biraz önceki arkadaşda olduğu gibi hamileligimi öğrenince hayırlı olsun demedi inanın aynen söyle dedi'aman oğlum kardeşini doktora götür de onun cocuğu da olsun 'bu kadının anlaştığı gelini yokki bir benle iyi oda anlattığım gibi daha da yüzüme soylemeyip arkamdan söylediklerini duymak bile istemiyorum es secimi önemli ama esın annesi de önemli

kayınvalidem bebeğimizin cinsiyetini sormadı bile onlara gittiğimizde surat asıyorlardı eşimde sormadınız ama torununuz erkek dedii...Kayınvalidem de asıl sizin arayıp müjdeyi vermeniz gerekir dedi sanki ilk çocuğum ne müjdesiyse...Milletin tavrı da ayrı bi sinir bozucuuu cinsiyetini soruyorlar erkek diyorum tüh kız olsaymış kaynananın kızı yoktu bi kız büyütseydi diyorlar sanki ona doğuruyorum ben sinir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…