esra51 durumun nedir ? benim dün akşam kasık ağrım çok oldu regl oldum sandım hatta ıslaklık oldu ama henuz regl olmadım. bugun agrı yok sızı yok :18: 16-17 sı gıbı regl olmam lazım. dun dayanamadım hamılelık testı aldım. :18: ıns bu sefer olmustur.
yok yapmadım. gecıkmedıgım muddetce yapmıcam soz verdım kendıme. eger gecıkırsem pazar gunu yapmayı planlıyorum. cunku 16-17 sı gıbı olmam lazım normalde.
merhaba benim de 16-17 gibi adet olmam lazım. bu sabah denemek için idrar testi yaptım silik çıktı hiç beklemiyordum bu kadar erken. gerçi belirtilerim var ama bilmiyorum bende artık gecikmesini bekleyip öyle yapacağım tekrar. bundan 4 ay önce dış gebelik yaşadığım için tedirginim o yüzden erken müdahale edebilmek için yaptım testi. umarım herşey istediğim gibidir. Rabbim bizlere de burda müjde vermeyi nasip etsin inş.
Ne belirti var canım anlatır mısın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normalden ilk defa farklı yaşadığım şeyleri yazayım canım;
yaklaşık 10 gündür özellikle sol kasıkta batma, yanma hissi var.
10 gündür içten içten az az bulantı var gitmeyen.
benim normalde adet günümde sadece adet olacakmış gibi ağrı olur, bu sefer 9-10 gündür ara ara oluyor.
göğüs uçlarımda nokta nokta yağ bezecikleri çıkmıştı daha önceki gebeliğimde , şimdi de 3-4 gündür var.
bir de 1 haftadan fazladır ağız ve boğazım kupkuru su içsem de geçmiyor. grip vs değilim çok şükür
tabi tam belli olmadan hamileyim diyemem canım sadece silik bir çizgi çıktı şuan
Ya umutlanMak istemiyorum ama nerdeyse hepsi bende var
merhaba benim de 16-17 gibi adet olmam lazım. bu sabah denemek için idrar testi yaptım silik çıktı hiç beklemiyordum bu kadar erken. gerçi belirtilerim var ama bilmiyorum bende artık gecikmesini bekleyip öyle yapacağım tekrar. bundan 4 ay önce dış gebelik yaşadığım için tedirginim o yüzden erken müdahale edebilmek için yaptım testi. umarım herşey istediğim gibidir. Rabbim bizlere de burda müjde vermeyi nasip etsin inş.
günaydın bayanlar, anne adayları. günümüz güzel geçer inş.benim sağ tarafımda bugun sabah hafif ağrı vardı. ama mide bulantısı vs yok.
ıns hamılesındır canım. ısteyen herkese nasıp etsın sağlıklı bebişler.
Ya umutlanMak istemiyorum ama nerdeyse hepsi bende var
günaydın bayanlar, anne adayları. günümüz güzel geçer inş.benim sağ tarafımda bugun sabah hafif ağrı vardı. ama mide bulantısı vs yok.
ıns hamılesındır canım. ısteyen herkese nasıp etsın sağlıklı bebişler.
slm kizlar benimde adetme 1hafta kaldi buzamana kadar hic kask agrm olmadi ama smdi sag kasigma batmalar oluyor akintim cok var gogslrm cok sisti benm gbi belrtlr yasayan varmi gecen ay olmadi bu ay ins.mujdeli habri alrm cvp yazarsanz sevnirm
selam canım ,
Benimde adetime bir hafta var ve kasıklarımda batmalar oluyor.Sen test yaptın mı?
İnşaallah hamilesindir.
canim ben hamileym zaten 9haftalik bendede adetme 1hafta kala kask agrm olmstu adetme 2gun kala gebelil testi yaptm 2.cizgi silik ckmsti ertsi gun kan testi yaptrdgmda hamile ckmıstm ins.snde hamissndr cnm
AA çok sevindim profilinde hamilelik haftası ile ilgili bir detay göremediğim için sormuştum bende:)
Ben hala ovu testi yapıyorum ve t çizgisi hala silik çıkıyor. Akşam belli belirsiz devam etti batmalar . Bugün de düne nazaran daha az ama yine de batmalar devam ediyor. Sabredelim bakalım .
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?