bence dusuk bir ihtimal dahi olsa var geri cekme yontemi hic guvenli degil.cikartiyorum zannederken kacak oluyo.Merhabalar. Yakın çevremde bunu sorabilicegim yol gostericek kimse yok sizin yardimlarinizi bekliyorum. Olay şöyle ki ben her ayın 9 u gibi adet olurum ve bu genelde hiç sekmez geçen ay adetimin kesildiği ertesi gün geri çekilme yöntemiyle korunarak ilişkiye girdim suan ayın 16 si ve ben hala regl olamadım işin tuhafida regl olucagim zaman fiziksel değişikliklerin olur ertesi gün ya da bi kaç gün sonra hastalanacagimi bilirim ve bu kez böyle bir durum da yok bende şüphelendim gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı testi yapali 2 gün oldu ama ben hala hastalanamadim ilişkiye girdiğim kişi telaslanmamam gerektiğini adetten sonraki gün bunun düşük bi ihtimal olduğunu ve kendisinden emin olduğunu söylüyor ama ışte bikere düştü aklıma sizce hamile ihtimalim var midir ?
Bende 4 hafta 3 günlüğüm sol kasık ağrısı bende de mevcut. Inşallah bebis erkektir :)
Hanimlar iyiki varsiniz.ben 26 0cakta aybasi oldum.30 0caktan 6 subata kadar iliskiyi girdim esimle esim icime akitmadigini soyluyo ama ben icime bir miktar kacirdigini hissettim.3 yasinda kizim var o ilk denemede oldu.kapiciligim cok iyi nazar olmasin.bende 23 yasindayim buarada.butun gebelik belirtileri var hesaplamalara gore 3 hafta 1 gunluk hamileyim.3hafta dolmadan adet olcakmisim gibi belim kasiklarim sancidi ama simdi sadece sol kasigim sanciyo.batma hissi.hele egileyim.ters bisey yapim cok aciyo yada yerden hizlica kalkayim cok sanciyo.arada birde pitpit atiyo.gogusumun kahve rengi yerinde mavi damarlar var.migde bulantim var ama hic kusmadim.miskinim.bazen hayvan gibi yiyiyorum bazende tiskiniyorum.suan bile sol kasigim belim kalcam bacagim kasma yapiyor.ya 22 yada 26 subatta aybasi olmaliyim.limon testi pozitif.katbonat testide pozotif.hatta camasir tedtide ole.ama idrar testi negatif.gunum gecsin diye bekleyecem.
sizce hamilemiyim?
ben kız ıstıyorum ama herkes erkek olcak dıyo umutlarm gttı napalım erkekte ewlat
Arkadaşım herkeste farklı olur derler ama benim de fazlaca olmuştu o batmalarim ve sizlama lar. Tarif etmek zor ama sanırım aynı şeyden bahsediyorsun :) daha sonrasında bu batma ve sizlama lar sol bacağıma da inmeye başlamıştı. Ama tek belirtim bu değildi yani. Bu belirtileri ilk kez yasamistim ve ilk denememizdi açıkçası hissettim hamilelikte n olduğunu :) sonuç hamileyimbazı arkadaşlarımız hamile olduklarını öğrenmeden önce kasıkta batma olduğunu söylüyorlar. benim ricam bu batmanın nasıl olduğunu tarif etmeleri. az önce sol tarafımda batmalar oldu ve nefesimi kesti nerdeyse. şiddetli hissettim. gaz sancısı değildi. gaz sancısıda buna benzer batmalar yapıyor ve insanı yanıltıyor. bu durumu tecrübe eden arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum..
umarım vardır belirtilerine göre, kan testi yapsaydın keşke bugün. yada yarın idrar testi çıkar mutlaka tabii varsa
oğlun var galiba :) benim kızım olduğu için erkek istiyorum bakalım ne çıkacak
Arkadaşım herkeste farklı olur derler ama benim de fazlaca olmuştu o batmalarim ve sizlama lar. Tarif etmek zor ama sanırım aynı şeyden bahsediyorsun :) daha sonrasında bu batma ve sizlama lar sol bacağıma da inmeye başlamıştı. Ama tek belirtim bu değildi yani. Bu belirtileri ilk kez yasamistim ve ilk denememizdi açıkçası hissettim hamilelikte n olduğunu :) sonuç hamileyimdarısı başına
merhaba. ya bişiy sorcam. bende 2 aydır deniyorum. martın 8 inde adet olmazsam test yapıcam. bu kendince yaptıgın testleri ilk kez duydum. limon testi, çamasır testi falan nasıl oluyo yaa..
benım ılk gebelıgım canım kız bebek hayalım tbı saglıklı hayırlı olsun dıye du EDIYORUM EN basta kısmet RABBIM ne uygun goruruse
Onu Allah bilir arkadaşım biz ne desek yanlış olur boşuna da umutlandirmak istemem seni ama ne olursa olsun sakin bat geçmeden test yapma ne kan ne idrar. Kan testinde de geç belirdigini çok duydum benim de öyle oldu. Hayal kırıklığı yaşamamak için bat in en azından 3 gün geçmesini bekle. Sabretmek çok zor biliyorum ama en sağlıklı sonucu bu şekilde alırsın. Allah gönlüne göre versin isteyen kimseye evlat aratmasinyaa herkes sol tarafta batma oldugundan bahsediyor. bizde bu ay deneme yaptık. adetime 1 hafta var. ama hamile kalırmıyım bilmiyorum. bendede sağ tarafta batma var. kasık ağrısı üşüme, göğüste gerginlik..v.s.. tıpkı adet belirtsi gibi..
Onu Allah bilir arkadaşım biz ne desek yanlış olur boşuna da umutlandirmak istemem seni ama ne olursa olsun sakin bat geçmeden test yapma ne kan ne idrar. Kan testinde de geç belirdigini çok duydum benim de öyle oldu. Hayal kırıklığı yaşamamak için bat in en azından 3 gün geçmesini bekle. Sabretmek çok zor biliyorum ama en sağlıklı sonucu bu şekilde alırsın. Allah gönlüne göre versin isteyen kimseye evlat aratmasin
Arkadaşım herkeste farklı olur derler ama benim de fazlaca olmuştu o batmalarim ve sizlama lar. Tarif etmek zor ama sanırım aynı şeyden bahsediyorsun :) daha sonrasında bu batma ve sizlama lar sol bacağıma da inmeye başlamıştı. Ama tek belirtim bu değildi yani. Bu belirtileri ilk kez yasamistim ve ilk denememizdi açıkçası hissettim hamilelikte n olduğunu :) sonuç hamileyimdarısı başına
Evet mesela göğüslerim çok şişmişti ve tuhaf mavimsi damarlar belirginlesti. Sonra sol bacağıma inen bi sizi ve damarlarım bukulur gibi anlatamadigim bi acı vardı. Ayaklarım buz kesiyordu hiç ısıtamadim hala da aynı buz gibiler. Ve sürekli uyuyordum kafamı kaldiramiyordum ki ben uykuyu hiç sevmem.. halsizlik yorgunluk falan aklıma gelenler bunlar hamilelik le ne kadar ilgilidir bilmem ama en önemlisi hislerini ben en baştan beri hissediyordum sanki hamile olduğumumerhaba benim bat 6-7 nisan. 30-35 gün arası değiştiği için kestiremiyorum tam olarak..
bende de oluyor kasık batmaları özellikle solda..
yaklaşk 4 gün önce belim çok kötü ağrıdı ama sadece o gün bi ağrım oldu..
arada bir de sağ bacağımda tuhaf bi ağrı oluyor..
adet olcam diye bekliyorum umutlanmak istemiyorum ama ilk kez bel ve bacak ağrısı hissettim..
önceki aylarda hep bi belirtim oldu sandım ama hüsran yaşadım
tek belirtim bu değildi demişsin ya başka neler yaşadın ?
Kızlar bu ay geçen bu kaşık batması göğüs şişmesi belirtiler hep vardı ama bir buçuk yıldır olduğu gibi geçen ayda hüsran oldu bu ayda aynı çok usuyorum kasığındaki ağrı hiç geçmiyor artık doktorada gitmek istemiyorum hep aynı şeyi söylüyorlar bu ay çok umutluyum inşallah olur bu ay farklı uyku dengem kasık agrilarim o yönde inşallah rabbim herkese nasip etsin bir hafta daha bekliycem test için inşallah vardır?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?