Gebelik belirtisi- kasıkta batma

esra51 durumun nedir ? benim dün akşam kasık ağrım çok oldu regl oldum sandım hatta ıslaklık oldu ama henuz regl olmadım. bugun agrı yok sızı yok :18: 16-17 sı gıbı regl olmam lazım. dun dayanamadım hamılelık testı aldım. :18: ıns bu sefer olmustur.

Aynen artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorum fakat bu ağrılar çok değişik ya sol tarafta oluyor canın senin ağrılar nasıl oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Adetime 8 gün var. Genellikle adetten en erken iki gün önce başlayan ağrı sızı var, normalden 10 gün önce başladı bu kez. Karnımın altında regl olacak gibi ağrı, belim sanki ikiye ayrılıyor öyle bir sancı oluyor kimi zaman. Göğüsler tahminden önce sancı yapmaya başladı. Bıraksalar 24 saat uyuyabilirim, uyanamıyorum bir türlü. Reglin bitiminde ilişki yaşandı ve ondan sonrasında 31 Martta ilişkimiz söz konusu oldu. Yumurtlama günü hesaplarına göre son ilişkiden hamile kalma ihtimalim var, yumurtlama gününün ilk ve ikinci günlerine rast geliyor. Tabi sperm vücutta o kadar gün yaşar mı bilmiyorum. Bu konularda ne cahilim :) Reglin geçmesini bekleyeceğim sanırım. Hamileysem o küçük ihtimallerin kurbanıyım demektir Eğer hamileysem -ki çok istiyorum biyolojik saat alarm veriyor resmen- bunu en erken ne zaman öğrenebilirim?

Son düzenleme:

Yaptın mı testi canım benimde arada kasık sancısi var ama akıntı falan yok

yok yapmadım. gecıkmedıgım muddetce yapmıcam soz verdım kendıme. eger gecıkırsem pazar gunu yapmayı planlıyorum. cunku 16-17 sı gıbı olmam lazım normalde.

yok yapmadım. gecıkmedıgım muddetce yapmıcam soz verdım kendıme. eger gecıkırsem pazar gunu yapmayı planlıyorum. cunku 16-17 sı gıbı olmam lazım normalde.

merhaba benim de 16-17 gibi adet olmam lazım. bu sabah denemek için idrar testi yaptım silik çıktı hiç beklemiyordum bu kadar erken. gerçi belirtilerim var ama bilmiyorum bende artık gecikmesini bekleyip öyle yapacağım tekrar. bundan 4 ay önce dış gebelik yaşadığım için tedirginim o yüzden erken müdahale edebilmek için yaptım testi. umarım herşey istediğim gibidir. Rabbim bizlere de burda müjde vermeyi nasip etsin inş.

Ne belirti var canım anlatır mısın

Ne belirti var canım anlatır mısın

normalden ilk defa farklı yaşadığım şeyleri yazayım canım;
yaklaşık 10 gündür özellikle sol kasıkta batma, yanma hissi var.
10 gündür içten içten az az bulantı var gitmeyen.
benim normalde adet günümde sadece adet olacakmış gibi ağrı olur, bu sefer 9-10 gündür ara ara oluyor.
göğüs uçlarımda nokta nokta yağ bezecikleri çıkmıştı daha önceki gebeliğimde , şimdi de 3-4 gündür var.
bir de 1 haftadan fazladır ağız ve boğazım kupkuru su içsem de geçmiyor. grip vs değilim çok şükür

tabi tam belli olmadan hamileyim diyemem canım sadece silik bir çizgi çıktı şuan

Ya umutlanMak istemiyorum ama nerdeyse hepsi bende var

valla bende bugün görünce silik çizgiyi şaşırdım. bekleyelim bakalım 2,3 gün daha Allah'ım bize nasib etmiş mi hamileliği :)
ben perşembe sabahı tekrar yapmayı düşünüyorum yine çıkarsa sağlık ocağına gidip kan vermek istiyorum

Son düzenleme:

günaydın bayanlar, anne adayları. günümüz güzel geçer inş. benim sağ tarafımda bugun sabah hafif ağrı vardı. ama mide bulantısı vs yok.
ıns hamılesındır canım. ısteyen herkese nasıp etsın sağlıklı bebişler.

kocaman bir amin canım isteyen herkese rabbim yaşatsın bu duyguyu.. bize de tabi :))

merhabalar kızlar,
belirtilerim doğruymuş
eveli gün yaptırdığım kan testim dün çıktı öğrendim hamileymişim
değerim 247 çıktı. inşallah sağlıklı gebeliktir dış gebelik yaşadığım için henüz sevinemedim bile.
sizlerde gelişme var mı okuyamadım sayfaları pek. inşallah sizlerden de müjdeyi alırız

Kızlar 20 haftalık gebeyim ve dün sağ kasığımda akşama kadar süren bir sızı, ağrı ve batma oldu. Daha öncede oluyordu ama dünkü çok farklıydı, bebeğime bişey olacak diye aklım çıktı gözyaşlarıma hakim olamadım, sinirim bozuldu. Dr.a gideli bir hafta oldu ağrılarım olduğunu söyledim ama hepsinin normal olduğunu rahmin büyüdüğünü söyledi diye kalkıp dr.a gitmedim, bebeğimin hareketlerini dinledim, kıpırdıyordu hatta babasıda hissetti rahat bir nefes aldık. Şu an hala bile aklım onda, sürekli kıpırdımasına rağmen korkuyorum. Aslında çok güzel bir hamilelik geçiriyorum, belkide bu kadar rahat olmama normalde insanların hep yaşadığı şeyleri çok nadir yaşadığımdan korkuyorum. Sizce böyle ağrılar normalmi, sizlerde yaşadınızmı?

slm kizlar benimde adetme 1hafta kaldi buzamana kadar hic kask agrm olmadi ama smdi sag kasigma batmalar oluyor akintim cok var gogslrm cok sisti benm gbi belrtlr yasayan varmi gecen ay olmadi bu ay ins.mujdeli habri alrm cvp yazarsanz sevnirm

slm kizlar benimde adetme 1hafta kaldi buzamana kadar hic kask agrm olmadi ama smdi sag kasigma batmalar oluyor akintim cok var gogslrm cok sisti benm gbi belrtlr yasayan varmi gecen ay olmadi bu ay ins.mujdeli habri alrm cvp yazarsanz sevnirm

selam canım ,
Benimde adetime bir hafta var ve kasıklarımda batmalar oluyor.Sen test yaptın mı?
İnşaallah hamilesindir.

selam,

ben sat 12.gün kan testi yaptırdım sonuç 5 çıktı kan testimin üzerinden 2 gün geçti kasıklarımda ağrı ve belimde ara ara ağrı oluyor betahcg değerimde üst sınırda 5 olduğu için umutlanıyorum sizce ümit varmı

selam canım ,
Benimde adetime bir hafta var ve kasıklarımda batmalar oluyor.Sen test yaptın mı?
İnşaallah hamilesindir.

canim ben hamileym zaten 9haftalik bendede adetme 1hafta kala kask agrm olmstu adetme 2gun kala gebelil testi yaptm 2.cizgi silik ckmsti ertsi gun kan testi yaptrdgmda hamile ckmıstm ins.snde hamissndr cnm

canim ben hamileym zaten 9haftalik bendede adetme 1hafta kala kask agrm olmstu adetme 2gun kala gebelil testi yaptm 2.cizgi silik ckmsti ertsi gun kan testi yaptrdgmda hamile ckmıstm ins.snde hamissndr cnm

AA çok sevindim profilinde hamilelik haftası ile ilgili bir detay göremediğim için sormuştum bende:)
Ben hala ovu testi yapıyorum ve t çizgisi hala silik çıkıyor. Akşam belli belirsiz devam etti batmalar . Bugün de düne nazaran daha az ama yine de batmalar devam ediyor. Sabredelim bakalım .

Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

sabret cnm allahm verecegi gunu bilr ve mutlu edr ins senide tatlim adetnin ilk gunundn bslasayarak 14.gunu mutlaka ilskye gir tam yumurtlama donemi bndn soylemesi ve iliskidn snra backlarni yukarda tut braz benim ilk ay tutmamsti ama 2.ax bu sekilde hamile kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…