Gebelik belirtisi- kasıkta batma

bence dusuk bir ihtimal dahi olsa var geri cekme yontemi hic guvenli degil.cikartiyorum zannederken kacak oluyo.

arkadaslar merhaba ben 5+5 gunluk hamıleyım hamıle kaldıgm aydan itibaren ılk 4 hafta yanı gobegımde seyırme vardı zaten suara yıne basladı sol kasık alt gobegm hafıf agrıyo bıde seyıryor.bu sekılde yasayan varmı?cogu arkadas bebegn erkek dıyor seyırme oyuzden oluyrmus dogrumudur:26:

umarım vardır belirtilerine göre, kan testi yapsaydın keşke bugün. yada yarın idrar testi çıkar mutlaka tabii varsa

Arkadaşım herkeste farklı olur derler ama benim de fazlaca olmuştu o batmalarim ve sizlama lar. Tarif etmek zor ama sanırım aynı şeyden bahsediyorsun :) daha sonrasında bu batma ve sizlama lar sol bacağıma da inmeye başlamıştı. Ama tek belirtim bu değildi yani. Bu belirtileri ilk kez yasamistim ve ilk denememizdi açıkçası hissettim hamilelikte n olduğunu :) sonuç hamileyim darısı başına

Çatlama iğnesini vurulduktan tam 11 gün sonra gecesi inanılmaz kasık bel ağrısı sağ göğsümde sızlama acı gece sabaha karşı tuvalete gitme isteği ile uyanma o gece ateş gibi yanmam üzerine ben ümitlenip kesin gece rahme yerleştii ve ben hissettim diyerek sabahına koşa koşa kan tahlili yaptırdım veeeeeÇatlama iğnesinden 11 gün sonra beta hcg değerim 0.5 çıktı (( son muhtemel ilişki üzerinden 9. Günde yaptırdım tahlilimi acebaa acelemiii ettimm kiii (( beklediğim adetime daha iki gün var aceba yarın yine yaptırsam mı diorum çok mu aceleciyimmm kiii (( ayrıca klomenle 2. Ayımdayım

umarım vardır belirtilerine göre, kan testi yapsaydın keşke bugün. yada yarın idrar testi çıkar mutlaka tabii varsa

merhaba. ya bişiy sorcam. bende 2 aydır deniyorum. martın 8 inde adet olmazsam test yapıcam. bu kendince yaptıgın testleri ilk kez duydum. limon testi, çamasır testi falan nasıl oluyo yaa..

yaa herkes sol tarafta batma oldugundan bahsediyor. bizde bu ay deneme yaptık. adetime 1 hafta var. ama hamile kalırmıyım bilmiyorum. bendede sağ tarafta batma var. kasık ağrısı üşüme, göğüste gerginlik..v.s.. tıpkı adet belirtsi gibi..

merhaba. ya bişiy sorcam. bende 2 aydır deniyorum. martın 8 inde adet olmazsam test yapıcam. bu kendince yaptıgın testleri ilk kez duydum. limon testi, çamasır testi falan nasıl oluyo yaa..

Canim çamaşır suyu testi limon testi filan yalan yanlış testler :) hamile degilken bir kez yaptım. Hamileymisim gibi sonuc verdi. Yok köpürüyormus da çamaşır suyu ile yok bulut oluşuyormusda. Bende hepsi oldu ama gebelik yoktu. :)) bence adetine 1-2 gun kala kanda baktir. Varsa mutlaka çıkacaktir

benım ılk gebelıgım canım kız bebek hayalım tbı saglıklı hayırlı olsun dıye du EDIYORUM EN basta kısmet RABBIM ne uygun goruruse

Tabii canim eli ayagi zekasi tam olsunda kız erkek farketmez. Ona muhtac olan o kadar insan varkii..

Onu Allah bilir arkadaşım biz ne desek yanlış olur boşuna da umutlandirmak istemem seni ama ne olursa olsun sakin bat geçmeden test yapma ne kan ne idrar. Kan testinde de geç belirdigini çok duydum benim de öyle oldu. Hayal kırıklığı yaşamamak için bat in en azından 3 gün geçmesini bekle. Sabretmek çok zor biliyorum ama en sağlıklı sonucu bu şekilde alırsın. Allah gönlüne göre versin isteyen kimseye evlat aratmasin

çok haklısın canım. ve bende öyle yapmayı düşünüyorum. bekliycem. ve inan bu ay çokda sabırsızlığım yok. tek çizgiye alıştıgım için bu ayda öyleymiş gibi geliyor :) ve içimde ilginç bir rahatlık var

merhaba benim bat 6-7 nisan. 30-35 gün arası değiştiği için kestiremiyorum tam olarak..
bende de oluyor kasık batmaları özellikle solda..
yaklaşk 4 gün önce belim çok kötü ağrıdı ama sadece o gün bi ağrım oldu..
arada bir de sağ bacağımda tuhaf bi ağrı oluyor..
adet olcam diye bekliyorum umutlanmak istemiyorum ama ilk kez bel ve bacak ağrısı hissettim..
önceki aylarda hep bi belirtim oldu sandım ama hüsran yaşadım
tek belirtim bu değildi demişsin ya başka neler yaşadın ?

benim geçen ay batma olmustu cok belım de cok agrımıstı hıc adet belırtısı gıbı karnım agrımayınca acaba hamıle mıyım dıe dusunmustum ama malesef ole cıkmadı. nasıp dıyelım. bu ay batım 16 nisan. eşim il dışında görevli olduğundan genelde yumurtlama gunlerını kacırıyoruz sanırım. bakalım nasıp yıne de beklıyo ınsan

Evet mesela göğüslerim çok şişmişti ve tuhaf mavimsi damarlar belirginlesti. Sonra sol bacağıma inen bi sizi ve damarlarım bukulur gibi anlatamadigim bi acı vardı. Ayaklarım buz kesiyordu hiç ısıtamadim hala da aynı buz gibiler. Ve sürekli uyuyordum kafamı kaldiramiyordum ki ben uykuyu hiç sevmem.. halsizlik yorgunluk falan aklıma gelenler bunlar hamilelik le ne kadar ilgilidir bilmem ama en önemlisi hislerini ben en baştan beri hissediyordum sanki hamile olduğumu Harika bir his Allah bütün isteyenlere nasıp etsın

Kızlar bu ay geçen bu kaşık batması göğüs şişmesi belirtiler hep vardı ama bir buçuk yıldır olduğu gibi geçen ayda hüsran oldu bu ayda aynı çok usuyorum kasığındaki ağrı hiç geçmiyor artık doktorada gitmek istemiyorum hep aynı şeyi söylüyorlar bu ay çok umutluyum inşallah olur bu ay farklı uyku dengem kasık agrilarim o yönde inşallah rabbim herkese nasip etsin bir hafta daha bekliycem test için inşallah vardır?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunlar bende de var umutlanMak istemiyorm ama ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum adete 4 gün var bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…