- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
- Konu Sahibi papatya2147
-
allah hepinize saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....ben bu ay tüp bebek yaptıracagım 17 senedir olmadı bebegim sizlerden bir ricam var birşey duydumm 41 hamile kadın 1 tame ayetel kürsi okuyacakmış ve ben hamile olan sizlerden yardım istiyorum 1rer tane ayetel kürsi okurmusunuzallah rızası için........( OKURSANIZ BU YAZIMI BEYENİN HER BEYENİYİ 1 AYETEL KÜRSİ SAYAYIM )
hımm hayırlı olsun,şimdi hastane masraflarıda olcak ben onu düşünüyorum dedi.ilk öğrendğinde
hımm hayırlı olsun,şimdi hastane masraflarıda olcak ben onu düşünüyorum dedi.ilk öğrendğinde
10 senelik evliyim.şu ana kadar hiç problem yaşamadım.hatta k.validesiyle anlaşamayanlara şaşırırdım.aman yaşlı kadın suyuna gitsinler azcık canım derdim.şimdi hamileyim.ve en son 5 haftalık ham.görüşmüştüm.aynı şehirde ve arabayla 15 dak.mesafe var aramızda.hamile kaldım.hayırlı olsun demedi.sonrasında hiç aramadı.düşük tehlikem old.bilmesine rağmen bi sefer bile aramadı.benim bi oğlum daha var.ve ben yemek yapamıyorum.o çocuğum sefil oldu.merak bile etmediler.hadi ben el kızıyım.o senin tek torunun.hala göüşmüyorum.eşimde şimdilik zorlamıyor.ama ilerde ne yaşanır bilmiyorum.bu kadar iyiyken aramız hamile kalmamla sanki herşey yalan oldu.hala sebebini bilmiyorum.bi ara çok takıyodum kafaya.artık önemsemiyorum.tek tahminim çocuğa bakmak istememesi.çünkü çalışıyorum.ve doğumdan sonra onun bakması uygundu.ama aslaaaaaaaaaaa bu saatten sonra ona baktıracak değilim.bir dahada asla yüzünü biel görmek istemiyorum.tek bi hareketiyle bitti artık .bundan sonra ne kaygana ne diğerleri.eşiminde hatrı bi yere kadardı
aboooooooooooooooo ne dertliymişim bea.bi dokun bin ah işit buna diyolar galiba.ama hakketen çok doldum ya.bide hamilelikten herhalde fazla duygusalım
9 haftalık hamileyim canım balık çekti o günde kaynanamın evinin orada pazar vardı . görümcem kıyamadı aldı balıkları kaynanam evim kokacak vır vır bi sürü çene sanki tertemiz evi var gibi dağınık ve pistir. öyle zoruma gitti ki. ama balıklar pişince de şapıtda ta şapırtada yedi . ayrıca kendine bilezik almış bana hava atıyo.önce torun müjdeledik diye bana alması gerekmiyor mu ?
herkes tebrik etti hamile olduğumu duyunca kaynanam hiç konuşmadı bile üstelik son torunu olur büyük ihtimallle çünkü eltilerim büyük çoluk çocuk sahibi kimseninde niyeti yok yapmaya bu son torunu yani ... sonra kız olduğunu öğrendik eşimle kız istiyorduk zaten herkes tebrik etti gene ondan ses yok ve sonra duyuyorumki milletin yanınnda erkekkk olsaymışşş gibi laflar ediyormuş yani hepsi aynı bunların .... birde ben aynı evdeyim düşünün odamdan çıkmıyorum ben ne dersem tersini yapıyo vs vs
Ben çalışan bir bayanım dershanede çalışıyorum dün tam 11 saat ders anlatıldım bir de 6 haftalık hamileyim benden is bekliyorlar dün kıs ekmegi yaptı kaynanam evde birde görümden var ben belim agridigi ve cok az kanamam oldugu icin biraz uzandım benden 10 yas küçük gorumcemin sikayetlenmelerini duyunca cok sinirlendim kaynanan onu susturması gerekirken benimle konuşmuyor bile bir tavır bir tavır bir önceki gün biraz daha iyi oldugum icin yemeklerini hazırlarken evlerini temizlerken hersey cok iyiydi görümcem televizyon izliyor kaynanam komsulariyla oturup ben is görürken sıkıntı yoktu onlarla nasil mucadele edeceğim bilmiyorum esim ise tamamen bir anne kardes aşığı
esine agla zirla tavir yap duygu somurusu yap, canim bak kanamanda olmus dusuk tehlikesi olabilir. o kaynananla gorumcenide Allah bildigi gibi yapsin. bu kadin sizin torununuzu yegeninizi tasiyor...ne kadar acimasizlar...dedigim gibi sen kendini dusun yoksa ne esin ne kayinvaliden ne de gorumcenden fayda gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?