- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
Geçmiş olsunçok teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Ya bende koyu geliyordu o aklımda kaldı ama kişiden kişiye göre değişirAaa idrar renginden hamilelik beli oluyormu
TesekkurlerCanim internete İbrahim Saraçoğlu var aç onu dinle o gerek. Bilgileri veriyor şimdi ben sana yanlış anlatırım önemli şeyleri unuturum sen onu izle
Suanlik birseyim yok ama böyle düşünmekten geleceğe benziyorBenim daha 4 gun var ama gogus agrım daha başlamadı akıntım cok var bıde sancım basladı bakalım senın agrın başladımı
Aman aman töbe de gelmesınSuanlik birseyim yok ama böyle düşünmekten geleceğe benziyor
Malesef geldi bu sabah artık hiçbir belirti benim için hamilelik değilAman aman töbe de gelmesın
Kıyamam ya sana olsun canm hayırlısı artık bende rüyamda gordum valla bıde bogurtlen gördüm garıp sekıldeMalesef geldi bu sabah artık hiçbir belirti benim için hamilelik değil
EvetYa bende koyu geliyordu o aklımda kaldı ama kişiden kişiye göre değişir
İnşallah sen güzel haberi alırsınKıyamam ya sana olsun canm hayırlısı artık bende rüyamda gordum valla bıde bogurtlen gördüm garıp sekılde
Tamam canım inşallah hamileyimdir güzel haberler veririmHaber ver canm bizede test yaparsan
Kİşiden kişiye değişir o. Kimisi ağrısız geçirir kimisini yatak döşek eder. Ben yatak döşek olanlardandım. Sokak ortasında ağlatıyordu öyle bir ağrı çekiyordumGebelik belirtisinde kasık ağrısı kesın olur mu kızlar benim adetıme 6 gün flan var ama kasık ve göğüs ağrım hıc yok normalde adetten 1 hafta once başlardı sancılarım yardımcı olursanız sevınırm
İnşallah sen güzel haberi alırsın
Aaaa bende rüyamda böğürtlen görmüştüm hatta rüya baya aklımda kalmıştı. Onun ardından bebek emzirdiğimi gördüm ve meğer hamileymişim o zamanlardaKıyamam ya sana olsun canm hayırlısı artık bende rüyamda gordum valla bıde bogurtlen gördüm garıp sekılde
Silik çizgi var gibi bence kan ver garanti olsunKızlar bakarmisinuz ilk idrarla yapmıştım sabah negatif diye köşeye atmıştım dün yapmistim negatifti iki saat sonrada gitmisti negatifti az önce dedim bakım belki vardır diye
Silik ilk 3 te gayet belli gibiSilik çizgi var gibi bence kan ver garanti olsun
Beş gününm var canımSilik çizgi var gibi bence kan ver garanti olsun
Evet gözle görülüyorSilik ilk 3 te gayet belli gibi
O zaman tamam var bence hadii git kan veeerrr bizde bekliyoruzzzzzEvet gözle görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?