Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

3 gunum var daha ya asırı meraklanıyorım ama enfeksiyonda olabılır aklım karışık cok
Aboo daha varmış kuzu acele etme ya, bana söylemesi kolay tabi beklemek zor geçerse yap canım kendini ona şartla her ay strese girersin böyle

3 gunum var daha ya asırı meraklanıyorım ama enfeksiyonda olabılır aklım karışık cok
Doktora gitmişmiydin, enfeksyonsa tedavi ol önce canım enfeksyon sıkıntılı çünkü sonra sana zor olmasın

Amin canım vardır umarım

Benım adete 9 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Sonra adete 2 gün kala kasık ağrılarım basladı. Erkem gebelik testi yaptım adete 3 gün kala ama negatif çıktı. Sonra bekledim. Ama gerçekten adet olacak gibi kasıklarım ağrıyınca sürekli lavaboya gittim. Ama beklenen adet günümün ilk günü hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. Kaset test yaptım onda gölge çıktı sadece. Sonra bekledim gecikmenin 3. Günü kaset test yaptım belirgin çift çizgi çıktı. Kan verdim reglin 4. Günü 130 çıktı beta. 3 gün sonra tekrar kan verdim 929 çıktı Cuma günü ultrasonda göreceğim insallah .

Çok teşekkürler bılgınız ıcın benim kasıklarım cok karın ağrım var adet gbı bırde akıntım acaba gebelık olabılır mı

Hiç yoktı ama bu ay oldu anlamadım gercı enfeksiyon mu onu da bılmıyorum yanı gebelık belırtsıı olabılır mı
Akıntı olabiliyor ama adet gelmeden de akıntı oluyor zaten, bunu anlamak çok zor kuzu, adeti bekle bence olmazsan test yap, enfeksyonsa akıntının rengi daha sarıya dönük kokulu olabiliyo

Kızlar dayanayip bu sabah yaptım kaset test dünde gözle görülür çizgi vardi ama belli olmuyordu telefon da sizce. Varmı adete beş gün var bu son test artık pazar günü adet günüm yapicam bir haber olursa buraya yazarım benim iki üç günlük misafirim var sonra tekrar araniza katilicam bu en son atığın erken gebelik testi adetime yedi gün varken di ve slzaten sizinle dün paylastigim altı gün varken di

Eklentiler

• IMG_20230201_093635.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 215
  • IMG_20230201_093553.webp
    8 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_20230130_192556.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 187
Kuzu çoook silik bişey görünüyor ama, kuruma çizgisi de olabilir belli olmaz Rabbim nasib etsin

Ben gebeyim kızlar bugün test yaptım pozitif duramadim kan verdim 3 bin küsur, darısı sizlere olsun inşallah

Çok teşekkürler bılgınız ıcın benim kasıklarım cok karın ağrım var adet gbı bırde akıntım acaba gebelık olabılır mı
Bence olabilir çünkü benımde öyleydi belirtilerim . Akıntıyı kan sanıp lavaboya gidiyordum adetiniz gecikince test yapın bence ama garanti olsun derseniz 3
Gün gecikmeyi bekleyin bence

Ben gebeyim kızlar bugün test yaptım pozitif duramadim kan verdim 3 bin küsur, darısı sizlere olsun inşallah
Ay canım çok sevindim inşallah sağ salim kucagina alırsın darisi bizim başımıza canım zaten günün geçmişti belirtilerde vardı kız bende gidicem ama iki çizgi görmeden gitmek istemiyorum yarından sonra üç günüm kalıyor acaba yarın öğlen idrar testimi yapsam kaset teste belli olmaz belki ama erken gebelikte belli olur mu

Ya hiç erken yapma canım adeti bekle bence, erkende çikar canım ama boşuna para verme yani biliyorum beklemek zor ama, çok teşekkür ediyorum hepinize nasib olsun, ben konduramiyordum da varmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…